Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 62 383
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 45
  • Mediterraneo
Не си пропуснала, добавяш ме с Уинд и Мид на 13-ти, моля!

Честита Баба Марта!

При нас времето се сговни ужасно, 11 градуса, силен вятър и дъжд. А моята се стъкми да върви на карнавал! То хубу, ма е Хелоу Кити- топ над пъпа, пола под дупето. Иначе с ботуши и пухкави гети, дебела шапка. Поставих ултиматум- или ще облече нещо дебело отгоре, или просто няма да излиза. Кандиса накрая, взе една моя бяла дебела жилетка, ама ще й умре гъзът от студ. И без това вече две седмици е сополива и кашля... Омммм!
ММ се върна надъхан с една торба продукти от работа, ще прави лазаня.

# 46
Аз се чудя, защо никой не пише, то нова тема имало. Голяма съм бяла птица.

Честита баба Марта, обществото!  Да сте здрави!

За мен 7ми, моля.

Болните да оздравяват бързо!

# 47
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И Добриня ще се включи на 13.
Ще поема малко по- късно ако не възразявате.
Тази седмица е малко по-напечено.

Похвалих ли се, че Горинич е със сребърен медал на изтласкване на гюлле?
шУмрЪ!
Даже не знаех, че тренира такова чудо.

# 48
  • France
Две сме белите птици. Joy

Ох, как ме е яд на себе си. Бях си подготвила една кошница с намалени парцалки и докато се натутам - няма вече намаление. Купих ги де, но без никакъв кеф. Потупайте ме по рамото плийз

# 49
И аз знам, че се гледа рождената дата, та за мен 10-ти. 😊
Честита Баба Марта! ❤🤍❤
Ние сме на рожден ден след малко. Ходихме до фермата на един роднина, да видим бебенца ярета, теленца. 🥰 Много сладки! Само едно бебе- бивол ме стресна, че ни преследваше и подскачаше да си играем, а мен ме е шубе. 🤣
Хайде изчезвам.
Беболинка и другите болни да се оправят бързичко! 🍀

# 50
Посестрими Joy

Нали си купила парцалките, мани я цената.

Днес в един магазин, в който влизаме веднъж на високосна, че ни е далеч, една дама от персонала ни върза мартеници. Не нося мартеници, но тази ще я нося с кеф, заради емоцията.

# 51
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Май се избираха дати само до първа пролет.
И се гадаеше какви са ни характерите.
Но в края на краищата е за забавление и можем да го направим както си искаме.
Вчера ми пратиха снимка на две бебета агнета. Joy така ми се искаше да ги намачкам.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 19:16 от st. Dobri

# 52
Честита баба Марта! Здраве и щастие за вас и обичните ви хора (и хайванчета).

Винаги избирам 13-ти. За тая дата стана калабалък, ама кот-такоа.

# 53
  • France
Нали си купила парцалките, мани я цената.
Тц! Две от нещата бяха купени вече. Подсмърк!
Бе, туй да са ми проблемите!

За мен 4ти запазете

# 54
Значи вижте сега, нова тема е, нов месец, викам всички болни да оставят болното в стария. Иде пролет! От тук нататък е забранено за бацили! Точка.

Айде честита Баба Марта! Да сте здрави! Цял ден отговарям на въпроси “кога ще дойде Баба Марта? Къде е Баба Марта? Защо не е дошла още?” И тн, и тн. Да си тръгва вече тая баба Марта, че ми писна. Навън вали дъжд, следващото предизвикателство иде - страх от дъжда и отказ да заспива, докато му ромони по прозореца.

Тва с датите го чувам за първи път, ама щом има място, където е все слънчево, се включвам - и аз в кюпа на 24ти.

# 55
Три сме белите патици.
Честита баба Марта! Здраве да носи!
8ми е за мен, ще избирам по рождена дата.
За бебешката погача, нещо сладко се носи задължително, а подарък или парички си е лично усещане.

# 56
  • Варна
Ето какво стана тая вечер.

Днес нали е първата годишнина от сватбата на децата, по-рано им честитихме и спрях да мисля по въпроса. ММ вече си легна, изморен. Преди малко, обаче, децата постнаха във ФБ спомени от сватбата и една-две мили думи за родителите си. Сега ми е ревливо и идвам тука да си споделям.

Тази една година беше дълга за нас с ММ, защото ни споходиха грижи и чуденки, дали ще сме живи още дълго. Ето на, живи сме. И сега си давам сметка, че децата тогава направиха разкошен ден, а ние не можахме да го изживеем напълно. Казвам "направиха", защото цялата сватба си беше тяхно дело като замисъл, финанси, изпълнение. Освен нищо незначещия "подарък" в пликче, участвах само с хляба, който разчупиха над главите си. Там поне се постарах да вложа старание, имаше традиционните български символи за продължаване на рода, за благополучие, здраве и богатство. Ей тука на, снахата отчупи по-голямото парче.

Скрит текст:
.

А дето ви надух главите за роклята и обувките? Аз се чувствах чудесно в дрехите си, но не и в обувките. Много си ги харесвах, обаче след 30-тата минута толкова много убиваха! Едва извървях 200-300 метра с тях и се пъхнах в първия магазин по пътя и си купих мекички найлонки.

После Дарко им видя сметката на онез гадни обуща, ама хич не ми е жал!
Скрит текст:

Той сдъвка и найлонките, но нейсе. Simple Smile Сега вече го няма Дарко, но ние, слава Богу, още сме двамка с ММ, личният състав не е намалял повече. Моля се да посрещаме и следващите годишнини на децата.

Че така, малко още пускам сълза и извинете, ако досаждам.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 09:18 от Dorchester

# 57
  • Somewhere in the World
Дорче, да сте здрави да посрещате внуци и да сте подкрепа на сина и снахата Heart
Всичко хубаво предстои- дай Боже 🙏
 Милото Беболинче да се възстановява бързо, както и останалите болни Hug
Нещо само храна ми е в главата Flushed
Направоо ми писва от мене си!

# 58
Дорч, ❤️

Прити, имам картофени кюфтета и млечна салата. ПристигВай.

# 59
Дорч,справихте се тази година.Сега е ред на следващата.Да бъде!Очакват ви хубави моменти,сигурна съм!

Общи условия

Активация на акаунт