Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 418
  • 936
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ени, Тони, честити рожденици! Да са много здрави и да ви радват! Весел празник!
Ети, страхотни снимки! Какво не ви допадна там?
Мъжете снощи ядоха местен специалитет чулетон. Доста беше вкусно самото месо след до обработката с печене. Иначе вида му е само за канибали. Joy

Октопода не ми допадна особено. Гръцкия е по-вкусен.

Маслините бяха овкусени с кимион. Странна комбинация.
Тортите и чийзкейка бяха много вкусни.

И нас ни очаква двора като се върнем. Вече започнаха с изграждането на поливната система. Да използваме хубавото време там.
Тийновете пари за работа вкъщи ще вземат, тогава когато те започнат да ми плащат за грижите към тях. Т. е. Никога. Joy

# 286
  • Телиш/Плевен
Тони, Ени, да са ви здрави и щастливи рожденичките! Heart Birthday Heart

Ети, Роди, благодаря за поредната порция красиви (а този път и доста апетитни) снимки. Heart Eyes

Усмихнат неделен следобед да имате! Hug

# 287
  • Бургас
Мари, извикаха го на работа, а на него малко му трябва. Работи му се!

Страхотни снимки, Ети! Големи красоти!
Роди, туй месо сурово ми се вижда... Иначе десертите,охххх, десертите....

# 288
Ети, Роди, благодаря за вкусните снимки! "Мой човек" сте!
Карз, поздравления към детето.
Ние се наработихме. Чакам ред за баня.

# 289
  • София
Да, месото е само запечатано и почти не овкусено. Допичаш си го колкото искаш на това колелце.
Ние вече сме на летището. Като за изпроводяк видяхме за малко слънцето и синьо небе. Ще трябва да дойдем отново, за да се насладим на хубавото време.

# 290
  • Euskal Herria
Наработих се, разходихме се и вече съм вкъщи.
Честити да са днешните рожденици!
Роди, така обичайно го сервират чулетона. Но в повечето случаи питат как го искаш и така ти го приготвят.
От вчерашното ни излизане с моя мъж придобвиката ми е нови дънки. Нямах намерение нищо да си купувам, ама тези ми харесаха, особен цвят са. Мислех, че са сиви, но не, на дневна светлина излезе друго.
Днес ходихме на едно изложение/пазар за грамофонни плочи и дискове (нови и втора употреба). И се прибрахме с четири плочи. Сега ги прослушваме, до тук са добре.
Хубава вечер!

# 291
Не свърши добре вечерята, но детето е щастливо.
Скрит текст:
Купихме малко пролетни дрехи, че всичко му и късо.

# 292
Съни, изкара ми ангелите с това изказване! Беше ме страх да отворя скрития текст. Завидях ви!

# 293
  • Canada
Съни, кюнефе в Щастливеца? 😁

Ени, Тони, честити ви рожденици 🍀

# 294
10 лв за почистване на тераса е на далавера 😆 аз плащам 25 лв за смяна на чаршафи. Тарифата беше 15 лв, но , тийнката ми обясни, че инфлацията е голяма и ценоразписът се актуализира.
Лин, чистих с тях, а и не съм го написала правилно, по десет им дадох и на двете, не че бяха доволни де;)
Докато се пазариха заплашваха да се оплачат на закрила на детето, че експлоатирам детски труд, казах им че са напът да останат без надница и че са деца, само когато им отърва;)
Тази година ще сметна и инфлацията, че няма да мога да ги наема;)
Типичен бг работодател съм;)
Ети, Роди, благодаря за разходката в снимки!

# 295
  • при моите деца .....
Привет!
Ени, да е здрава майка ти.
Прекрасни снимки.
Днес успях да завърша дипломната работа.
Остава оформление и съдържание като я одобри ръководителя.
Доволна съм.
Гледам капките и ще подготвям урок за утре.
Лека вечер!

# 296
Ени, да ти е жива и здрава мама! Много поводи за наздравици при вас.
Карз, браво на момчето! А пържени картофи с оцет е класика, пробвай някой път, може и да ти хареса.
Мари, в Холивуд му викали toxic positivity на това моето. Grin Аз пък намирам за токсични черногледи хора, които винаги чакат нещо лошо да им се случи и не умеят да се насладят на всичко хубаво, което ни заобикаля.
Съни, супер си е завършъка. Sunglasses Аз лично предпочитам десертите на Роди, че арабските ми идват прекалено сладки и тежки, но всеки ден, който завършва с десерт, го броя като хубав ден.

# 297
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Направих си второ кафе...
Започва работната седмица.
Дано е спокойна.
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 298
Добро утро и от мен. Днес почивам, но съм солидарна с всички вас, които днес стават рано за работа.
Хубав ден, момичета!

# 299
  • някъде другаде
Добро утро!
Започва работната седмица. Успешна да е за всички!

Общи условия

Активация на акаунт