Пазаруване от about you - тема 37

• 78 213
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Адидас отдавна не блестят с качество. Говоря за фирмени магазини извън БГ, ако не знам къде съм веднага ще кажа, че са долнопробни ментета. Памук по-скоро има от ментета отколкото при оригиналите.

# 181
Егати очакванията за Адидас! Егати реномираната маркова марка 😂
Да, те имат такъв памук, аз също имам, но закупен от физически магазин, официален техен представител. Няма значение. Не изглежда фалшив и вероятно не е. Този памук, ако не е с примес полиестер избелява. Ако е - държи цвят до скъсване. На мен ми прилича като да има. На детската серия, но не само са такива етикетите и да, имали сме и такъв, който носиха и двете ми деца поред и още е здрав и читав!
За какво мрънкаш непрекъснато, Нели, че не разбрах? Сигурно си мислиш, че Адидас е топа на топа на топа на марките?!
Е, не е така, има много по- добри.
-------------------------------
След няколко злополучни доставки на дефектни / носени кожени якета и последната с рокля на Boss / пак с дефект/ не ми се споделят отзиви.
Роклята ще задържа, дефекта не е болка за умиране, но го има. Ако се появи отново ще я поръчам.
-----------------------------------
Ако има не разбрали или не получили съобщения, данните за НАП #BGMлоялнапрограма в профила си можете да въведете до 24.03.2025г

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 15:08 от •mimoza•

# 182
Това ново лого на Адидас е от няколко години. Аз имам оригинални техни екипи, нови модели, които не са мръднали. Имам и памучни долнища, които бързо се скъсаха, но не е защото са били фалшиви.
Щом не ви харесва, просто го върнете.

# 183
Дайте линк към екипа?

# 184
За мацки с повече прелести. Имайте предвид, че размерите не са точно като стандартните. Мисля JID  го беше поръчвала и бе доволна. Може да се намали с още 15%
https://www.aboutyou.bg/p/gipsy-comfort-line/prehodno-yake-josipha-21177107

Ето поста
https://bg-mam.ma/p/1726587/49170196

# 185
  • Пловдив
Мдаааа.
Даже днес бях с него.
И ... заврях,де.
Още не мога да свикна със страничното закопчаване,но кой си носи якето закопчано
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 186
Добре, че си се престрашила да го поръчаш.

Коте Весика, не бягай по тъча, раздуй за тениските, че ме чопли Simple Smile

# 187
Къде точно се въвеждат данните за НАП?

Харесала съм едни дънки на ONLY, но нещо не мога да се ориентирам в номерацията. Нося 38 номер дънки по принцип,  28 x 32 или 28 x 30 е по- добре да поръчам?

# 188
Киф, три имена и ЕГН - профил, портфейл, стъпваш върху банера където пише липсващи данни.
#BGMлоялнапрограма

# 189
Зависи колко си висока и как искаш да ти стоят..Дължина 30 м е добре (163см.),32 са ми дълги..

# 190
Ами по-дълги дънки обичам да нося, 170 съм висока, 57 кг.
Значи ще пробвам с 28 x 32, дано нацеля размера.

Мимоза, благодаря!

# 191
Много зависи за съжаление и от материята и кройката на дънките. Една марка често се случва да ми стават различни размери.
И аз съм 170 и миналата година като бях на твоите кг обикновено влизах в 27-28. А дължината от 32 ми е задължителна - 30ката на всички марки ми идва къса.

# 192
Адидас имат няколко бранда и няколко лога и продукти от А до Я Simple Smile

Скрит текст:
Adidas Originals: Логото с трилистника е използвано за първи път през 1971 г. и се свързва с класическите модели на Адидас, като основната идея на този бранд е да предложи модни продукти, вдъхновени от ретро стила на марката. Техни продукти обикновено се продават в спортни и/или lifestyle магазини. Примерен модел обувки: Adidas Samba, Stan Smith, Gazelle и др.

Adidas Performance: Логото с планината, въведено през 1991 г., е символ за спортните и технически насочени продукти. Тази линия е посветена на по-професионално ориентираните спортни дрехи и обувки, включително тези, предназначени за високи постижения и специализирани спортове. Техни продукти обикновено има в специализирани спортни магазини. Обувките с Boost пяна(подметка) спадат тук.

Adidas Sportswear: Това е линия с по-достъпни продукти, като често използва логото с планината, също ориентирано към спортния стил, но фокусът е върху ежедневното облекло с по-ниска цена. Техни продукти може да намерите например в масови магазини като Метро и Кауфланд. Разбира се, има ги и в спортните магазини. По-непретенциозните и достъпни обувки са тук.

Adidas Terrex: Също използва логото с планината и е насочен към outdoor дейности (като туризъм, планински спортове и други активни занимания на открито), предлагайки облекло и обувки, предназначени за тези условия. Техни продукти обикновено има в специализирани спортни магазини. Различните Terrex обувки са тук.

Adidas Golf: Името говори само ... продуктите нямат нищо общо например с Adidas Sportswear нито като цел на използване, нито като качество, нито като цени.

Дадох примери с модели обувки, но аналогично е и с дрехите.

Затова не е редно да обобщаваме от един модел за целия Адидас. Надявам се сега е по-ясно, че ако говорим за качество или липса на такова, то нека да имаме предвид от коя от сериите сме взели техни продукти. И това има по-голяма тежест от това откъде е купено. Например Adidas Sportswear откъдето и да го купите, вкл. официален физически магазин, ще е с по-ниско качество от останалите четири бранда.

Логото с трилистника от 1971 г, което се ползва само от Adidas Originals -

Логото с планината от 1991 г, което се ползва от останалите марки на Адидас - Performance, Sportswear, Terrex -

В Aboutyou може да филтрирате по тези брандове.

# 193
Явно анцузите продължават да са официално облекло. Толкова шум за нищо. 🔫 Връщайте и не ни занимавайте повече. 🔫

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 21:45 от DAMA-BG

# 194
Точно това се опитвам да обясня,че анцуга който получих няма.нищо общо с оригиналното лого добре ,че сте ги извадили и показали .Той е просто с трите линии  и не пише отдолу адидас,а трябва да пише.

Общи условия

Активация на акаунт