Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 186
  • 936
  •   1
Отговори
# 855
  • Бургас
На мен повече ми отива с къса коса,не че с дълга съм зле,но предпочитам къса. Обаче си имам мисия и си я следвам. Около мен хората,свикнаха,че рязко режа коса и малко преди да се подстрижа шефката ме пита не е ли време. Сега не смея много да правя каквото и да е с косата, но преди сменях цветове буквално пред два месеца. Като исках нова прическа пробвах,ако не ми хареса чакам да порасне. И я сменям. Защото няма коса,която  да не расте.Сега не расте по половин метър на месец както им се иска на някой,но расте.
Мари,стискам палци за олимпиадата!
Децата тръгнаха. Сега с баща им сме разделени по интереси.Тоест ,единия в една стая,другият в другата. Ако някой иска да каже нещо на другия,пише по Вайбър. Засега не сме си писали Wink

# 856
  • Canada
Добро утро!

Мари, ако правилно помня си с права коса? Ако и расте бързо - режи я. Успех на момичето ти 🍀

Моята е по средата, нито права, нито къдрава. Укротяването й е голяма мъка, като е изправена след няколко часа започва да се начупва 😅 Къса, а ла Пинк да речем, мн ми отива, но нямам нерви всеки месец да съм при фризьора. Та си ходя вързана 😅

Уморена и крива се събудих, сякаш най ме влече с дивана да си другарувам днес 😂

Хубав да е денят ви!

# 857
  • Бургас
Добро утро!

Лаленце, по същия начин, от коса до кръста до такава под брадичката, се скопосах аз преди много години и доста народ си ме подминаваше, защото не ме разпознаваше. ММ тогава щеше да припадне, защото му се явих в 6 ч. сутринта на работното място в този си вид. И до днес ми натяква, че ме е харесал И заради дългата, руса коса, а аз години вече не я поддържам такава. Сега я търпя макс до раменете, но няма ден, в който да не е вързана.

Марѝ, успех на момчето ти! За косата, режи смело.

Ети, да не е онази спретната с басейна в Гьолювца?

Нямам планове за днес, малко работа, малко шетня и ако е хубаво времето, а засега е такова, висене в парка или разходка.

Хубав да е денят ви!

# 858
  • на Мелмак
Селесте, да. Какво ще кажеш?

# 859
Добро утро!

Аз кукнах в 6, ама наспана. Пих кафе, пуснах пералня, прибрах прането и сега ще гладя. После ще отскоча до града на пазар и при децата и си лягам 😁 Тук вали, така че няма как да си оправя градината.

Коса режа, мажа безпощадно. Миналата седмица се подстригах значително. Пак е дълга, но е на етажи. Учудващо цвят не съм сменяла от години, само си играя с нюансите. Ама най си се харесвам оражева

# 860
Мари, аз съм за "до рамото". Харесва ми такава дължина, става и за връзване и за пусната 🙂

Бубе, ужас, не погледна ли преди да запазиш. В момента съм в период, в който на деца предпочитам да се радвам ... отдалеч 😆

Моите са си вкъщи, ама с големи е друго 😁

Хубав ден ☀️

# 861
  • някъде ... тук ...
Мари, режи,. Ще порасне Simple Smile
Моето късо каре лесно се поддържа, поне на моята глава Simple Smile
Ако не бяха някои дефекти, още щях да я скъся. Като стигне раменете и почва да ми пречи, а не мога да я вържа, освен горния пласт на куку.
Постоянно вързана не ви ли е тегаво. Особено на права коса. Като я пуснеш, все смачкана седи.
Не знам. Може би защото не съм свикнала и не се възприемам с дълга коса и разсъждава така.

Ние заради времето сменихме морето със село. Не, че тук нямаме работа, ама ... все ще я свършим.

# 862
  • Бургас
Селесте, да. Какво ще кажеш?
Че ми се ще да я имам Joy Изненада ме цената, но пък може продавачът да е на зор и да бърза да я шитне.

# 863
Мари, успех на момчето на олимпиадата. Аз ако бях режа без да се замислям. Личното ми мнение е, че къса коса се поддържа по-лесно (И по-бързо).

# 864
  • Germany
Добро утро!
И аз се наспах, въпреки, че станах рано, но снощи припаднах в 21,30. Малкият почна Салбутамола, дано не сме изпуснали момента и се оправи бързо. Другият уикенд пътуваме и ще ми е супер притеснено, ако още кашля.
Мари, режи смело, коса е ще порастне. Успех на момчето!
Аз не мога да си представя да стоя с вързана коса по цял ден, почва да ме боли глава и ми е супер некомфортно. Моята коса е до средата на гърба и си я нося пусната. Харесвам къси прически, но на мен хич не ми стоят.

# 865
  • София
Добро утро!

Идвам с второто кафе. Гого заспа, аз ще поровя из форума. После ще чета.
Преди няколко години бях с коса до кръста. Първо я скъсих до раменете, после над раменете. Сега съм на черта. Реша ли да я отрежа, режа. Моята расте бързо и е сравнително гъста и здрава. Сега пак мога да я вържа на опашка. В жегите не мога да ходя с пусната коса. Пък и Гого много обича да ме скубе. Simple Smile Не знам дали пак ще я пусна дълга.  Понякога ми се иска. Но предвид, че от около 6 години съм така, едва ли...
Днес май времето ще е хубаво. Опитва се да грейне слънце. Може да успеем да направим хубава разходка.
Мари, палци за момчето ти!

Хубав уикенд!

# 866
  • Бургас
Ети,моя мъж обикаля по тия места. Искаш ли да го разпитам

# 867
Чесно казано не мога да разбера тия драми с вашите коси. Ще рече човек,че режете ръка или крак. Ми режете смело...
Аз драма нямам. Едната прическа има плюсове и минуси, другата също.
Етти, стискам палци обявата да е истинска и да си стиснете ръцете!

# 868
Ще чакам Ети да се похвали с къща.
Маре, за дълго каре съм аз. Хем да можеш да връзваш, хем да ти е лесна за изсушаване.
И аз си взех шапка с козирка за градски условия, дали ще я нося е друг въпрос;)
За идването, ако оставнеш по-дълго ми пиши, макар че тогава ще изнасяме 40 дни и ще съм в движение.
Пека сиренки и чакам детето да стане.
За днес не планирам нищо, мързелува ми се.

# 869
  • на Мелмак
Имам час за оглед Simple Smile
Лин, искам, разбира се Hug

Общи условия

Активация на акаунт