За свекървите.....ужас просто не ми се говори, моята не е примен ,но е доста близо и въпреки ,че не я виждам много често пак успява да ми скъса нервите направо ми идва
А, за утре ние сме там към 12.30 предполагам ще смогнем.
За свекървите.....ужас просто не ми се говори, моята не е примен ,но е доста близо и въпреки ,че не я виждам много често пак успява да ми скъса нервите направо ми идва

Как я налага с юмрук,само! 
Аз при 37,4 съм звъняла на педито и тя ми обясни, че до 37,5 е нормална бебешка температура, особено привечер. Особено пък ако в стаята е много топло, а според моето педи всичко над 18 градуса е топло.
Беба има ли някакви признаци на болест - отпаднала, нервна, не яде, не спи или пък обратното? Следи я, но без да се шашкаш.

Аз при 37,4 съм звъняла на педито и тя ми обясни, че до 37,5 е нормална бебешка температура, особено привечер. Особено пък ако в стаята е много топло, а според моето педи всичко над 18 градуса е топло.
Беба има ли някакви признаци на болест - отпаднала, нервна, не яде, не спи или пък обратното? Следи я, но без да се шашкаш. 
От обяд не е спряла да реве, вече нямам сили и нерви!
Предполагам, че е защото не може да заспи - предреме за 15 минути и се буди. Това защото за първи път от много време насам не сме навъни тя не може да си вземе дневната доза следобеден сън. Толкова кисела никога не е била. Сега изтощена си заспа нощния сън и предполагам в 1 ще се ококори и няма да ми даде мира. Ужас! Утре ако ще градушка да вали, сме навън. Не знам дали ще стигнем до мола, но непременно ще прекараме поне 2 часа на двора да се наспи дребната. Пфууууу
Просто нямам думи 

което само ми доказа,че СМИСЪЛ ИМА - БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА, и ние няма да се откажем да правим добро,за да радваме децата ,останали без мама и татко
Препоръчани теми