Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 147
  • 936
  •   1
Отговори
# 900
Добро утро.
При нас все още не е завалало, но облаците загатват, че и това ще се случи.
Снощи ММ купи билети за Чамбао. Мислех да го изненадам по повод рождения му ден, но ме беше страх да не стане дублиране на билетите и да се окаже, че той мен иска да изненада, та му казах за концерта.
Хубав ден!

# 901
Добро утро!

Роди, супер сте ☺. Пък за технологиите и майчинството не е точно така. Че за родителите има много улеснения така е, ама когато бебето ти е ревящо, нямат много значение 😁.

Ем, честита придобивка на вас, много разходки да направите с нея. И ние бяхме със същия модел количка, но тогава още нямаше с такъв механизъм. И по-добре, че Михаела не седеше грам вътре и щеше да е още по-грешна покупка 😁.

Изобщо не ми се ходи на работа, така добре ми беше отпуска 1 седмица, ама се налага. И това смотано време ме дразни, дано не се задържи дълго.

# 902
  • някъде другаде
Добро утро!
И при нас е мрачно , изглежда , че всеки момент ще завали.
Успешна седмица на всички!

# 903
  • София
Добро утро!
Мари, и аз снощи загледах Чамбао и се замислих за билети. Вместо това обаче ММ купи билети за Лондон през Юли. Тенис ще се гледа. Grinning
И тук вали от снощи и захладня. Ще свикваме все така, поне цяла седмица.

# 904
  • на Мелмак
Привет, девойки!
Имам чувството, че е ноември Simple Smile
Но нищо, нека вали, трябва си. Ние ще избутаме една седмица.

# 905
Добро утро!

И при нас гняс. Ама нека, вода да има.

Спря тока в офиса... Изобщо да не го пускат викам аз Grinning

# 906
  • Germany
Добро утро!
И при нас е мрачно и ми идва да се върна в леглото. Грам не ми се ходи на работа... Оставих малкият вкъщи и днес баща му ще го води на УНГ. Синузита почва да му се превръща в хроничен и това хич не ми харесва. Купихме лампа за нагревки и ще го натискам да прави. Вчера държа кърпа със загрята морска сол на челото, ама ефекта беше нула..
Хубава и спокойна седмица на всички!

# 907
  • Бургас
Добро утро!
Работна съм вече и с две кафета напред.
Времето е страшна мъгла и влага. Досада. Искам слънце!

# 908
Момичета, целият април ще е такъв - 14-18 градуса с дъжд през два-три дена.
И аз не съм във възторг, но вода трябва.

# 909
  • Бургас
Тук още не е заваляло, но духа гаден вятър. Тръгнах с една ветровка за масаж, на връщане директно в голия врат ме биеше. Днес ще си седим дОма, имам да работя, а ми се иска и един рафт с игри да разчистя, че тези от рд преди месец още стоят неприбрани, че и неразопаковани, което е странно.

Марѝ, готин концерт ви се очертава.

И по-добре, че Михаела не седеше грам вътре и щеше да е още по-грешна покупка 😁.
Същата работа и с двамата, бутам празна количка и нося на ръце. Добре че с Марто вече имах слинг и раница, та висеше като маймунче и поне не се кривях на една страна.

# 910
  • на Мелмак
До Бургаските солници ссме сега, на път към турско Grinning Връщаме се от оглед, къщата, разбира се, не е това, което е на снимките. Вътре тясно, нещо сякаш ме хвана за гърлото, но ММ най-вече се впечатли от броя на етноса като влизахме. Няма да е тази къща Simple Smile
Благодаря ви за насоките Hug

# 911
  • Бургас
Два демонтажа, два монтажа на осветителни тела и два сглобени шкафа по-късно все още съм омъжена Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ети, не сте стигнали Каспичан виждам Wink иначе кофти работа! Като видите вашето място,веднага ще разберете!

# 912
Мони, бързо да се оправя детето. То, мъж, ама нали са ни деца...
При нас също времето е ноемврийско- духа, вали, после пак завали, пак спре, и сега чакаме поедната порция дъжд.
Етти, приятна разходка в Турция. Вашето място ще ви намигне и ще го познаете.

# 913
  • Бургас
Ети, за братята и аз имах подозрения, но понеже никога не съм ходила в селото, реших, че грешно съм го нарочила.
Приятно пътуване!

# 914
Искам да кажа, че най-огромната мелба, която съм опитвала, се оказа и една от най-вкусните 😃.
Предлага се с Бейлис в отделна чаша и можеш да я залееш или да си го пиеш отделно.

Общи условия

Активация на акаунт