Отговори
# 120
  • Русе
ЧЕСТИТА ТРЕТА МЕСЕЧИНКА НА ДАНИ! ДА РАСТЕ ПОСЛУШЕН, УМЕН И ХУБАВ, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ    ura newsm18  ura newsm18  ura
Магнолиам, поздравявам теб и останалите майчета, които въпреки личната си заетост сте се ангажирали с това благородно дело   bouquet  Не знам дали движението има представители в Русе, но с удоволствие бих се присъединила  Hug Работата ми е такава, че имам доста контакти и мисля, че мога да бъда и ИСКАМ да бъде полезна  Heart Eyes
Десичка, фотосесията на малкия е много сладка  Party Искрено се забавлявах с нея  tooth tooth tooth
Днес в Русе беше дъждовно   umbrella Аз си останах вкъщи с малката. Благодарение на желанието на свекъра и свекървата да се занимават с нея, успях да попрегледам пресата по-обстойно /за разлика от друг път/, да си изпия на спокойствие кафето  kaffeetrmker_2 и да поизгладя  1ironing Тази вечер обаче, Дени напрво ми взе тока Shocked Shocked Shocked Това дете плака така истерично след кто го изкъпахме, че направо се уплаших  ooooh! Слава Богу, сравнително бързо се успокои и заспа. Сега се бях загледала в Шоуто на Слави. Не знам дали видяхте новата Мис България ?!? Девойчето е приятно, но толкова се притесни и се чудя, как ще представи България в конкурс пред целия свят, след като при Слави беше толкова плаха и притеснена   33uu Както и да е! Дано тогава да успее да се отпусне!
За килограмите - аз вече не се шашкам толкова покрай малката и спрях да свалям,пък и апетитът ми нещо се завръща, та да видим.... badscale  Явно скоро ще ми идва, защото все ми се хапва нещо /при мен това е един от основнте симптоми за приближващ цикъл/.
Хайде, лека ... Scatter

# 121
Ние днес ставаме на 2 месеца.  party023  bigdance2Бързо растем, както казва Ним няма да усетим кога ще проходят. dance

Азсе отказвам да ходя с мъжо на морето, много ми е тъжно, много ми се ходи, но оставаме с Вики. Та кажете къде е срещата и кога? Ако искате и до НДК може да отскочим, времето е хубаво дано не завали.

# 122
БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА, и ние няма да се откажем да правим добро,за да радваме децата ,останали без мама и татко Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug

Поздравления за обичта и големия хъс, с който се борите за да бъдат децата щастливи   bouquet    bouquet    bouquet

Честито на големите тримесечни бебета  bouquet    bouquet    bouquet

# 123
  • София
Сега е слънчево и приятно, ама следобяда казаха, че ще вали, та аз предлагам срещата да ни остане в МОЛ-а? На нас ни се пада да ядем в 12 и после ще сколасаме да дойдем чак към 2. Нали ще сте още там?  newsm78

Галина, споделя ли ти се? Ти май си в по-голяма дупка и от мен. Непременно намери с кого да говориш по темата, защото сама трудно ще се справиш, поне аз не мога.

Магнолия, поздравления за концерта и едно голямо браво за всичко, което правиш (правите).   bouquet  Heart Eyes

# 124
Една моя приятелка с дете на 9 месеца сподели как се е успокоило ревливото й бебе. От новородено не е спяло, само е ревяло и тя страдаше от хронично недоспиване. Педито й предписало чай на Хип с маточина, и откакто му го дава има спокойствие през нощта. За кърмачета над 1 месец е.  Grinning

# 125
Сега е слънчево и приятно, ама следобяда казаха, че ще вали, та аз предлагам срещата да ни остане в МОЛ-а?  
Peace

# 126
  • София
Magnoliamm, кога мога да ти дам малко дрешки и една играчка за над легло, за дечицата ?.... Мъжо иска да оставим одежди и за 2-ро (!), но все пак съм отделила туй-онуй.

Днес, ако се скофти - идваме и ние.

# 127
         Честито, мамчета Клеми и Галина за порастналите деца  bouquet

Вчера така се бях притеснила, малкия вдигна 38 градуса температура, но както виждам не съм била единствената. Ние обаче го заведохме при педиатърката и, о чудо! - никнат ни зъби  Shocked В началото щях да и се изсмея на лекарката, нали зъби никнат към 5-6 месец, обаче жената ми показа и обясни, че при нас било нормално, щото сме били големи и т.н. и т.н.. А онзи ден на консултацията се премерихме - високи сме 62см. и тежим 7.00кг.

Взех да си мисля, че тайфуна дето го чакахме, ние не го видяхме, но бебетата са го усетили. Честито на успелите да поспинкат мами!   bouquet
        И виртуално да почерпя - днес стават 7 месеца от сватбата.

# 128
Деси, на Ники му изникнаха на 3 месеца като беше. И той така имаше температура, но късно разбрахме, че са зъби и тогава за пръв път пи антибиотик, напразно.
Има бебета, които се раждат със зъби Simple Smile
Честито  Hug

# 129
Магнолия, поздравления за всичко, което правите за дечицата. Такива неща ме карат често да се замислям за съществените неща Hug
Гале, срещата ни е в МОЛ-а на Стаболийски към 13ч. Който разбира при нас се спира  hahaha hahaha hahaha

# 130
Mомичета , Честита първа пролет...  

Честито  на Вики на Галина.   Да ти е жива и здрава и да внася спокойствие в напрегнатото ежедневие...

Деси
Честита годишнина

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 09:28 от mimi_81

# 131
  • София
Аз в 13 ще съм там, ще има още една мама с мен.
Галя,идвай, ще ти подейства освежаващо. Не стой вкъщи.

# 132
  • София; Дружбето
Аз как да разбера, че и никнат зъби. Като е нервна все и заничам по венците, ама като не разбирам няма голяма файда newsm78

# 133
Аз как да разбера, че и никнат зъби. Като е нервна все и заничам по венците, ама като не разбирам няма голяма файда newsm78

Пипни с пръст, ако дере, значи се е показало зъбче.

# 134
  • София; Дружбето

Пипни с пръст, ако дере, значи се е показало зъбче.
Отивам да си измия ръцете и да я потормозя Mr. Green
Тц, няма

Общи условия

Активация на акаунт