Отговори
# 135
  • София
Надали се е показал съб, дори да никне. На мястото на никнене първо се подува и зачервява венеца, първо разстат долните зъби, гледай долу.

# 136
  • София
Отивам да си измия ръцете и да я потормозя Mr. Green

Да не 'и избиеш зъбенцата от ентусиазъм....  Mr. Green

# 137
Честити 2 месеца на Вики на Галина!   bouquet
Нас още ни тормозят коликите. Мислех, че са минали. 1-2 седмици беше доста спокойна, но тази сутрин ...  #Crazy Както виждам има вероятност тъкмо да спрат коликите и веднага да ни почнат зъбите.  ooooh!

# 138
На нас само са ни побелели венците и са едни такива изострени, обаче педито твърди, че щели да никнат зъби. Щом казва - да никнат!

# 139
На Ники му ги забелязах като се бяха показали вече в крехката тримесечна възраст. Не съм гледала за набъбване, понеже отде да знам, че на толкова малко бебе ще му никнат зъби. Иначе точеше лиги като питбулче  Grinning
Сега проверявам редовно Любо за зъби, а татко му се бъзика, че ще изникнат другата седмица Grinning

# 140
  • София; Дружбето
Няма зъби, но пък открих бяло петънце на едно место newsm78 Ново двайсе. Ама се лигави ужасно от една седмица
Ивонска, за избиването ще почакам още десетина годинки Mr. Green

# 141
  • София
Галя, не можа да си оставиш бебка и да идеш на морето.... разбирам те! Да ти е жива и здрава - честити 2 месеца!   bouquet

# 142
Може, Ани, може. Щом на Ники толкова рано са му изникнали е напълно вероятно и при Любо да е така. За лигите и Боян от една седмица има обилно слюноотделяне и все си тика ръцете в устата и ги дъвче, та си мислех дали да не му взема нещо твърдо да си чеше венците, че горкия ще си изгризе ръцете от чесане.

# 143
  • София; Дружбето
Бе аз имам чесалка, ама като не знае още какво да ги прави тея ръце ,не върши работа. ДОкато не почне да държи нещата ще си изяде ръцете най-вероятно Crazy

# 144
Трудно им е още да държат неща в ръка, и да ги лапат, предпочитат ръцете. Има едно гелче, казва се Калгел, а също и друго Дентинокс N, успокоява венците при растеж на зъбки. Аз съм си мазала неизникнал мъдрец, помага Grinning

# 145
Дентинокса го взехме вчера, но още не съм го мазала, че не е плакал, обаче сте прави за чесалките, че не може да ги държи. Той, милия, още не е в час, че въобще има ръце, какво остава да знае какво да ги прави.

# 146
  • У дома... някъде
Оле ooooh!,какво е това чудо толкова рано зъби да никнат #CrazyЧе те малките след някой друг месец пражола ша искат Crazy.Да ви се оплача,литнало ми е едно хубавко платче имах на терасата от тъпия вятър Sad,много си го харесвах.Незнам при вас как е било,ама тук направо ни отвя двата дена buria.
Има ли някое бебе освен моето така да си върти главата при папане и да се нерви,знам че е от коликите ама чак толкова,че ние се храним по много време така и после на всичко отгоре при уригването връща малко newsm78Нормално ли е това???

# 147
  • София; Дружбето
Миша си ги гледа и след това ги лапа , и пак ги гледа, ама не зацепва да ги използва Grinning Като и дам дрънкалката гледа тъпо и я пуска

# 148
  • София; Дружбето
Има ли някое бебе освен моето така да си върти главата при папане и да се нерви,знам че е от коликите ама чак толкова,че ние се храним по много време така и после на всичко отгоре при уригването връща малко newsm78Нормално ли е това???
И Миша я върти, та чак имам чувството че ще ми отксъне зърното някой път, обаче свикнах вече и търпеливо си чакам да спре

# 149
И нашата госпожица точи лиги от около седмица. Дали не е признак за никнене на зъби?  newsm78 Едва ли. Тя още няма два месеца  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт