Звездни Компромати- март'25

• 343 802
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 910
Патладжанът е символ на мъжки полов член.

А на Кейт любимото емоджи било сърцето, а след това плачещото от смях.

# 2 911
  • ту тук, ту там
Скрит текст:

# 2 912
Моля, информирайте ме за патладжана.
Нелка ХХЛ ще е водеща на някакво енегроизцеление със Славко Матанович. А шоколадовата дама с мъж са се подвизавали в Англия. Имам чувството, че мъжът ѝ дебелее от преяждане, а тя си е сменила физиономията с цел да се подмлади. Всичко това ми излезе във фб.

# 2 913
  • Glasgow
Това ще си го принтирам Grinning доста не знаех.

# 2 914
Майко мила...коментираха ми веднъж с патладжани, ама като не знам... не реагирах никак.

# 2 915
Патладжан е емотикон, който се свързва с пенис. По-нагоре бе обяснено Simple Smile.

# 2 916
Мама Нинджа има днес много дълъг пост по темата. С още емоджита извън тази таблица и обяснения за родители на разни нови думички, предизвикани от сериала на нетфликс

# 2 917
Не разбирам истерията по този сериал. Без съмнение поставя важни теми, но не мисля, че е първият и/или най-добрият.

# 2 918
Исках да кача още малко емоджита, но не успявам да вкарам снимки, форумът ги отхвърля.
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-14506917/Emoji-s … ence-netflix.html

# 2 919
  • ту тук, ту там
Не разбирам истерията по този сериал. Без съмнение поставя важни теми, но не мисля, че е първият и/или най-добрият.

Все още не съм изгледала последния епизод, но също не разбирам с какво предизвика толкова реакции.
Преди години гледах Да защитаваш Джейкъб. Определено беше по-въздействащ според мен.

# 2 920
Лукас Браво (от Емили в Париж) бил гадже с Шарлийн Уди (от Дивергенти)
Скрит текст:

# 2 921
Показва до каква степен може да нямаме идея какво се случва в душата на собственото ни дете. И да си живеем удобно в заблудата, защото дори не предполагаме истината.

# 2 922
  • софия
Gayle King and Oprah Winfrey, Katy Perry and Orlando Bloom, Kim Kardashian, Corey Gamble and Kris Jenner, Karlie Kloss and Joshua Kushner, Brian Glazer, Eva Longoria, Jewel, Вrooks Nader, Jared Kushner and Ivanka Trump, Camila Morrone, Barry Diller and Diane von Furstenberg, Michael and Lydia Kives, Ari Emanuel са получили покани за италианската лятна сватба на Безос.

# 2 923
  • ту тук, ту там
Показва до каква степен може да нямаме идея какво се случва в душата на собственото ни дете. И да си живеем удобно в заблудата, защото дори не предполагаме истината.
Ясно, че това показва, но както споменах, а и още някой по-горе - има и по-добри сериали по темата.

# 2 924
Моника Валериева празнува РД

И тортата

Общи условия

Активация на акаунт