Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 121 234
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 800
От 01.04 ще има игри на Персил - в Лили и във Фантастико. Все още обаче не са активни линковете:

https://henkelpromo.bg/

# 1 801
Хайде, добри души, не достигат още 2 кода Бургаско за Leni94 🍀

# 1 802
Дава ли ви да регистрирате бележки в Милка?
Днес пробвам цял ден и изписва "Неуспешна регистрация". В правилата пише до 31.03 включително.

# 1 803
  • София
Здравейте на всички, минавам само да ви споделя, игрите в които имах късмет са на Милка - настолните игри; от Велинград ваучер (с една бележка от първо теглене); в играта Капка по капка ваучер за 100 лв. ( Изпратиха ми имейл преди  няколко дни,  бях с 16 точки); от Малива едно маливче; от КК едно ваучер че за Глово; от Орехите няколко дъски от които 2-3 счупени 😃;  
 В HELL ще участвам! Редактирам се! Явно всичко е въпрос на късмет!!! Успех на всички!

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 21:46 от petiu6a

# 1 804
Минавам да помрънкам. Отникъде нищо, а така имах нужда да ме зарадват поне от едно място...
Честито на късметлиите днес! Вашите награди ми повдигат поне малко настроението.

# 1 805
Аз пък днес ходих специално да купя Ариел и да се включа за пералня. До последно се чудих, че съм зарината с прах, ноо греда Grinning играта била до вчера.

# 1 806
# 1 807
На шега цъкнах в КК и спечелих ваучер за Глово.
Само дето никога не съм поръчвала от тях. Някой ако има няколко минутки на лични да ми разясни
как да се преборя, ще съм много благодарна.
Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 1 808
Нищо отново, блудкавия Куинс ще спра да го купувам на детето

# 1 809
  • пловдив
Днес получих смс, печеля абонамент за цяла година в storytel от играта с вафли Ная…

# 1 810
Някой , ако има един свободен код за Бургаско много ще се радвам да ми го даде!

# 1 811
  • София
Хора,да се похваля и тук...изкарах си един много хубав рожден ден номер 40,използвайки си наградата за Спа от ИГ-пре доволна съм,защото се изкефихме цялото семейство,а даже и приятели дойдоха.
Днес се прибрахме и ме изтеглиха от ФБ-ваучер за пердета на стойност 500лв.-как обичам подаръци за дома...благодарна съм и на играещите,които ми писаха-аз също много се радвам като видя познато име🍀
Вярвайте в късмета и играйте-ще дойдат и наградите!

# 1 812
от Орехите няколко дъски от които 2-3 счупени 😃;  
 В HELL участвам, но виждам че каузата е загубена, изтеглят си все едни и същи имена  Генова я има в трето, четвърто и пето теглене, а в 6 то теглене от днес една моя адашка, я има и в съботните и в седмичните изтеглени....  може да са от групата на честно играещите и да са просто късметлии хората.. но малко е демотивиращо...
Чудех се дали да отговоря,но ще го направя.
Вие честно ли играхте в орехите,щом сте с няколко дъски.
Съгласна съм че има измами,но понякога е късмет.Как може да има измама в Хел,тегли се кода,праща се снимка на кода,никъде в правилата не пише ,че имате право на една награда .Генова е с 30 кода,и три награди.(Споделени в темата при спечелване и при получаване) Обаче милото Генов ,нищо от никъде не печели.Генова е с дъска и от всяко теглене,обаче ако знаете колко вафли изяде Генова ,нищо....моментна награда почти никога....и да ,Аз съм Генова,и съм споделила всяка своя печалба.

# 1 813
  • София
имам 3 кода от Бургаско ако някой му трябват

# 1 814
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Като на шега и аз спечелих ваучер за Glovo.

Общи условия

Активация на акаунт