Звездни Компромати- март'25

• 343 931
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 925
Е, този се е изстрелял напред с милиони гледания, сигурно има защо.

# 2 926
Ей, ц.и.ц.и. не сме виждали, добре, че е Моника да си ги покаже. Ми много грозни снимки.

# 2 927
Бюстът не е грозен обаче 😀.

# 2 928
Аз мисля, че Adolescence поставя много различен фокус и той е върху липсата на всякаква идея от страна на родителите за вселената, в която живеят децата им. Буквално говорят на различни езици, живеят в различни светове, използват различна комуникация, едните и другите са просто един биологичен вид и приликите често стигат до там. Никога трапът между поколенията не е бил толкова чудовищно непреодолим. Убедена съм, че повечето родители не знаят какво е инсел, какви подкастове гледат децата, какви са отношенията им в свят, който се опитва да се създаде нова система на отношения между мъже и жени. Семейството в Adolescence е типичен пример за любящи възрастни, които са заедно, няма драма, има положителни емоции, хора, които имат две деца, нормална работа и се обичат. "Къде сбъркахме" не е въпрос от тях към тях, а от нас към всички.

# 2 929
  • софия
Добре, че ни ги навират отново, след като вече ги видяхме преди няколко дни. Че и обсъдихме, че тортата е стиропорена.
Единствено не разбирам защо нови профили не спазват правилата на темата. Не е като да са нови потребители.

# 2 930
Gayle King and Oprah Winfrey, Katy Perry and Orlando Bloom, Kim Kardashian, Corey Gamble and Kris Jenner, Karlie Kloss and Joshua Kushner, Brian Glazer, Eva Longoria, Jewel, Вrooks Nader, Jared Kushner and Ivanka Trump, Camila Morrone, Barry Diller and Diane von Furstenberg, Michael and Lydia Kives, Ari Emanuel са получили покани за италианската лятна сватба на Безос.

Четирите очи на младоженците гледат в различни посоки и ъгли, но важно е сърцата да са в една посока ❤

# 2 931
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Показва до каква степен може да нямаме идея какво се случва в душата на собственото ни дете. И да си живеем удобно в заблудата, защото дори не предполагаме истината.
Ясно, че това показва, но както споменах, а и още някой по-горе - има и по-добри сериали по темата.
Може ли да споделите кои? Стана ми интересно и бих ги потърсила да ги изгледам.

# 2 932
  • ту тук, ту там
В предишния си пост посочих име - Да защитаваш Джейкъб.
Струва ми се, че вече спамим.

# 2 933
Рейтинга на Снежанка продължава да пада и вече е 1,7.
Публиката бойкотира преди всичко заради глупостите, който бълва Зелгер, пренебрежениети й към публиката, изказванията й че е топ актриса и феминистките булшити които плещи, като това, че принца бил излишен за историята.
Ниските хора в САЩ също бойкотират, защото студиото е използвало GGI за джуджетата, вместо да наеме истински актьори.
Нека не забравяме, че прототипът на Снежанка е Хеди Ламар. Зелгер няма нищо общо с тази класическа красота, за жалост.
Скрит текст:

# 2 934
Имаше един филм с Дженифър Лорънс, тя беше руска балерина шпионка, а чичо ѝ някаква гад, той я вербува. Игра го един белгийски актьор и така го бяха стилизирали, че беше същи Путин.
Ето този актьор
Скрит текст:

Жокер,
Благодаря, че ми го напомни, тоз сладур💗
Матиас Шонаерц, белгиец с нестандартна мъжка хубост!
Ако имате възможност, гледайте го в един прекрасен филм на Jacques Audiard (който стори Емилия Перез), редом с Марион Котияр, Rust and Bones (De chair et d’os в оригинал)!

Скрит текст:

Наистина има прилика с Путин, точно попадение💪🙈

# 2 935
  • Glasgow
Този филм ми беше много тежък, с Марион Котияр.

# 2 936
Монике, Монике ...Както казваше един любим ФБ гуру - ако те запалим, ще предизвикаш еко-катастрофа на Балканите.

# 2 937
Моника Валериева празнува РД

И тортата

Това ми е най-нечистоплътната жена, не мога да го обясня, но винаги ми изглежда “мръсна”
Само в мога глава ли е това усещане ?

# 2 938
Моника Валериева празнува РД

И тортата

Това ми е най-нечистоплътната жена, не мога да го обясня, но винаги ми изглежда “мръсна”
Само в мога глава ли е това усещане ?
И на мен така ми изглежда.

# 2 939
Бербатов и Стилиян Петров в Лондон.Уж са набори,а болестта е "белязала" Стенли.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт