Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 193
  • 936
  •   1
Отговори
# 840
Децата обичат пици, бих взела и хапки. Това ще е достатъчно. Ще видиш, че няма да докоснат другите неща.
Много често залите не разрешават внасяне на храна отвън. Така че проверете и това. Да не се окаже, че няма да разрешат

# 841
Ети, моята девойка става пълнолетна скоро и ще празнуват със скара, салати и кой каквото пие. Торта,  може би ядки или дребни сладки, това се предвижда засега.  7-8 човека, едното момче е под въпрос, ако го пуснат.

# 842
  • Бургас
Нещоооо.....много сте тихи, тази вечер!
Вярно, петък е!
Наздраве!

# 843
  • при моите деца .....
Привет!!!
Всички сме вкъщи!
Сипах си вино!
Наздраве!

# 844
Кукнах за работа час по- рано от обичайната аларма. Май лесно ще приема смяната на времето.
Да ви питам за следния казус какво бихте направили. Може би, някой ваш довод, който до сега ми е убягвал, би наклонил везните да вземе решение.
В понеделник ще се подстригвам. Питането е как- само да освежа косата с 4-5 см. или да я подстрижа на черта до над раменете? От една страна ако я оставя дълга ще мога да я връзвам и да не ми пречи.... Но в 99% косата ми винаги е вързана. Много се харесвам с пусната коса, но е неприложема в ежедневието. Ако заложа на доста по- къса коса, по- лесно и бързо ще я мия и суша през лятото. Има вероятност по- често да я нося пусната. Отива ми. От друга страна лятото съм постоянно с козирка, хем заради очите, хем заради пигментните петна, които крия от слънцето. По- лесно си представям козирка и опашка/рошав кок, отколкото къса коса и козирка. Ще чакам вашето мнение.
Иначе последн работен ден ми е днес и после 4 дни почивка+ отпуска, през които трябва да подготвя етажа на брат ми, имам отиване на преглед (Тути, 02.04 съм при вас), фризьор, масаж и ежедневната Пепеляшеска дейност на нашия етаж.
Днес момчето е на олимпиада по английски език в Кърджали, стиснете му по един палец.
Отплеснах се. Хубав ден!

# 845
  • Бургас
Чесно казано не мога да разбера тия драми с вашите коси. Ще рече човек,че режете ръка или крак. Ми режете смело , сменяйте цвят.Пробвайте различни неща. Не боли.
Будна съм от 5, за да съм сигурна,че ще сме навреме на гарата, за да не изпуснат децата влака и да вземат да останат още.

# 846
Добро утро.
Мари, в същата дилема съм. За спорта ми е по-лесно вързана, от друга страна защо ми е коса като ще е вързана? А и искам по-специфична прическа и не знам как ще ми стои. Но мисля да я отрежат. А на теб много ще ти отива,  така че действай. Лин,  моята коса не може да порасне дълга, ако я отрежа, както искам, ще ми трябва година да стигне до сегашната дължина,  а сега не ми е дълга.
Днес ме чака доста работа. Оммм.
Хубава събота.

# 847
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Мари, стискам палци на момчето! Heart
По другия въпрос съм на мнението на Лина, аз през някоя и друга година се подстригвам много късо и се чувствам много добре. Хем промяна, хем няма толкова грижи, колкото по дългата коса, хем и на главата ми е по-леко. Но винаги почти всеки ме пита защо и как можело, реакциите са точно все едно съм отрязала крак, а не коса. Satisfied Вече с годините не ми отива толкова късо, колкото ми се иска, но точно на черта се подстригах последно (от коса почти до кръста) и реакциите бяха същите. Joy

# 848
  • На брега на реката
Добро утро!

Мари, и аз съм като теб. Все премислям и се чудя. Аз мисля, че много ще ти отива и с по-къса коса. Ако ти пречи на работата да е пусната, може да я отрежеш толкова, че пак да успяваш да я вържеш. Аз така правя, защото с годините ми е все по-удобно да е вързана, иначе вратът ми пламва и се изпотявам по-лесно. Абеее, женски неволи.
От друга страна, по-късата коса е по-лесна за миене/сушене, но пък и трябва повече стилизиране /поне при мен е така/.

Момичета, до кога е ваканцията, че ние нали от 6-ти сме на СПА, та да не съм скочила в кошера?

Хубав уикенд!

# 849
  • Телиш/Плевен
Бубе, точно до шести е, на седми са на училище. Може с молба за отсъствия по семейни причини. Hug

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 07:37 от Лале в дъжда

# 850
  • На брега на реката
Ооооо, не, Лаленце! Билянка не ходи на градина, та няма да е проблем. Аз по-скоро искам да избегна ваканцията, защото тогава е лудница по хотелите, пък ние предпочитаме по-тиха и спокойна почивка.

# 851
  • Телиш/Плевен
Е, значи без да искаш си уцелила точния момент. Heart Eyes Hug

# 852
Добро утро!

Мари, и аз мисля, че ще ти отива с по-къса коса, но все пак, ако съдя от моята гледна точка не бих се подстригала. Изобщо не се харесвам в момента, надявам се да порасне и никога не бих я скъсила пак, ако не е наложащо.

Успях аз да изчистя основно, останаха ми досадни задачи като подреждане на гардероб  и шкафове, ама не е спешно. Ще карам малката при мама и ще се отдам на малко мързелуване.

Хубав уикенд, момичета 😘.

# 853
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Мари, режи Wink
И аз ходех само вързана, но откак смених фризьорката, ходя почти пусната, дълга ми е косата, къдри се достатъчно и сега ѝ се радвам. Вече все по рядко я връзвам.
Да се похваля, че се наспах, ММ не, но тази нощ не съм се събуждала. Харесах вчера спонтанно една къща, близо до морето. Къщата ми хареса. ММ мисли, че е фейк. Ще се обаждам днес. И брава ще имаме, с камера Simple Smile по-спокойно ще ми е.
Бубе, ще си изкарате чудесно с Билянка. Това са прекрасни моменти и спомени. Топлят.
Вчера купихме 100 неща за нашия рожден ден, днес остават пици и торта. Дано всичко мина нормално.
Хубав ден ви желая!

# 854
  • някъде другаде
Мари , стискам палци на момчето!
Аз също почти винаги съм с вързана коса. Не ми е много дълга. Уж все я пускам и фризьорката уж малко и я скаси.
Тази нощ не можах да спя , будех се на половин час.

Общи условия

Активация на акаунт