Магнолиам, поздравявам теб и останалите майчета, които въпреки личната си заетост сте се ангажирали с това благородно дело
Не знам дали движението има представители в Русе, но с удоволствие бих се присъединила
Работата ми е такава, че имам доста контакти и мисля, че мога да бъда и ИСКАМ да бъде полезна 
Десичка, фотосесията на малкия е много сладка
Искрено се забавлявах с нея

Днес в Русе беше дъждовно
Аз си останах вкъщи с малката. Благодарение на желанието на свекъра и свекървата да се занимават с нея, успях да попрегледам пресата по-обстойно /за разлика от друг път/, да си изпия на спокойствие кафето
и да поизгладя
Тази вечер обаче, Дени напрво ми взе тока
Слава Богу, сравнително бързо се успокои и заспа. Сега се бях загледала в Шоуто на Слави. Не знам дали видяхте новата Мис България ?!? Девойчето е приятно, но толкова се притесни и се чудя, как ще представи България в конкурс пред целия свят, след като при Слави беше толкова плаха и притеснена
Както и да е! Дано тогава да успее да се отпусне!За килограмите - аз вече не се шашкам толкова покрай малката и спрях да свалям,пък и апетитът ми нещо се завръща, та да видим....
Явно скоро ще ми идва, защото все ми се хапва нещо /при мен това е един от основнте симптоми за приближващ цикъл/.Хайде, лека ...
Бързо растем, както казва Ним няма да усетим кога ще проходят.