Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 182
  • 936
  •   1
Отговори
# 870
Браво, Етти. Следващия рожден ден на щерката там да го празнувате!

# 871
Добро утро Simple Smile
Не разбирам драмата с косата и аз. Режи дотолкова, че да ти е удобно да я връзваш, щом ти е важно. Къси прически отиват на малко хора, а след много години с къса коса, вече не искам да чувам.

Легнах си тази сутрин на разсъмване, като в добрите стари времена Simple Smile Сега пия първото кафе и обмислям плановете за деня. Освен да изхвърля боклука, други битовизми не ме чакат.

# 872
  • София
Привет,
Аз днес направих нов маникюр в бяло-червената гама, за да е в тон с дрес кода довечера.
Аз си падам доста повече по дългата коса и докато мога ще я поддържам такава. Иначе много обичам хора, които експериментират често. Аз не съм от тях вече. Вероятно не ми доскучава много.
Ети, ако е на късмет да стане ваша!

# 873
  • Бургас
Добър ден!
Мари, режи! Ще ти отива, а и е коса, пак ще порасне!
Аз преди два дена сама се подстригах Simple Smile Хванаха ме лудите и резнах около 4- 5 см краища. Гледах разни клипчета из ютуб и така. Все не ми остава време да отида до фризьорката ми да се накълца. Харесала съм си една прическа, но все не успява да ми я направи точно така, както я искам. Но не искам да сменям фризьорката, че не обичам да ми пипат косата. Simple Smile

Етти, стискам палци да се разберете!
Бубе, уцелила си датата! Весело да си изкарате!

# 874
Ети, без да съм я видяла, къща на морето звучи много хубаво, стискам палци да е вашата.
Фонс, за теб мога с ръка на сърцето да кажа, че не просто ти отива къса коса, ами ти стои супер шик, като излязла от някое модно списание.
Мони, на къде сте се запътили?

Аз всякакви прически съм имала, най-щурата беше когато подстригах най-горния пласт коса супер късо и с лак я правих да ми стърчи като на петел гребена, а надолу дълга до средата на гърба, ама много беше модерна тази прическа тогава, в последните години съм с дълга коса и все още не мие омръзнала, ама кой знае кога ще ми хрумне друго.

Ние днес избрахме бебешка количка, но нямаха на място цвета, който искахме и я поръчахме. За 5 години и при бебешките количките новости са се появили, вече и те станаха "умни". Но функцията, която най много ме зарадва е чрез приложение на телефона натискаш и количката  започва сама плавни движения напред-назад, като се сещам едната ми племенница какъв кошмар беше, за секунда да спре да се движи количката и ококорваше очи, сестра ми мускулна хващаше да бута. А сега натискам си копченцето и си пия на спокойствие кафето. Модерна работа. Grin

Сега ще си чета книжка на слънце, пия безкофеиново фрапе и почивка, довечера ще се срещаме с приятели, тъй че и вечерята няма да я мислим.

# 875
  • Варна
Мари, аз съм за дългата коса.
Почти винаги съм била с къса, до раменете. За първи път си пуснах косата до доста под раменете.
Правих разсад днес и садих пак цветя. Утре пак. Детето праща по някоя снимка от Сеул:
На открито кино в кампуса. Филмът бил романтичен, корейски :
Скрит текст:

В библиотеката на кампуса. И един робот, който ти прави кафе, докато те гледа с любов:
Скрит текст:

Щрихи от Сеул:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 21:49 от Стейси Грей

# 876
Щастливо момиче, Стейси!
Ем, сега си те представям с прическата с петелски гребен как си пиеш кафето, а до теб количката сама се движи. Simple Smile

# 877
  • Бургас
Стейси, много щастлива изглежда дъщеря ти! Личи си, че  й харесва там!
За мен това място е друго измерение!

Ем, и това ли вече измислиха, ....

# 878
Ох, бе, Марѝ, искрено ме разсмя Joy. Ем, сменяй прическата Smile.

Привет, дами.
Дълга коса вече не бих си причинила. От десетина години е къса, както Фонс казва "ала Пинк", ама така се харесвам. Мие се за 5 минути, съхне още толкова, а и съм икономична с боядисването Mr. Green ,една тубичка боя стига за два пъти Stuck Out Tongue Winking Eye. Е, всеки месец ходя на подстрижка, че бързо расте, но пък и фризьорът ми е през две къщи от нас, та не е драма.

И аз като Стейси сях китки днес. Поне дъждът ме изчака да приключа.
Мисля си, че познах кой филм е гледала щерката - Architecture 101. Има го с български субтитри тук.

# 879
  • Germany
Ем, ще пиша къде сме като стигнем Simple Smile
Стейси, много лъчезарно момиче си имаш!
Ние ходихме на енергийното изложение в нашият град. Оказа се, че дори и да не искат всички съседи да си сменим прозорците заедно, ще можем само ние да кандидатсваме за финансиране от държавата, което е супер. Взехме и няколко оферти за фотоволтаични панели за балкона, та днешният ден го броя за ползотворен.

# 880
  • Варна
2в1, точно този е филма. Hug Питах детето току що.

# 881
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Стейси, много хубаво дете Heart Eyes
Тази сутрин се събудихме от щерката. Прибра се в 6 и нещо. Много доволна, с три торби ядене останало от РД Joy
После, като се върна от работа, ще разбера какво, как, но важното е, че беше усмихната Simple Smile
Мони, приятно да ви е! Чакам да разбера къде Simple Smile
Ем, това е чудесно! Колко е хубаво с такива удобства!

# 882
Добро утро.
Ети, на 18 всичко е хубаво. Радвам се,  че е доволна.
Пия кафе на спокойствие.  След малко почвам да редувам разкрасяване и чистене.  След обяд разходка, надявам се навън, но май времето няма да позволи. 
Прекрасен ден!

# 883
  • София
Добро утро!

Седнах да пия кафе. Гого след малко ще се събуди. Навън вали, само за книга и одеяло е.
Не обичам смяната на времето. Обърква се всичко, особено режима на детето. Ама бели кахъри са това.
Стейси, прекрасна девойка! И хубави снимки!

Хубава неделя!

# 884
Добро утро!

И аз наспана! Пия кафе и се мотивирвам да чистя. Ако не завали и в градината ще изляза. Довечера сме на вечеря с момичетата, така че яденето няма да го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт