Звездни Компромати- март'25

• 342 170
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 060
Аз не знам защо си представям Снежанка с кафеви очи.
Ето една, която намирам за подходяща:

# 3 061
Тази повече отговаря на спящата красавица, вечно изглежда сякаш тъкмо лекичко се събужда...

Което доказва факта, че колкото хора - толкова различни представи за един и същ образ, с който дори вече сме сугестирани с предишната му визия. А човек най-често се опира на нещо, близко до друго вече познато.

# 3 062
Ще потърся репортажа и ще ви пусна снимки, за да подкрепя написаното, но прочетох, че Зендая смятала да приключи с кариерата си след като се омъжи за Том и народят една сурия деца. Коментарите под изявлението бяха, че в пет-шест филма да се снима за година и наследство до живот е в кърпа вързано🙈

# 3 063
  • Berlin
Ами защо не. Ева Мендес напр. тотално изчезна, след като се взеха с Райън Гослинг, Ники на Иън Съмъхолдър и тя така. Само 5-6 филма на година ще е трудно, но няма нужда да е само една година активна. Simple Smile Ако наистина се оженят, ще ми е чудно, някакси прекалено млади ми се струват още за дългосрочно обвързване.

# 3 064
Нашата Мис България Росица Иванова, ако имаше навремето по-невинно излъчване, щеше да бъде перфектната красива Снежанка. Имаме си я у нас, не я търсете по света. Simple Smile

Скрит текст:

# 3 065
  • Glasgow
О, да Heart  Росица Иванова, Мария Силвестър, снежанчести са

# 3 066
Ооо, вярно, Росица беше една от най-красивите ни Мис България 😍! Кукла!

# 3 067
Оригиналната снежанка е седемгодишна и с кафяви очи.

# 3 068
На 7??? Наистина ли? И се жени накрая за принца? Open Mouth
Представях си я на нещо като 13-15.

# 3 069
Хора, Иван Стринкин го видях току-що в нашия комплекс. Не знам какво да кажа 😂

# 3 070
Е, кажи де?

# 3 071
  • Glasgow
🤣 ох, спуснахме се в Заешката дупка с тази Снежанка, нали Хеди Ламар била първообраз?

# 3 072
Е, кажи де?

Не мога. Онемях 😂

# 3 073
  • Glasgow
Много е мъничък, нали?

# 3 074
Аз съм го виждала веднъж в Алкохол преди 20 години. Беше много пиян. И с хубави сини очи.

Общи условия

Активация на акаунт