Отговори
# 105
Лелеееее  днес доста се е изписало.Аз пък нали съм си луда и цял ден си изкарахме навън.Прибрахме се преди час и половина.Маи и аз трябва да се замисля като НИМ,Дали съм добра майка.Но Криско трябва да ми прости, защото  днес и мацка му позволих да си вкара в леглото и то даже по голяма от него / http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116364loveuuu За свекървите.....ужас просто не ми се говори, моята не е примен ,но е доста близо и въпреки ,че не я виждам много често пак успява да ми скъса нервите направо ми идва  bash А, за утре ние сме там към 12.30 предполагам ще смогнем.

# 106
  • София
Имам две предложения за имена на теми:

1. Мама по МОЛ-овете митка, ЯНУАРЧЕ в кенгурото ритка.

2. През АПРИЛ се правят ЯНУАРЧЕТА

Това последното не е в рима, но пък остават броени дни до бебеправенето на януарчета 2008... Леле, все едно вчера беше, когато смятах овулации, правех тестове... Уж бавно, уж тегаво, уж колики и безсънни нощи, пък как лети времето. Ей го Дани станал на 3 месеца! Утре докато се обърнем, ще чукнат годинка дребните.

За утре аз съм за принципно, ама ще преценя на момента дали няма да ни е прекалено студено и валежно.

# 107
Утре ще пропусна  Weary
Ние се храним по 7 пъти. Последно след къпане между 21 и 22. Нощем - между 2 и 3 и после в 6 твърдо. И аз искам да спъъъъъъъъъъъъъъ  cry

# 108

2. През АПРИЛ се правят ЯНУАРЧЕТА[/i][/b]

Това последното не е в рима...

.....но е вярно  Joy

# 109
  • София; Дружбето
37,3 температура ли е? Да се притеснявам ли newsm78

# 110
Моят педиатър каза ,че до 38' е нормално.

# 111
Лелеееее  днес доста се е изписало.Аз пък нали съм си луда и цял ден си изкарахме навън.Прибрахме се преди час и половина.Маи и аз трябва да се замисля като НИМ,Дали съм добра майка.Но Криско трябва да ми прости, защото  днес и мацка му позволих да си вкара в леглото и то даже по голяма от него / http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116364loveuuu За свекървите.....ужас просто не ми се говори, моята не е примен ,но е доста близо и въпреки ,че не я виждам много често пак успява да ми скъса нервите направо ми идва  bash А, за утре ние сме там към 12.30 предполагам ще смогнем.
  Готини снимки newsm10  Как я налага с юмрук,само!

# 112
  Честити 3 месеца на Дани на Клемито!Жив и здрав,весел и усмихнат,умен и успешен,да бъде!

# 113
  • София

Тцъ!  Naughty Аз при 37,4 съм звъняла на педито и тя ми обясни, че до 37,5 е нормална бебешка температура, особено привечер. Особено пък ако в стаята е много топло, а според моето педи всичко над 18 градуса е топло.  Whistling Беба има ли някакви признаци на болест - отпаднала, нервна, не яде, не спи или пък обратното? Следи я, но без да се шашкаш.  Peace

# 114
  • София
И ние чакахме торнадото навън от 3 до 5.30....  Mr. Green

Честито на баткото!  Heart Eyes И на мама Клемс!   bouquet

За утре... утре.  Wink

# 115
  • София; Дружбето

Тцъ!  Naughty Аз при 37,4 съм звъняла на педито и тя ми обясни, че до 37,5 е нормална бебешка температура, особено привечер. Особено пък ако в стаята е много топло, а според моето педи всичко над 18 градуса е топло.  Whistling Беба има ли някакви признаци на болест - отпаднала, нервна, не яде, не спи или пък обратното? Следи я, но без да се шашкаш.  Peace
Нищо различно от всеки ден та за това не посмях да звъня. Ама се оправи, може да е било от пъненето да ака, че бая беше се позачервила

# 116
Я,да хвана последния влак и да честитя 3 месечието на Дани на Клеми .Че аз докато се сетя и то деня ще отлети Embarassed

# 117
  • София
Туй мойто дзвер вдига температура като реве и като се пъне!  ooooh! От обяд не е спряла да реве, вече нямам сили и нерви!  Tired  Banghead cry Предполагам, че е защото не може да заспи - предреме за 15 минути и се буди. Това защото за първи път от много време насам не сме навъни тя не може да си вземе дневната доза следобеден сън. Толкова кисела никога не е била. Сега изтощена си заспа нощния сън и предполагам в 1 ще се ококори и няма да ми даде мира. Ужас! Утре ако ще градушка да вали, сме навън. Не знам дали ще стигнем до мола, но непременно ще прекараме поне 2 часа на двора да се наспи дребната. Пфууууу  Tired

# 118
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета, концерта във Видин беше СТРАХОТЕН Hug Hug Hug Hug Просто нямам думи  bouquet
Не можете да си предствите,какво усещане беше,какво вълнение беше  bouquet

А успехът на концерта беше грандиозен - цялата зала от 400 човека беше пълна, имаше правостоящи, пяха Илия Луков/който също е сирак, и който е един невероятно добър човек,знае трагедията на тези деца, и е готов да ни помага винаги,когато имаме нужда от него/, Ибряма свири като за световно - тези двамата българи ни накарах да ревем,да настръхваме, да бъдем горди Grinning Grinning Grinning

И всичко това беше благотворително за децата от домът в Белоградчик,които също бяха там,резитираха/разплакаха ни всички../ имаше и едно голямо момче от тях,което рисува страхотно, беше направил собствена изложба,имаше продажби,подари картини на Луков и Ибряма....Беше много готин и горд от себе си, и имаше защо Hug Hug

А за тези майки във Видин,нямам думи - бяха сътворили толкова много чудеса, просто невероятни/само те си знаят колко бягане,молене,търсене,предлагане,уговаряне им е коствало,организирането на концерта,осигуряването на Луков и Ибряма,на всички местни самодейци,които също участваха в концерта/, абе велики са - толкова много се гордея с тях и с това което правят , в името на децата,благотворително  bouquet  bouquet  bouquet

И когато,там на сцената, имаше огромен надпис - Движение на българските майки, не можете да си представите,колко удовлетворена се почувствах - да видиш плодовете на трудът си,проектирани в тези майки-героини от Видин  bouquet което само ми доказа,че СМИСЪЛ ИМА - БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА, и ние няма да се откажем да правим добро,за да радваме децата ,останали без мама и татко Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug

# 119
  • Варна
Честита четвърт годинка на малкия Дани и мама много да го слушка!!!

magnoliamm, поздравления за успешния концерт и да продължавате със същия ентусиазъм!!! Искренно ви се възхищавам Hug

Общи условия

Активация на акаунт