Пазаруване от about you - тема 37

• 78 106
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Lale_Lili, кои са тези бежави обувки?
За въпроса ти - предполагам, че може. Би било полезно. Сложи го в скрит текст към поста ти.
Преди време, така в срит текст, бях сложила комбинации на нашумелите тогава плисирани поли на Abaut you с тениски /блузи от Reserved, с които нося полите. Много си ги харесвам тези поли, много хубаво стоят, не се мачкат, не ги гладя след пране.

# 406
Vesika, ето тези са. В момента съм навън, но ще ги снимам и постна и на живо как са. Днес вечерта или утре най-късно.
Скрит текст:

# 407
Много са хубави,но за жалост аз върнах и двата номера.На мен много ми притискат големия пръст отпред дори и 38,който ми беше голям.Мекички са и много елегантно стоят,ноооо явно не са за моите крака Sad .Лале,по обувките ще те позная -хихиххих.
Ходих да меря и във физически магазини,но тези обувки много скосени/като модел/Може ли малко от малко да нямат бомбе. Аз лично се отказвам от подобни.За който се интересува,крака ми е средно широк и са добре.

# 408
Получих лилавите Liu Jo, за които Аеро даде линк преди няколко дни. Нямам опит с марката, 35 номер са ми малко големи. Много са красиви на живо, цветът е свеж и нежен. Пробвах със стелка, по-добре е положението. Ще ги поразходя малко из къщи и ще преценя дали да си ги оставя.

Скрит текст:

# 409
Активните кодове в момента:
IVOMILA15 /до 01.04/, Gala15, AIA15, GABIS15, STEFIE15, TEA15  
Дано някой от кодовете изкара до по-дълго от 01.04, че другата седмица нямам да имам време да се занимавам.

За аутлета - 10SILVIA до 02.04.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 12:36 от AeroJ

# 410
Момичета, ето снимки на обувките. Съчетах ги с една чанта на Zara за която още се чудя дали да задържа.
Скрит текст:

# 411
  • Пловдив
Freaky nation как са като номерация спрямо Gipsy? Конкретно за това яке питам, ако някой го има.
https://m.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-my-tula-1958 … _campaign=product

# 412
Имам 3 якета на FN, и трите са ми размер  L, който според мен отговаря на М, тъй като аз съм за стандартна М-ка.

# 413
Момичета, случайно успях да намеря и рокля към комплекта. Поръчах я веднага. Дано да седи добре. Ще се радвам да имам готов тоалет за лятото. От Mohito e.
Имам и сако от Calliope, то е бежово с кафяво и т.синьо. точно като за цвят в композицията. Тип туидена шарка е. Ще видим дали ще си отиват.Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 00:34 от Lale_Lili

# 414
  • Пловдив
Лале, много добър аутфит си сглобила, браво.
Чантата от about you ли е и тя? Може ли линк към нея?

# 415
  • София
Freaky nation как са като номерация спрямо Gipsy? Конкретно за това яке питам, ако някой го има.
https://m.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-my-tula-1958 … _campaign=product

Купих това яке на дъщеря ми. Тя е между С и М, взех М и е точно по нея. Бих казала, че е умалено. То е и вталено, та съвсем. Стои страхотно и е много хубаво. Шевовете са една идея по- избелели, отколкото на снимките. Не мога да сравня с Freaky nation, защото нямаме такова.

# 416
Лале, много добър аутфит си сглобила, браво.
Чантата от about you ли е и тя? Може ли линк към нея?
Marzeliva, благодаря ти 💐
Чантата е от Zara.
Скрит текст:
Имам трудност да споделя линк от приложението, но това е кода на продукта: 6252/510/719 - 59.95 лв е цената й.

# 417
Здравейте, искам да попитам някой имал ли е проблем с връщане на пари след върната пратка от about you?
Декември месец поръчах неща на стойност около 170 лева. За жалост обаче бях забравила, че IBAN-a ми записан в профила е стария на райфайзен, който миналата година стана неактивен. За незапознатите Райфайзен стана КБЦ и после ОББ и вече имаме нови IBAN-и.
Пих една студена вода и го приех, все пак беше моя грешка.

Този месец обаче върнах пак една пратка, IBAN-а ми е актуализиран и записан още преди да я върна. На поръчката пише, че плащането е извършено, но аз пак нямам превод. Никъде не виждам кога е преминала в такъв статус, че да преценя дали да чакам (може превода да отнема време?) или да ги търся по телефон.

# 418
След като е извършено въставяването,минават 3-4 работни дни докато ги обработи банката.

# 419
  • София
Днес получих тези, препоръчани от тук,благодаря!
Много много са удобни и размерът е точен.

Общи условия

Активация на акаунт