Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 123
  • 936
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит празник 🇧🇬

# 76
  • Бургас
Добро утро! Честит празник!

Ще изчистя набързо и ще водя Марто на извънреден урок. Супер е, че не вали и ще мога да се поразходя. Следобедът се налага да е работен.

Тути, честита ти помощничка!

С усещането съм, че днес имаме рожденичка. Тъй ли е?

# 77
  • Бургас
Честит празник!
Фонсе,пак заповядай Simple Smile
Само сме ние с момичетата, баща им трябваше да почива, но за малко отиде на работа. Явно ще започва подготовка за сезона.
Домашни не пиша и ме проверявам, но малкото дете има да учи стихче за мама,като изненада за 8 март.Госпожата им го е дала и ще ги записва,като подарък за майките. То било тайна,де. И аз обещах де казвам на никой Wink

# 78
  • София
Ние пък пътуваме за вилата. Малка разходка ще си направим. И за Гого ще е добре да подиша чист въздух.

# 79
  • София
Честит празник!

# 80
Честит празник и от мен 🇧🇬!

Поизчистих, ходих да пазарувам, забърсах и едни дънки. Заредих плодове, че Михаела вчера ни се скара как така са свършили и на баба си се оплакала няколко пъти, че при нея имало, а вкъщи - не. Ако я слушаш, ще решиш, че гладна я държим, нищо, че постоянно купувам 😁.
Сега ми остана да тренирам, да измия банята и да си оправя косата. После вечеря при мама и утре ще влизаме в работен и градински режим.

# 81
  • Бургас
Бел, то миенето на банята минава за тренировка Simple Smile

# 82
  • Бургас
Докато вие миете бани,въртите 1939394 пералня и готвите тристепенно меню,да ви покажа как в Бургас посрещат празника

# 83
  • Бургас
Въх! На мен Ич не ми е толкова топло, нали въртя два часа из центъра, докато чакам Марто.

# 84
  • Бургас
Въх! На мен Ич не ми е толкова топло, нали въртя два часа из центъра, докато чакам Марто.
Не знам в центъра как е,но до морето е адски студ. Аз бях с шапка,апрески и издържах 15-тина минути. А човекът,явно беше влизал в морето, после да поизсъхне.Стана, както беше по шорти върза си само якето на кръста и си тръгна бос.Ще кажеш,че не е март,Ами е юли месец

# 85
Честит празник!
Ети, аз съм фен на Рафълс с кетчуп;)
Старая се да не ям често, но от време на време душата си иска;)
Бел, с нетърпение чакам историите на Мишето от училище. Ще ги строява всички;)
Фонс, поздравления!

# 86
Аз ритуално прибрах по- зимните дрехи и наизкарах и изпрах по- пролетни. Вместо миене на банята, тренировката беше в спалнята. Трябваше да си записвам колко пъти се качих и слязох от стълбата. Изчистила съм етажа и чакам на нисък старт дали днес ще садя череша хрущялка или няма да ми я донесат.
Съни, зарадва ме с това как лети времето. Нали и аз броя и чакам. Ей, го къде е, още един педикюр и ММ си идва.
Лина, тоя плувец ще да има големи топки....
Фонсе, поздравления за кантара. Щерката сама ли пристига или с гадже?
Стейси, а твоята как е, свиква ли?
Деси да се яви на отчет.

# 87
  • Варна
Честит празник!
От Сеул днес:
Скрит текст:

Девойката се чувства добре. Свиква. Утре ще има изпит по корейски ктм унито, за да разберат нивото ѝ. И съответно да я включат в точната група като ниво корейски.
Ухажорите засега няма да ви ги показвам, макар че тя праща снимки.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 12:28 от Стейси Грей

# 88
  • София
Стейси, девойката изглежда много щастлива!
И аз поприготвих малко багаж за вдругиден. Този за няколко дни е лесен. Grinning

# 89
  • Euskal Herria
Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт