Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 142
  • 936
  •   1
Отговори
# 885
Добро утро. Вали а Калин е на външни снимки

# 886
  • някъде другаде
Добро утро!
Стейси , много хубави снимки. Девойката изглежда щастлива.
Ети , добре е , че щерката е харесала РД. Веднъж се става на 18. Те вече си мислят , че са много големи.
Мони , приятно да ви е!
При нас вали. Ще последвам съвета на Мъфин - книга и одеяло. За обяд има ядене , за вечеря ще измисля нещо.

# 887
  • Germany
Добро утро!
От кашлиците на малкият се събудих... Пак от носа и синусите идва всичко, ще го води баща му утре на лекар. Все да има нещо, за което да се притеснявам... Днес ще имаме гости за обяд, а от утре ме чака супер тежка предваканционна седмица на работа. Допивам кафето и излизаме с Инка.
Хубава неделя на всички!

# 888
  • при моите деца .....
Добро утро!
Стейси, прекрасни снимки на прекрасно, усмихнато момиче.
Мони, дано изпишат нещо, което да повлияе кашлицата.
И аз се наспах.
Вали силно при нас....
Продължаваме днес с изхвърлянето и разчистването.
Хубав ден!

# 889
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Мрачно е тук, а имаме ходене напред-назад. Свеки ни е поканила на обяд, после ще водя Марто на урок, а Вики в близкото Хепи, докато го чакаме. За вечеря ще има от снощното руло Стефани, предполагам и останки от обяда, та прехраната днес няма да я мисля Simple Smile

Почти приключих аз с пренареждането на шкафове и гардероби, пак събрах две торби с дрехи. Лошото е, че и понакупих тази седмица Joy и отново няма място по закачалките.

Спокойна неделя!

# 890
  • Бургас
Може ли да предложите какво ще правим с моя мъж? Познахте! Ще ходим на Практикер,за нови лампи в коридора и детската ,след което ще сваляме старите и ще слагаме новите. Какви ли не глупости прави човек,когато ми е скучно Wink

# 891
  • Бургас
Добро утро!
Не обичам смяната на времето! Кому е нужно, това упражнение?

Шкафове и гардероби и аз редовно пренареждам и хвърлям. Миналата седмица една торба с дрехи, сега пак.
И още има за разчистване, ама като ме споходи,че няма да ги нося тогава.
Чакам големия да се върне от курс и да разказва, как е минало. Интересни неща ги обучават. Харесва му!

# 892
Добър ви ден. Станах рано и хич не се трогнах от смяната на времето.
Поизчистих, готвих, и като слязох на тротоара, та чак до сега го чистих след поставянето на нови павета. Трябваше да се чака дъжд, да се разнесе някакъв пълнеж между фугите, после трябваше да чакам сухо време, че да мога да чистя. Много се радвам, че го отметнах. Неволята ми се притече на помощ. Simple Smile
Хубав ден! Необичайно, но при нас още не вали.

# 893
  • Бургас
Тръгнахме си и с два шкафа за обувки. За мъжките обувки, с малък размер. За женските обувки с размер на гардероб. Само лампите за детската ще ги поръчам от колеги ,с които работим,че търся определени,а там ги нямаше.

# 894
И аз редих гардероби. Синеочка явно доста е дръпнала, че дрехи 134 вече не й стават. 🤣 Типично по женски "няма какво да облече".
Вали и е кофти времето. Гушкаме се с котката и зяпам филм, но трябва да стана да се боядисам, че съм лъснала корен яко. 😅

# 895
  • Бургас
Аз се ровичках из терасите да поразчистя и да се нарадвам на цветята!
Сега ще сменям спалното бельо, че да има да пускам перални. До сега съм пуснала 3.

# 896
  • София
Почти добро утро е за нас!
В 6:30 си легнахме. Много як юбилей беше.
Иначе и ние разчистваме из къщата, че два нови гардероба ни инсталираха, докато бяхме в Китай. Сега имам да ги подреждам.
Ем, ако преди 18 години имаше такава количка, много безсънни нощи и нерви щеше да ми спести. Blush
Затова не разбирам аз днешните жени, които все още се оплакват колко е трудно да се отглежда едно дете. Предвид толкова много технологии, които пестят от времето и усилията ни.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 08:15 от Rodiva

# 897
  • Бургас
Роди, големи сладури сте!

# 898
Ени, дръпнала е. Гледах я скоро на стори, госпожица е вече.
Никакви гардероби не съм подхващала, а се налага.
Днес пазарувах и се грижих за себе си основно.
Времето е само за книжка.

# 899
  • София
Добро утро!

Навън е ужас - студено, дъждовно и мрачно. По принцип нямам против такова време, ако не трябва да излизам. Но ще пропусна. Млякото ми е на привършване, но ще кажа на ММ да купи като се прибира от работа. За днес за кафето ще стигне.

Хубава и успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт