Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 123 835
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 180
rallii, личи си че съм ненаспала се тази нощ. Малкото ми разказа играта
Та, да. 10 броя са печелившите. Не знам защо реших, че пакетите са 10 броя. Grinning

# 181
Защо в сайта на стелата са пуликувани само 7 печеливши като наградите бяха 30 уж..
Наградата Вечеря за двама, приготвена от шеф Койчев в ресторант Talents ще бъде изтеглена на 4 март 2025 г. на случаен принцип, автоматично, с помощта на компютърен алгоритъм. В тегленето ще бъдат изтеглени общо 30 печеливши участници

# 182
От КК греда с ваучери за Глово, язък за кодовете...
И аз така,три кода напразно!

# 183
  • София
Май съм със смарт принтер от водичките на Девин Blush Телефона е като моя, но да не се радвам много, много Joy

# 184
Понеже някой беше писал, че линка за играта на Кауфланд и Unilever е от старата игра:
Ето коректния: https://kfl.ulpromo.bg/
Скрит текст:

# 185
Може ли малко помощ с тази кампания на Нестле https://www.nestle.bg/bg/promo-kitkat-giveaway
Не ги откривам в Инстаграм, за да се включа. Може ли някоя добра душа да сподели линк към профила, моля Gift Heart Благодаря!

Bobby®, случват се такива работи, само да са здрави децата. Ще дойдат и "спокойните" дни и нощи Simple Smile

# 186
Игра в инстаграм профила на Аптеки Гален, много често пускат
https://www.instagram.com/p/DGv4ab5hTFG/?igsh=MWQ1ZGUxMzBkMA==

# 187
  • Пловдив
Слушалките от Мираж, бързи са
Здравейте,
Кога са спечелени и в кой град ги получихте? Аз чакам от 18.02. за Пловдив... 😊

# 188
# 189
Аз помислих, че е фалшив този профил.
Голяма фирма като нестле да има само 83 последователи и 3 публикации?

# 190
Защо в сайта на стелата са пуликувани само 7 печеливши като наградите бяха 30 уж..
Наградата Вечеря за двама, приготвена от шеф Койчев в ресторант Talents ще бъде изтеглена на 4 март 2025 г. на случаен принцип, автоматично, с помощта на компютърен алгоритъм. В тегленето ще бъдат изтеглени общо 30 печеливши участници

Под вечерите има и късметлии с комплект подправки.

# 191
  • София
Огромно мрън, много искам часовника от Престиж.. няма ме никъде.

Честито за спечелените награди. Пробвах 1 код за Глово, не ми се падна, та ще събирам.. за нещо друго.

Фантастико ще отварят магазин и в Пловдив, дано да пуснат и готини игри по този случай.

# 192
Аз се върнах на работа миналата седмица и днес си открих съкровище - регистрирах 53 капачки от КК - колегите ги събират цяло лято,а никой не играе!
Ще чакам някоя желана награда и ще ги опукам..
Пробвах 3 за ваучер,неуспешно.
Играя в Престиж Куинс и Хелл - без никакъв успех.
В Милка опитах 4-5 пъти - от тях не съм печелила никога нищо от моментните награди.
А от Либресс смятам да се откажа.
Радвам ви се за наградите, макар,че вече рядко пиша, знаете защо. 🤗🥹❤️

# 193
Ваучерите на Глово дали могат да се комбинират ,не съм спечелила ,но да питам ....

# 194
  • София
Слушалките от Мираж, бързи са
Здравейте,
Кога са спечелени и в кой град ги получихте? Аз чакам от 18.02. за Пловдив... 😊
И моите са от това теглене, София.

Общи условия

Активация на акаунт