Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 62 425
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 1 605
Час и половина валеше като из ведро.Щеше да се спи супер,ако нямаше и гръмотевици.Още няколко пъти ако завали толкова силно близките дни,нивата до нас ще заприлича на блато.И някъде май има пожар в квартала,пожарната фъркаше насам 🤨
Картофените кюфтета съм подготвила за после,и за втори път за три дни пълня най-голямата купа с млечна салата 🤐
Шефа кашля цял ден, заради дъжда не иска да излезнем малко,да подиша чист,хладен и влажен въздух 🙄

# 1 606
Ами, спим ние. В 14 излязох, не мога да се прибера. Такъв порой, гърмя, трещя, даже и градушка по едно време валя. На сушина бях, накрая тръгнах с все бумаги под ръка, на центъра море, на главната улица океан с приливни вълни. Не мога да пресека. Поклепах малко и там, накрая реших, че няма за кога да чакам, тръгнах да търся по-плитко място за пресичане и още на първата пряка затънах с целите обувки под вода. Та вече не ми пукаше и си пресякох като пич. Кубинките ми джвакат, дънките са ми мокри до коляно, косата ми бухнала на всички страни - в тоз вид се представих при куриера. Ама опазих бумагите, де.

# 1 607
Дремя и аз.Излизах в обедна почивка, носих на колегата-мъх обяд.Днес двамата сме в един град, на различни обекти.
   Вече не вали прим мен и като че ли времето омекна.
   Изядох света днес.Довечера само на салата, ако изобщо вечерям.

# 1 608
  • sf
Аз енергоспестявам, само на пазар скокнах, че ще готвя утре преди работа пълнени чушки за синкото, който се прибира следобяд.
Изгледах де що намерих по тв, дремах и се събудих с главоболие. У съседите дрънкат на пиано и ме изнервят. Ще ходя навън да си проветря главата.

# 1 609
  • тук и там
Тук има национална стачка.Ходих до магазина(Карфур),ама затворен.Чудя се и аз дали да не забъркам едни картофени кюфтета,ама все ми се разпадат при пържене.Пък и май трябва да постои сместа в хладилника?Хакове как да не се разпадат да знаете,или зависи от картофите?

# 1 610
Моят хак е пека ги във фурната.

# 1 611
  • тук и там
В галета или брашно ги овалваш и на колко градуса печеш?И слагаш и олио,нали?

# 1 612
Кайс, върху хартия за печене, с галета. Понапръсквам ги със зехтин, защото не ползваме олио. На 200 гр.  горен и долен реотан. Като се зачервяване ги вадя. Не са като пържените, но пак са вкусни. Последно и на фраера пробвах, станаха.

# 1 613
Спали на тръстиката!!! Как не ви е срам, и аз исках, ама няма. Работата ме беше затрупала, последната задача, която ми остана - да пратя един имейл я свърших в 17.00.  За награда ям шоколад с кокос и бадеми( някакъв на Лакми). Хубав е, чупнах си две редички, сега трябва да си надделея на волята и да прибера останалите 9 редички в барчето. Остане ли до дясната ми ръка ще стане лошо. Сутринта не ми се ставаше, ама няма как. Още утре и после отпуск.
Картофените кюфтета ги мятам във фраера, но за да не се пръскат при пържене знам два хака - повече яйца в сместа и да постоят в хладилника преди пържене.
Аз като варя картофи слагам повечко, та последния път си оформих кюфтета, сложих в тава, тавата във фризера и като замръзнаха си ги прибрах в торбички. Когато нямам време за готвене, вадя, мятам във фраера, пръскам с олио и след 15-20 минути имам вечеря.

# 1 614
  • София
Шефът да оздравява!

Гадно мокро време. Май правя някаква уроинфекция, мрън. Ще търся мечо грозде да си правя чай. Помага ми.

Не правя картафени кюфтета, но ям. Ако разбирате намека. От мен мръвколяк и салата каквито искате, от вас картофените кюфтета.

Ще си налея едно червено винце.

# 1 615
Никви намеци не разбират те... Аз на Сирос откога съм й занамеквала да ми сготви нещо от нейните манджи, едно нещо бе, едно-единствено нещице мъничко и нямаааа, нямаааа...Stuck Out Tongue
А тез, дето спят на тръстиката, мож да дойдат на мойто тръстика, да видятт как се спи при двама шефове, 4-5 изпростачени колеги и ремонт.

# 1 616
Едва се прибрах,колицата плаче за доктор.Пуши отзад ,бяло,ама като облак.И няма сила.Много си я обичам,дано е нещо дребно.
   Прибрах се,седя на терасата,чакам Мъх.Да му кажа да занесе храна на съседа за прасето,че е болен .Днес го изписаха от болница,беше много зле.Той много ни е помагал,сега е наш ред.

# 1 617
Ама Мързел, казвай какво и пристигай. Ма гурме не предлагам, сал обикновени манджа.

# 1 618
  • Наблизо
Здравейте другарки и другари..

Взех си детето ревящо,някой му премазал палеца с играчка.Промих,превързах,сложих и лидокаин и ще видим утре как ще е..Супер..

Марул,да не те плаша,но щом е бяло,е турбото или този ремък отзад.Дизел ти е колата ,нали?

# 1 619
Бюти, как така премазан палец ? Учителки няма ли там ?

Бялото може да е и вода в горивото ако е дизел.

Общи условия

Активация на акаунт