Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 40 061
  • 936
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Пускайте палците! Справил се е блестящо! Доволен е! Първи етап мина! Следва продължение!🍀
Благодаря ви!❤️🍀

# 361
  • Бургас
Карз, момче морско, как няма да се справи! Какъв е втория етап?
Селесте, освен да минеш малко на варени картофи и обезсолено сирене, да ти почине стомаха...Като Отче наш ги помня разрешените храни при стомашни неразположения, малката ми дъщеря така започваше настинките-удряше я първо в стомаха.

# 362
  • София
Буб, моя парфюм е същия. Sparkling Heart
Страшен вятър днес отново. Летят отвън всякакви неща...
ММ вчера с тази почва, която докараха и разстилаха направо се е съсипал.  Добре, че е била майка му да помогне. Днес кръста го боли. Разправям му аз, че не е за него вече кОпането. Relaxed

# 363
  • Бургас
Moni, да, само гадене. В първите дни си мислех, че е от хремата, усещах как ми се стича назад, ама сега...В цикъл съм за капак на всичко, та съмненията за трето отпаднаха Joy

Карз, браво на младежа! Ще стискаме пак, когато трябва.

# 364
Карз, браво на момчето ти ☺.

Селесте, напълно възможно е да има нещо общо със секретите. ММ все така се разболява със задна хрема и му се гади от нея.

И аз съм хремава от вчера, дано само с това си остана.
Днес ми извадиха и зъба, бях се приготвила за нещо по-страшно. Всичко стана за 3 минути и болка нямам след пускането на упойката. Надявам се и да не се появи.
Бях решила да се възползвам от почивния ден и да чистя основно, ама си останах само с изпрани калъфи на дивана и една крем супа от червена леща.

# 365
Ядох уникален бонбон. Лошо ми стана, като видях, че е 40 грама. Blush
https://teahouse.bg/product/bonboni-laurence/

# 366
  • Бургас
Бел, вторият етап ще е обучение един месец и изпит в БЧК за воден спасител!
Това иска да работи лятото!

# 367
  • София
Бел, супер, че се е разминало така лесно със зъба.
Мари, ти друга работа нямаш ли, че гледаш да разлаеш кучетата с тези лакомства?! Stuck Out Tongue
Карзче, браво на момчето ти!
На мен най-приказното лято ми беше, когато брат ми беше спасител на морето. Бях при него на гости в квартирата няколко седмици и се подготвях на плажа за кандидатстудентските си изпити. Случваше се морския бриз да отнесе някоя друга лекция и да гоня листи по плажа.
Днес и утре вечер децата имат РС, както и двата дни също такива онлайн от школата. Смятам присъствените за сефте да ги пропусна и да слушам само тези онлайн.

# 368
  • Варна
Днес щях да поработя в градината, но вятърът е толкова силен, че се отказах. Даже нямахме ток за два часа, явно някаква авария е имало.
Карзче, браво на момчето ти!
На някой ако му се ядат корейски манджи, моля:
Скрит текст:

# 369
Стейси, ако кажа на дъщеря ни твоята къде е, люто ще ѝ завиди!

# 370
То, и аз ѝ завиждам.
Карз, много отговорна работа си е избрало голямото момче. Успех му пожелавам!
Титина май не е писала скоро.

# 371
Карз, много отговорна работа си е избрало голямото момче. Успех му пожелавам!
Подкрепям много такива инициативи. Браво на момчето ти, Карз!
Титина и аз не съм я чела отдавна, но Калин ми излиза от всички реклами на Кауфланд 😘.
С два нови парфюма съм и аз последните месеци, заради празниците. Единият е много мой, Идол, но някакъв нов аромат, защото предишният ми от тази марка беше с аромат на рози. Другият е ванилен и тежък, даже не му запомних името;)
Ще го нося през зимата.

# 372
Тути, щерката е луда по ваниловите парфюми.

# 373
И моята Мари. То на тяхната възраст им е важно да са със силни и сладникави аромати явно:)
Аз на по-дискретните се радвам.

# 374
  • Euskal Herria
"Идол" в момента са три вида. Аз съм с класик, най-много той ми допада. Последно си взех комплект (парфюм, малък флакон и крем). От дъщеря ми за Коледа получих Карл Лагерфелд, много лек, свеж и нежен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт