Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 927
  • 936
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Добро утро!

В 6:30 кукнахме днес. Но сме наспани. Гого снощи заспа в 20:00 след като цял ден имаше едно спане. И в 20 часа вече се предаде. И аз заспах малко след него. Бетер бабите, ама бях много уморена...
Монката да се оправя бързо!
Боби, късмет!

Хубав да е денят ви!

# 766
Стискаме палци на Боби днес! 🍀😊 Вярвам, че ще се справи.
Прави сте, че и госпожите трябва да помагат на децата. Изпратих я на училище, вече си е голямо момиче. 😅 Късо худи, чорапи върху клина... Както ходели "големите". Кога ми порастна дететооо?!! 🤣🤣🤣

# 767
  • някъде другаде
Добро утро!
Тути , дано Монката вече да е по - добре. Бързо да оздравява.
Боби , стискам палци!
При нас е облачно и дават да вали.

# 768
  • Бургас
Добро утро!
Боби, с теб сме! Покажи им какво можеш! Успех!
Монката, днес е добре, нали Тути?
Синеочка ще преодолее срамежливостта с годините!

# 769
  • Germany
Добро утро!
Боби, стиснати палци и от мен!
Хубав да ви е деня!

# 770
  • някъде ... тук ...
Боби, късмет и леко да мине!

Спокоен ден на всички!

# 771
Добро утро!

Тути, дано да е някоя скорострелка при Монката и бързо да минава.

Боби, успех!

Ели, радвам се за добрите резултати! Все така да е.

Вчера след работа си орязах розите и част от асмите... Част, защото стълбата ми е на покрива?!?! Довечера любимият ще ми я свали и, ако даде време, ще орежа и другите.

Спокоен ден, банда!

# 772
  • Бургас
Добро утро!

Боби, стискам палци! Ще се справиш!

Марѝ, напълно съгласна с теб, за всички деца поравно, не за отличници, любимци и т.н. Като искам професионален театър, си купувам билет и отивам, на детско тържество съм готова да чуя и видя всичко. Сега да не решите, че моят е нямал думи и затова мрънкам. Имаше, при това две стихчета, но твърде ясно си личеше кой води парада. И да, срамежлив е, тихо и набързо си каза думите, като преди това ме предупреди, че може да се притесни от родителите, но излезе с усмивка и така си и тръгна. И грам не се е трогнал от цялата работа Joy

Оправих маникюр и педикюр аз, утре и козметик, и приключвам с разкрасяването за месеца. Пробвах няколко пъти с по-изчистен маникюр и пак се завърнах към папагалщината Joy
Скрит текст:
Приготвила съм три торби пред вратата за различни места и поемам на разнос Joy Хубав да е денят ви!

# 773
  • Бургас
Добро утро, присъединявам се към стиснатите палци за Боби и й пожелавам да си намери най-хубавото училище и най-добрите колеги! Мишето е много хубаво дете, като се сетя как я чакахме, а ето-вече остроумничи. Много ми хареса украсата на партито й. Момиченцата са си друга работа- то тоалетче, пък подходящи обущета, нещо в косичката ... Наиграх се поне с внучките, и тоалети бяха, и коси дал бог. Внука сега - дай му колело, коли...За рождения ден тортата му ще е с Пес патрул, естествено.

# 774
  • Бургас
Пес патрул пак е по-добре от Куроми (дано съм го написала правилно)

# 775
  • София
Привет!
Радвам се поне да видя, че не са ми блокирали профила след толкова много безуспешни опити от Китай да вляза.
Явно бгмамите са им голяма заплаха. Sweat Smile
Нямам време в момента да чета назад. Надявам се всички са в блестящо здраве.
Минавам само да кажа, че вече съм си в офиса. Като вляза малко в час с времето и камарите неща за оправяне ще разкавам подробности ако някой го вълнува.  Smiley
Честито на всички имащи поводи за празнуване напоследък!
Палци на всички имащи нужда от тях!

# 776
  • София
Роди, добре завърнала се!

# 777
  • Телиш/Плевен
Боби, стиснати палци и от мен, макар че нямам никакво съмнение в теб. Heart

# 778
Роди, нямам търпение за разкази и снимки. Снаха ми е командировка в Южна Корея, а от днес в Токио. Такива красоти ми показва....

# 779
  • Бургас
Роди, добре си си дошла на родна земя!

Общи условия

Активация на акаунт