Звездни Компромати- март'25

• 342 144
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 240
  • Glasgow
Не помнех, че  е имал гастро пръстен Азис. А онова закръгленото момиче от Биг Брадър дето писахте, че и предложили подобна процедура в Турция - излезе ми тези дни от някоя социална медия, сигурно поне 30кг надолу, много добре.

# 3 241
Веселка ли? Където влезе облечена с перде, защото уж нямала комплекси. Да бе, да.....🙄

# 3 242
  • Glasgow
Тя, да, чак лицето се е променило, може и повече кг да са

# 3 243
Аз не виждам проблем в това Т. Духовникова за едни да е красива, за други не.
За мен тя притежава европейска красота, която е опорочена от вредни навици.

Що се отнася до моделите, Амброзио наистина няма нищо достойно за модел във фигурата си. Много ми са ми странни опитите да се изкара завист и/или злоба. Нямам против на никой вкуса, но едно е личния вкус и предпочитания, друго са фактите.

Ето за Веселка:
Скрит текст:

# 3 244
  • Viena
Сега много се оперират в Турция като Веселка,премахват част от стомаха и това помага за намаляване на доста излишни килограми.

# 3 245
Като стана дума за Амброзио, коя пък е моделката с най-хубаво тяло за вас, за вашите разбирания за красота? За мен Наоми Кембъл има мъжко дупе и свръх дълги ръце, но знам, че тялото й е обожествявано.

# 3 246
Амброзио не е добре не само във фигурата, но и във физиономията. На мен ми прилича на мъж. И секси излъчване нула.

# 3 247
Сега много се оперират в Турция като Веселка,премахват част от стомаха и това помага за намаляване на доста излишни килограми.

Мой добър приятел също си го направи преди няколко месеца.
Ефекта е мигновенен.
Та вече не се изненадвам как са отслабнали звездите.

# 3 248
Те отслабват с пръстените, но много от тях си възвръщат всичко до някоя друга годинка. Без изградени нови навици, всичко е до време.

С Топ тяло за мен е Candice Swanepoel.

# 3 249
# 3 250
Кандис има много хубаво тяло. Харесвам Елза Хоск и една не толкова известна - Georgia Fowler.

# 3 251
Няма да е зле Дисни да спрат изгъзиците. Всичко наложено е грешно ,животът си води  какво трябва.
 Единственото е да не се преследват,   отхвърлят, дискриминират различните. Щом имат качества - моля, заповядайте.
 но не с квоти и насила. С държавно финансиране и държавна политика.

# 3 252
Бетина Жотева
Една госпожа, която съм сигурна,че знаете коя е, но не съм сигурна дали ще разпознаете. Не искам да си представя как изглежда на живо.
Скрит текст:
Ужас, на какво е заприличала. Ако не бяхте ѝ написали името, изобщо нямаше да разбера коя е. А каква красавица беше...

# 3 253
Бетина с тези гърди защо се разхожда без сутиен?

# 3 254
  • София
Явно и тя прекалява с чашката... и то се отразява на лицето! Нали имаше преди няколко години някаква драма- беше заплашвала с пистолет комшиите си в нетрезво състояние!

Общи условия

Активация на акаунт