Отговори
# 210
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Абе то и аз имам нагревателя на Авент (една приятелка ме обзаведе де - да е жива и здрава, тя и нейното бъдещо бебче) Grinning, и го ползвах най-редовно докато отидохме на гости за събота и неделя в Етрополе при родата и там в микровелето за 40 сек. - супер  Partyи така си свикнах и вече цяла седмица така топля кърмата. Ама някой ще ме светне ли поврежда ли и се нещо, не е замразена само охладена в хладилника. За замразената знам, че остава да се размрази в хладилника, във вода или награвателя, ама на тази прясната от хладилника всичко полезно ли убивам.  newsm78
Щото Борис като се сети, че е гладен не търпи отлагане и огласява цялата къща. Shocked

Вики,доколкото си спомням хич,ама хич не е убаво да топлиш в микровълновата.... Thinking Я си ползвай нагревателчето,Борката ще пореве малко,ама поне да знаеш че качество му даваш Hug

# 211
# 212
  • У дома... някъде
Я кажете мами  дето храните с АМ на колко часа папат бебоците?????
Моята пикла яде вече на около 4 часа и пак с мръщене става работата #Cussing out

# 213
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Горкият Кирил-какво го чака Crazy Crazy Crazy

# 214
  • София; Дружбето
Най-сетне се събудих Crazy Цяла сутрин не мога да отлепя и това си, не че ми е наспано.
Викс кърмата в микровълнова не се топли, защото убиваш важните  вещества в нея, така казаха на училище. Ползвай си нагревателя по-добре Peace
Ние в 13 сме на ваксинация, дано се държи добре диването като го бодат Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:27 от tsveta

# 215
  • София
Уф добре, че сте вие момичета - че кой да ме светне.  doh С такъв зор се цедя, пък после да утрепем всичко Убаво в кърмата.  smile3506
Между другото и аз качих снимки на Бобчо в албумчето за втори месец, нищо че още нямаме толкова.  smile3503
Цвета айде да й е леко боцкането на Миша  fingerscrossed

# 216
Тая нощ ядохме на  2 часа а през останалото време скимтя и се напъва  smile3511
Ние в понеделник сме на консултация и решихме с мъжо да му бият ваксината по ЗК - толкоз бебета са я минали а и доки каза че другите са по скоро за деца склонни към алергии.
Нашия пак се опъпчи ... а уж спрях шоколада (моя по скоро го намалих  Embarassed). Сега мисля да отпочна разделно хранене или поне ще се опитам  newsm78
За сега ползваме Molfix от 4-9 кг. ама и те май почнаха да го стягат за съжаление следващия размер е от 7 кг. а той няма още 6.
Вчера бях на фризиЬОООр - не е лош резултата ама не ме пострига много късо. Знам си аз че не трябва да ходя при фризьорки с дълги коси. Иначе беше готино - момичето работи за Визаж а иначе ходи по адреси. В случая братовчедка ми е във връзка с нея. Много е заета и следващия път ще ми бъде след 2 месеца и тогава ще и кажа - РЕЖИ нема страшно  hahaha

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:03 от ninishte

# 217
И ние от толкоз дерзания бихме ваксината по ЗК,и нямахме никакви проблеми Hug

# 218

Ивчееее, сейвнах въпросния договор и като пораснат децата ни ще го дам на Ая да го подпише с бъдещото мръсно животно smile3534 smile3534

# 219
Благодаря за отговорите  bouquet
Но мен ме увериха въпросното мед. лице, че ако не ги махна ще се получи заболяване на това място. #Crazy
Нещо от рода на задържане на вода при къпане и възпаления.
Ще пробвам това гелче на Мустела  че да видим. Засега няма да пипам, защото дръпнах една малка коричка и мястото се зачерви веднага.

# 220
Леле,хора аз съм за убиване  #2gunfire  #Crazy .Вчера след Мол-а само се прибрахме да хвърлим количката и да вземем столчето за кола и хаиде на вън отново.Уж да отидем със сестрми за 1 час да хапнем някъде и като се забихме в О,Шипка та до 22.00ч. Незнам.... това дете.....нали си ми е кротичко и аз само го мъкна на ляво - на дясно.Добре ,че живеем сами.
Я кажете мами  дето храните с АМ на колко часа папат бебоците?????
Моята пикла яде вече на около 4 часа и пак с мръщене става работата #Cussing out
Крис го хранех на 3 или 3 и половина часа,но понякои път се налагаше да го будя.Вчера го оставих да си спи и си спеше по 4 часа и днес продължава в същия дух,но така 1-то ядене му отпада и става с 5 хранения.Чудя се не са ли му малко???

# 221
   Момичета,искам да ви цитирам думи на една форумка.Може да са ви от полза!
   Тъй като алергиите са болестите на новия век се обръща изключително внимание на превенцията. Едни от първите алергени с които се сблъсква кърмачето са храните, за това се счита че колкото по късно се захрани, имунната система е толкова по - развита и е по - малко вероятно да се алергизира. Така че, кърмене му е майката! Като кърмачка не бива да консумираш прясно мляко, ядки, бобови, шоколад, кафе, яйца, цитрусови плодове, патладжан, мъхести плодове. Подходящи са сокове от череши, вишни, сливи, ябълка и касис. От месата свинско, пуешко, заешко, пилешко.
Хубаво е от сега да се информираш относно захранването и да си подготвена, като дойде подходящият момент.

# 222
  • София
ivonska от къде го намери умрях да се смея hahaha hahaha hahaha, бившия ми приятел за когото бях сгодена 5 г. си беше заможен и постоянно ми натякваше, че трябва да подпишем предбрачен договор с който да му гарантирам,да не би да дръзна някой ден да посегна на богатството му или както казваше "нещо което е мое". Сега с удоволствие му изпратих тази готина версия на предбрачен договор smile3534.

# 223
ejkajujka, много полезна информация! Peace  bouquet

И все пак аз да питам кърмещете мами - позволявате ли си да пиете кафе, защото аз пробвах да го откажа, ама в крайна сметка успях да се огранича до 1 кафе сутрин. Ивонска, ти, като виден любител на кафето......?

# 224
Здравейте
Да ви попитам до сега пращали ли са бебоците ви да им правят изследвания за хемоглубина? Нашата педиатърка ни прати да ходим днес без да има каквато и да е причина Айя е много спокоина,наддава нормално и всичко и е наред, но каза,че е хубаво преди да се направи имунизацията/пентаксима/ да се направят такива изследвания newsm78 Аз не я заведох защото мисля,че е ненужно толкова малко бебе да се боцка без причина еи така...ама сега ми стана гузно да не би да трябва наистина?

Мимоза аз си пия по 1-2 кафета не забелязвам да се отразяват на беба и затова не го спирам.

Общи условия

Активация на акаунт