Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 419
  • 936
  •   1
Отговори
# 270
  • някъде другаде
Добро утро!
Вчера връщайки се от банкета колежката предложи да се разходим ди Троян.
Днес внучката има рожден ден. Става на 2 гогини. След малко повече от месец , живот и здраве , ще е кака на малък юнак.
В момента готвя. Следва дежурната разходка и после ще се разкрасявам - боя.

# 271
  • София
Тони, здрава и щастлива да е малката!
Ени, честито, да е здрава и безаварийно!
Пекли ли сте патладжан в еърфрайър?

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 09:12 от buni

# 272
Добро утро! Вчера си прекарах е спокоен ден, доволна съм. Бяхме на ресторант, и на входа всяка жена получи цвете, беше много мило. 🌷 Днес готвене и следобед ще ходя на кино със синът ми. Хубав ден, момичета🥰

# 273
  • Germany
Добро утро!
Тони, здрава и щастлива да е внучката!
И аз наспана днес, но навестих само близката полянка, а така ми е залиспвало морето. Вчера изчистих света, днес малко почивка. Мъжа ми е с грип и от петък сме го заточили в стаята за гости. Вчера беше целият ден с 39 градуса, чак вечерта посвали и тази сутрин каза, че е спал по-добре. Дано минава вече и не ни е заразил.
Хубава неделя на всички!

# 274
Аз закусих и мисля да запретвам ръкави на двора. 😅 Има доооста работа, но аз обичам. От 16 ще водя детето на детски рд. Не знам дали ще е с майки, дано не. 🤣
Мама днес има рд. Да ни е здрава. ❤
Хубава неделя на всички! 🍀🌞

# 275
  • Бургас
Тони, здрава и безгрижна да расте рожденичката!

Ени, здрава и щастлива да е мама!

Мони, бързо оздравяване на ТМ! И на малката мишка на Лин също!

Вчера изкарах празника по пижама, пред компютъра и с разбъркан стомах, никъде не ходихме в това хубаво време. Днес бивам сякаш и ще водя Марто на урок следобед, та ще имам време да му се порадвам.

# 276
  • Germany
Ени, честита да е мама! Здрава и щастлива!

# 277
Добро утро.
Честита да е внучка ти, Тони.
Честита да е и майка ти, Ени.
Разкрасена, боядисана, почистила съм. Снощи изненадващо си почистих терасата,  защото получих 5 саксии, стана много приветливо. Така и така го бях планирала за днес, обаче снощи беше толкова топло и приятно, че отметнах тази задача. Чакам детето да си научи и отиваме на разходка и вечеря.
Хубав и усмихнат ден.

# 278
  • Бургас
Добро утро!
Сега ставам за втори път днес.
Първо станах в 6ч да правя пица, че големия да има да си вземе, преди да тръгне.И пак си полегнах. Та, до сега.
Ени,честита да е майка ти!
Тони, честита да е внучка ти!
Да са здрави и двете!

Ем, странна комбинация чипс и оцет!

# 279
  • София
Привет!

Станали сме рано, но сега сядам. Храних Гого, мих, изкъпах се. Той дремна за цели 20 минути. Преди малко обядва и се надявам да поспи повече на обяд. Ще сортирам дрешките. Ще отделя омалелите, ще пренаредя гардероба му. Е, първо ще пия кафе и ще отморя. ММ отиде до къщата. Захванал е пак някакви ремонти.
Тони, да е живо и здраво внучето! Много да ви радва!
Ени, честита да е мама!

Хубава неделя!

# 280
Тони, честита да е малката внучка!
Ени, честит рожден ден и на твоята майка.
Бързо оздравяване на малката на Лина и Монин съпруг.
Карз, къде е тръгнало момчето рано- рано?
Момчето ми се съгласи да ми помага в градината, но преди това трябва да му се реванширам с американски палачинки.

# 281
Маре, аз миналият Великден платих надница  10 лв на Мони и приятелско дете да ми помогнат с изчистването на терасата;)
Пазариха се за повече, но ги заплаших, че ще работят безплатно, ако продължат.
Ени,Тони, честити да са ви рожденичките!

# 282
Тути, със сигурност щях да предложа И пари, но не се усети завалията.

# 283
  • на Мелмак
Малко снимки
Скрит текст:

Пожелавам бързо оздравяване, и да честитя на всички имащи поводи за празнуване и усмивки Heart
Японските палачинки бяха страхотни! Wink
Но едва ли скоро ще се върнем в Турция.

# 284
10 лв за почистване на тераса е на далавера 😆 аз плащам 25 лв за смяна на чаршафи. Тарифата беше 15 лв, но тийнката ми обясни, че инфлацията е голяма и ценоразписът се актуализира.

Ени, да е жива и здрава майка ти Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 22:51 от Linofrina

Общи условия

Активация на акаунт