Деца 3години

• 466
  • 6
  •   1
Отговори
Детето ми е на 3 години. Когато сме сами ме слуша много, но излезем ли навън с други деца само бяга (говоря докато стигнем до площадката бяга на тротоара ) и ме е страх, че така ще изкочи на улицата.

# 1
  • Варна
Ами бягайте след него за да го спрете.

# 2
Ами преди да излезнете на тротоара,го хванете за ръчичка,обяснете му,че има коли и не трябва да бяга,а да върви до мама. Моя син също бяга,но аз вървя до него и гледам да не излезне на пътя. Много говорене трябва. Simple Smile

# 3
Говоря му постоянно, но имали други деца с нас бяха( мисли че го гонят и това е игра) не знам дали е за това, че през повечето време сме сами и не излиза често с деца

# 4
Хващаш го здраво за ръката и не му даваш да бяга. Пускаш чак на площадката/парка, където бягането е безопасно. Обясняваш, че по тротоара не се тича.
Ако започне да се тръшка и дърпа, го връщаш вкъщи. Като разбере, че си безкомпромисна по въпроса, ще се кротне и ще се научи да върви до теб.
Ако децата, които са с вас, са по-големи, можеш да ги помолиш да го хванат за другата ръка и да вървят заедно. Да вървят, не да тичат.

# 5
Много е просто и ефективно - хващаш го за ръката и право вкъщи. Гарантирам, че след два пъти - трети няма да има.

# 6
Трябва да си безкомпромисна. Ако не иска да се държи, няма да играе. Вече ме държи винаги за ръка и няма проблеми, а преди тичаше по тротоара и се тръшкаше.

Общи условия

Активация на акаунт