Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 62 400
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Наблизо
На занималнята е станало,малкото не можа да ми обясни добре.Не знам,доколкото разбирам друго дете е изпуснало нещо върху палеца на моето.

# 1 621
  • София
Добра ви вечер, как сте?
Аз съм като пиян морков, със схванат кръст и изтръпнали крайници. Simple Smile

# 1 622
Арте, ти като в рекламата на В витамини май. Не завиждам, оздравявай!
Мързи, днес беше твоят ден, по вода да ти върви годината! Гледах клипчета от Станимака. Удавило ви е момичета днес.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 23:10 от Clo - Camille

# 1 623
Егати дългия ден! Не знам как съм живяла преди ковид и работенето в офис в комбинация със задачи. Излязох в 8, прибрах се в 7:30 и съм дроб. А как искам да мина изцяло от вкъщи, ама уви - дърпат ми се. Не можело на моята позиция. Ами сменете ми позицията пък! И без тва не си я харесвам. Толкоз дълго в метрото не се бях возила досега. Прекосих целия град. Разглезила съм се много. Ама пак че го има, иначе не ми се мисли. И тоя дъжд, ще ни удави. Мрън, мрън. Личи си какво ми е настроението нали?

Айде на виното, че стана време за лягане почти.

# 1 624
  • тук и там
Налях си.КИфтета ми станаха страхотни,не се разпаднаха.По рецепта на Звездев-първо се овалват в галета,после в яйце и се пържат.
Каката писа че са пристигнали и хотела бил супер-4*,ама хотелите дето били 5*в Бг ,били доста по-скапани от този,та доволна за сега,някъде на Северно море са.
Кофти ми е днес,заради смяната на времето-вечер не ми се ляга,сутрин не ми се става..
Дано е нещо малко  ,Марулче.Без кола не си е работа..

# 1 625
Кайс, ще пустосваме смяната на времето дружно. Няма такава простотия! Това е издевателство над хората!

# 1 626
Включете ме и мен в групата за антисмяна на времето.
Бюти, бързо да оздравее пръстчето, слагай студено, ама ти си знаеш сигурно.
Тропнах си аз, малко за душата, ама главата ме цепи много. Днес пак с татко, утре почивка и в сряда нов ден.
Наспорт с малко бЕло преди банята и възглавницата.

# 1 627
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Като газена с валяк съм.
Тече ми носа и окото, тежи ми главата...
Трудно издържам права...
Какво по ягодите олепих!

# 1 628
Кло, или ше ми върви по вода, или ше се давим, оти не моем да плувам...
Днес два пъти до село и обратно, кат тираджия съм...

# 1 629
  • Варна
Тука (Варна) вали мъгла, туй е положението. Домашна слънчогледова тахан халва направих, утре ще видим какви съм ги сътворила.
Лека нощ и да спите цяла нощ, утре свежи на кафето Simple Smile

# 1 630
Сисуне, да се разпишеш веднага! Сега видях,  какъв ужас е при вас. Дано сте добре!

# 1 631

Общи условия

Активация на акаунт