Отговори
# 225
]
Я кажете мами  дето храните с АМ на колко часа папат бебоците?????
Моята пикла яде вече на около 4 часа и пак с мръщене става работата #Cussing out
[/quote]
И ние се храним с АМ,и на мен са ми точно такива притесненията.До скоро Ренито ядеше по 120гр 7 пъти на ден,а сега едва изяжда по 110гр с голям зор.После задължително повръща и по 5-6 пъти на ден я преобличам и сме постоянно с лигавник

# 226
Ох, ходи ми се на топло, на някой остров, децата да бягат около мен, на мама да и правят масажчета, да си пийваме Маргарити... Mr. Green Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Ми така де,мечтая си Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy

Сега и мен ме накара да си мечтая, ама ми се иска и двама симпатяги (островитяни) да ми правят вятър с ветрила от листа Mr. Green

Ти пък - вятър!!! Вятър и с вентилатора става...

# 227
naj_mama,при нас имаше много корички по главата и веждите,мазах ги с преварен зехтин,но не помагаше,не знам защо.Сега ползваме кремче Стелакер на Мустела и има много хубав ефект!
 Иначе коричките имаха някакъв странен мирис,аз се притесних да не развият гъбичките.

# 228
Не мога да намеря този крем на Мустела в рекламната им книжка. Моля те напиши точно как се казва кремчето.

# 229
  • София
Ивонска, ти, като виден любител на кафето......?

... лоча по 1 капучино с кофеин и 1-2 капучино-та  Mr. Green с Нескафе без кофеин. Жизнерадостните ми постинги в 4.30-5.00 сутрин са по време на кофеиновото...  Mr. Green

За кърмаческата диета: свят голям, мнения - много. Моята информация е: без злоупотреби; всичко може. Очаквам подкрепа от.... Free Soul. Къде се дяна, бе жена???

За първи път чувам, че крустите водели до заболяване...  #Crazy и, честно казано - не вярвам. Ако Шош заболее - ще ви информирам.  За сега мирише добре! Mr. Green Free Soоооul...

# 230
  • София

Ивчееее, сейвнах въпросния договор и като пораснат децата ни ще го дам на Ая да го подпише с бъдещото мръсно животно smile3534 smile3534

Ма, то мойто е изкючение, ма! Нищо не си разбрала...  bash То е божествено! Кат майка си!
closed

# 231
Аз на Ева коричките по главата с нищо не ги мажех, само сресвах косичката по-често с бебешка четчица и изчезнаха много бързо. По веждите също минаха без процедури - мажа личицето й с олио на Бюбхен и е гладичко.

Относно АМ - преди бях писала, че изяждаше по 150гр. от раз, обаче напоследък повече от 80-90гр. не ще! Сега си давам сметка, че преди й е идвало доста в повечко, защото повръщаше много, а сега не толкова.

Кафе пия без кофеин, ама аз не съм и кой знае каква кафеджийка, тъй че не ми е проблем  Peace

# 232
Не мога да намеря този крем на Мустела в рекламната им книжка. Моля те напиши точно как се казва кремчето.
     STELAKER.(for cradle cap).(kerato-regulating care).(sans parfum).

# 233

За първи път чувам, че крустите водели до заболяване...  #Crazy и, честно казано - не вярвам. Ако Шош заболее - ще ви информирам.  За сега мирише добре! Mr. Green Free Soоооul...
   Бебе на една моя позната се е сдобило с гъбичките...Много лоша гледка.Много по-сериозни кремове по лекарско предписание....
   Всяка жена може да прецени дали са коричките на бебето й са съвсем безобидни или има някаква опасност.За мен мириса беше показателен.А и кремчето ни го препоръча лекар.
   Шош щом мирише добре,може да не е зле положението! Grinning

# 234
И Рени имаше корички , точно един път и намазах главичката с олиото на Бюбхен преди банята,ресах я доста време и намаляха.От тогава я къпя с шампоана на Бюбхен и на цяло изчезнаха

# 235
  • София; Дружбето
Връщам се от консултация. Пораснали сме с 2 см и сме наддали 550гр Mr. Green Докторката каза, че за нас е нормално и ще вървим по-дребнички. Миша през цялото време и се хилеше и гукаше, дори след слагането на ваксината, само каза Уа и пак се ухили. И доки каза, че детето е жизнерадостно и щастливо и няма нужда от дохранване и тем подобни. За соковете ме попита кога мисля да давам, аз казах след 6м и тя каза добре Mr. Green Mr. Green Сега нахранено детето заспа, а аз ще следя за някакви реакции към ваксината за свое собствено успокоение.
Ех ма ще е финна мадама като майка си ве reverance

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 15:00 от tsveta

# 236
  • София
Утре нашият тати има рожден ден и по повод повода съм решила да му спретна романтична вечеря тази вечер.  1dating Не знам беба на какво мнение ще е и дали ще е съгласна да заспи рано и дълбоко  Laughing , ама ще се опитаме. След като я разходих под дъжда за ужас на една съседка (май отиде да вика социалните тая  newsm78 , след като я отрязах, че детето е добре завито и количката е с дъждобран) и сега я оставих да спи на верандата, докато се връткам из кухнята. Менюто ще е много просто - спагети, ама от сърце.  Two Hearts Защото утре покрай роднините и приятелите, дето ще дойдат, няма да ми останат време и сили за такива изпълнения.

Айде пожелайте ми успеха и спокойна беба. Вероятно щеше да ми е по-лесно, ако можех да я оставя на майка ми поне за 1 вечер... но пък така ще ми е по-топло и уютно на сърцето с всичките ми любими същества на куп (включая и котката). А моите безсънни дни и нощи ще ги наваксам на пенсия.

# 237
# 238
  • София; Дружбето
Ним пожелавам ти Симонка да заспи след Сънчо Mr. Green

# 239
  • София
Ним,успех!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт