Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 122 155
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 500
Аз не следя имената на спечелилите, но ако не бяха хората, които следят, нямаше да знаем за измамниците, за фамилиите и т.н. И благодарение на тези хора, сме подавали сигнали в много игри. Някои от организаторите са го вземали под внимание и са ги дисквалифицирали. Престиж също си промениха практиката благодарение на нашите сигнали. Нещата започнаха да си идват на мястото. А Чио няма да купя никога точно заради непукизма им. Обидно е толкова хора да пишат години наред, а те да си подкрепят измамниците!
.    Точно за това става въпрос,да се разобличат измамите,схемите и т.н.Но всеки път ми трият коментарите след като обсъждам нередности.Явно трябва да си мълчим.За това сме на този хал в България,сакън да не засегнем някой,да не изкажем мнение ,че може да ни навреди .Знам,че и този коментар ще бъде изтрит,но не съм от тези които кротко навеждат покорно глава.Подкрепям напълно тези които”отварят”очите на играещите.

# 1 501
# 1 502
Благодаря за играта на Лакми.
  Няма да участвам, защото магазините за София-град са ми непознати и нямам изобщо наблизо от посочените.
Наградите са добри иначе. Постелката сигурно ще е много готина.

# 1 503
Споделям, че миналата година след 2 мес.ме изтеглиха, като резерва в "Престиж" за кафемашина и куриера ми взе к.б.(имам к.б.с години в една кутия). От самото начало играх за нея и до ден днешен се ползва.
Много се радвам, че и в пастите имаше развитие, за да можем да спечелим и ние играещите по правилата, защото от фалшификатори не можем да се уредим.

# 1 504
Специално за играта на Ариел за над 10.99 лева нищо не пише в профила, има ги само игрите, включително и минали, където се събират определен брой капки, точки и т.н.
За тази игра се следи за мейла, че е одобрена бележката.
Аз война водих една седмица за една дълга метър бележка, която три пъти качвах, три пъти ми я отхвърляха, жалвах се съответно толкова пъти и най-накрая ми я одобриха.

# 1 505
Да, мисля че бях получила имейл за играта на Ариел, че ми одобряват бележката. Утре ще регистрирам другата и ще видя ще се появи ли нещо в профила.

По повод следенето на печелившите в игрите, не винаги става въпрос за дебнене и следене. На мен почти винаги съвсем случайно ми се набива на очи, когато някой се прави на тарикат в игрите.
Пример: в една от форумните игри, в която има голяма активност явно има потребители, които всеки ден по 1-2 пъти коментират в темата, въпреки че в условията пише, че се участва само с един коментар. И не, не съм ги следила или броила мненията, а случайно видях един такъв потребител, но може да има и други. Цъкнах на известието, за да го изчистя, защото много ме дразни като стане дълъг списъкът с известия и в полезрението ми попаднаха коментари на потребители, които имат малко на брой коментари откакто са регистрирани във форума. Стана ми ясно, че вероятно са тук само за игрите, но реших да видя права ли съм (няма лошо, всеки има право да присъства тук за каквото реши). Цъкнах на един от профилите и така видях публикациите - по 2 пъти на ден в една и съща игра. Надявам се Бг-мама да изчистват дублираните публикации от един и същ потребител, защото така той увеличава шанса си да бъде изтеглен за сметка на коректно участвалите. Все пак тук не е Инстаграм, където дори насърчават по-големия брой коментари и тагвания на хора и в условията ясно си пише по 1 коментар от потребител. То и затова явно темата с въпросната игра има такава голяма активност. Ако всеки реши ежедневно да коментира, темата ще стане 100 страници. Blush Та понякога ей така случайно виждаш за какво става въпрос.

# 1 506
  • Телиш/Плевен
Аз не следя имената на спечелилите, но ако не бяха хората, които следят, нямаше да знаем за измамниците, за фамилиите и т.н. И благодарение на тези хора, сме подавали сигнали в много игри. Някои от организаторите са го вземали под внимание и са ги дисквалифицирали. Престиж също си промениха практиката благодарение на нашите сигнали. Нещата започнаха да си идват на мястото. А Чио няма да купя никога точно заради непукизма им. Обидно е толкова хора да пишат години наред, а те да си подкрепят измамниците!
.    Точно за това става въпрос,да се разобличат измамите,схемите и т.н.Но всеки път ми трият коментарите след като обсъждам нередности.Явно трябва да си мълчим.За това сме на този хал в България,сакън да не засегнем някой,да не изкажем мнение ,че може да ни навреди .Знам,че и този коментар ще бъде изтрит,но не съм от тези които кротко навеждат покорно глава.Подкрепям напълно тези които”отварят”очите на играещите.
Именно, подава се сигнал до организатора и оттам се задействат нещата, а не тук чрез безпочвени обвинения. Защото това е пореден път, в който се цитират някакви имена, потребители се обясняват и накрая нищо и половина. Потребителката е писала, че е сигнализирала Чио, оттам са върнали отговор, че са различни участници и въпреки това тя е твърдо убедена, че не са. Написала е, че едва ли не няма шанс да са различни, а всички имена в списъка са такива, че не знам как може да изключиш възможността за съвпадение на имената. Още чакам доказателства и за първия ѝ пост, аз лично бях готова да сигнализирам, но до момента не е писала нищо повече по темата.

# 1 507
  • София
Ваучерът за 10 лв от анкетата на Декатлон вече е зареден в профила.

# 1 508
В някои градове по няколко магазина, в Бургас - О 🤷

# 1 509
Лакми и те с тира от Китай и рекламни "награди", които трябва да подаряват, не да карат хората да участват с покупка за тях. Но...

# 1 510
Когато от Маги ми поискаха касовата бележка за валидация я снимах и я качих, но не се е виждал бар кода накрая на бележката.Писаха ми отново и ме помолиха да снимам целия касов бон, така че да се вижда бар кода за да могат да я проверят. Вярвам, че тези стриктни проверки са също благодарение на многото сигнали и вече с удоволствие ще играя в техни игри.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 09:09 от zlplst

# 1 511
Таня67, благодаря ти за ангажираността! Днес проверих отново в сайта на Малива и фигурирам като име и телефонен номер. 🤗 Ще зарадвам малката с наградата! 🥳 Само че нямам мейл, дори и в спам папката. Вероятно ги разпращат поетапно?

# 1 512
  • Пловдив
За добро утро ваучер Глово,с един код в 8:06!

# 1 513
Имам имейл от Малива - ще зарадвам едно познато дете.
Мъжът ми няма за сега.
Бях регистрирала по една бележка и на двама ни. Маливчетата съм ги предвидила за подаръци.

Дописвам се - той фигурира в печелившите.

# 1 514
Имам имейл от Малива от преди час ,за спечелено Маливче. Проверете си мейлите. Снощи не се видях при печелившите иначе.

Общи условия

Активация на акаунт