Пазаруване от about you - тема 37

• 78 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
https://m.aboutyou.bg/p/jj-rebel/prehodno-yake-23859177?utm_medi … _campaign=product
Харесах това яке за ММ,някой дали знае нещо за тази марка?

JJ Rebel е нова подмарка от 2024 г на Jack & Jones като цените на JJ Rebel са по-ниски от тези на сходни продукти на Jack & Jones.

Не очаквайте уау ефект, но ако цената ви устройва, поръчвайте. Би трябвало да стават за парите, които им искат Simple Smile

Jack & Jones, Only, Only&Sons, Vero Moda, Selected Femme/Homme, Vila, Pieces и др. са марки на Bestseller A/S, която е дългогодишна компания (oт 1975 г) за мода от Дания.

# 76
  • Пловдив
Имам въпрос - не ми се е случвало отдавна да трябва да генерирам документи за връщане през профила ми. Така се получи, че за тази  поръчка съм връщала артикули, но сега се оказа, че трябва да върна още нещо от същата. - не е минал 100-дневния срок. Маркирах кое искам да върна, но не ми се появиха документи за връщане, въпреки че се появи надпис, че връщането е инициирано. Някакви идеи къде да търся - да не би да са спрели възможността да се върне повторно от същата поръчка?

# 77
Обади им се, те да ти генерират. Явно има някакъв проблем и усещам как и аз ще бера ядове. Вчера имах 2 връщания. Едно от предния ден, другото от поръчка от края на декември. И двете върнах с ОРИГИНАЛНИ товарителници за връщане. Това от вчера веднага се инициира само, без да го отбелязвам в профила. Другото от декември - нищо. Отбелязах ръчно в профила връщането от декемврийската поръчка - НИЩО! Нито се появи долу колелото, нито документи има за изтегляне. Само изчезна копчето за връщане.

# 78
  • Пловдив
Обади им се, те да ти генерират. Явно има някакъв проблем и усещам как и аз ще бера ядове. Вчера имах 2 връщания. Едно от предния ден, другото от поръчка от края на декември. И двете върнах с ОРИГИНАЛНИ товарителници за връщане. Това от вчера веднага се инициира само, без да го отбелязвам в профила. Другото от декември - нищо. Отбелязах ръчно в профила връщането от декемврийската поръчка - НИЩО! Нито се появи долу колелото, нито документи има за изтегляне. Само изчезна копчето за връщане.

Мда, същата работа - явно съм нацелила някакъв бъг - утре ще им звънна. Писах им писмо, но сигурно ще ги чакам до понеделник...

Да не е само мрънкане - най-накрая си намерих перфектните широки дънки и официално спирам да поръчвам и връщам дънки за мен Smiley
https://www.aboutyou.bg/p/bonobo/danki-21005976 не ми е позната марката, но се оказаха меки и хубаво падащи, отговарят и на размера

# 79
  • Sofia
Момичета, какво е мнението ви за обувките на Kazar? Загледала съм едни обувки на среден ток, цената им доближава тази на Hogl, чудя се дали си заслужават. И събирам мнения Simple Smile

Без колебание бих взела Hogl.  Обувките  и дори ботушите им са с гъвкава подметка,  което ги прави изключително удобни.
Казар са същото ниво като Lacoski , пак полска марка, не виждам качеството им да оправдава цените.

# 80
Благодаря, потвърждаваш и моите съображения Simple Smile Между другото моделът, който загледах e напраео реплика на Hogl: Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/kazar/ofitsialni-damski-obuvki-9425332?u … _campaign=product

И оригиналът:

# 81
# 82
Какво правим сега с тези връщания, които не се отразиха в профилите?
От вчера имам две и не смея да ги занеса.
При нормални обстоятелства не се ли появяваха И в профила в Еконт, сега нямам нищо и там.

Едно мъжко яке на Бенетон забърсах при последното намаление тези дни, беше на -70% и кода за 15 му добавих.

# 83
Не мисля, че има място за притеснение, ако сте в 14 дневния срок. Днес си получих парите за връщане, което не беше отразено в сайта като върнато.

# 84
Еееееееее, те моите си минаха в приложението и си снимах вчера даже движението на пратката, която не се отрази в АЮ за всеки случай. Няма причина да ги няма в приложението на Еконт.

# 85
Код 10virgo не може за се ползва в България друг код има ли?

# 86
Една новина от днес:

# 87
Колко тъжно, предвид информацията която споделиха тук момичета, че Заландо не правят кой знае какви намаления.
Мистик, aз поръчах тази рокля за дъщерята, за 27 лв, но нещо не се хареса, май дължината не ѝ стоеше добре.

https://m.aboutyou.bg/p/vila/roklya-za-kokteyl-kalila-7429078?ut … _campaign=product

Иначе е симпатично роклето, но според мен си е обикновена лятна рокля, чудя се защо са я кръстили коктейлна, 77 лв за нея, абсурд.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 13:56 от Lemy

# 88
Вчера си поръчах един суитшър от тях. Първа поръчка ми е, надявам се да остана доволна. Харесала съм и един аксесоар, но още му се чудя, защото хич не е евтин, а ми е глезотия. Много ще се радвам ако го намалят още.

# 89
Лоша новина!
Аз скоро се замислих, какъв чуден пазар правя от години в Абаута, и че много хубаво, не е на хубаво.
От дълги години пазарувам онлайн и от опит знам, че много хубавини изчезнаха в небитието през годините🥺

ПС Скоро отворих последните чаршафи, купувани за центове от ЛаРедут, помните ли го?😉
Била съм се запасила за едни 7-8-9 години напред😀

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 12:39 от evhen

Общи условия

Активация на акаунт