Отговори
# 15
  • София
.При изричната ми забрана за мед да дава на детето тя ме издебна и му набутала залъгалката в меда и му я е дала и естествено той повърна.

Малеееееееееееее какви мисли ми минават #Crazy #Crazy #Crazy

...да 'и завра залъгалката БЕЗ МЕД в г***!!! ***************

# 16
  • София; Дружбето
При изричната ми забрана за мед да дава на детето тя ме издебна и му набутала залъгалката в меда и му я е дала и естествено той повърна.
E това веч е върха. Мойта се опита да ми даде тоя съвет ама и казах, че ако видя или помириша мед в близост до бебето ще и счупя ръчичките - цитат! Аман ве.
Дааааа, днешното време предразполага към летаргия и изблици на скрита злоба като при мен Mr. Green Mr. Green Отивам си настискам дребуса, че сутрин ми се радва и аз се възполвзам

# 17
Анджелина, и нашето свеки спря да чука, откакто се роди Вики. Съвета ти за "Евиното облекло" няма да мине - и преди е влизала така, без да чука, и като ме е заварвала гола на забележката ми е отговаряла с думите:"Ти какво, нали сме жени???!!!" #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ей това е върхът. Моето свеки е душичка, не ме тормози и не си налага мнението. И тя се радва на нововъведенията. Да е жива и здрава!

# 18
.При изричната ми забрана за мед да дава на детето тя ме издебна и му набутала залъгалката в меда и му я е дала и естествено той повърна.

Малеееееееееееее какви мисли ми минават #Crazy #Crazy #Crazy

...да 'и завра залъгалката БЕЗ МЕД в г***!!! ***************

Ух, че си зла, на сухо ли бе Joy Joy Joy

# 19
  • София

Ух, че си зла, на сухо ли бе Joy Joy Joy

Embarassed Embarassed Embarassed
Не съм зла, а справедлива! Майката не дава, дъртата - на пук!  #Cussing out Сега нито медът, нито децата са като преди (1)30 години....

# 20
  • София
За утре - бройте ни, идваме!
Аз вчера заведох Криси на фризьор, успях и аз да се вредя  Simple Smile, верно само подстрижка, ама друго си е  Wink

titti,
при Алексиев ще ходим другата седмица.
Galina, за пъпчето - при нас и за един ден да е лепенката имаме чак рани от нея и затова спирам да слагам, а иначе разраненото мажа с атодерм-а, нали е за чувствителна кожа, оправя ни бързо.

# 21
  • Пловдив
Добро утро...макар и толкова мрачно!Днес май ще ни се размине разходката с този дъжд.Как ще удържа Анна да не я изведа не знам.Тя като майка си очите и все навън EmbarassedПоне да спре да вали и утре да се оправя Praynig
Echo,аз живея в Кършияка.

# 22
Има ли някоя от Вас от Хладилника или Лозенец?

# 23
  • София
Е, къде сте в това гадно време? Аз не смятам да джапам по локвите днес....

# 24
Ни мож да бъди да е запиша още на втора страничка.  Joy
Моето свеки ме гледа в очите като дресирано кученце  Mr. Green . Защото знае - сбърка ли, думи не подбирам. Чак някой път ми става мъчно като я гледам как се страрае  и престарява е как се притеснява да не сбърка нещо. Бях й оставила малкия и от залъгалката му се очертало на устата, тя помислила че се е одрал и какво съм щяла да кажа - че не може да го гледа като хората... Добра душа, скоро ще сме на 1300 км и ще я обичам още повече  Mr. Green

# 25
  • София
Ехо, дайте пак да се броим за утре, много малко ми се види бройката.  newsm78  Mr. Green
Ние днес пак сме в МОЛ-а, с една форумка от Италия, та имам чувството, че и моя и на детето пъповете там са хвърлени. А уж на децата седят още вкъщи, нали като седели вкъщи щяло незнамсиквоси, да искат вкъи да седят. Нищо подобно, Никол още като се събуди отива да се носи маратонките да излиза.  Joy Този малкия като го гледам е от същата порода /на кого лки са се метнали  newsm78/.

# 26
Охо, свекървите и тъщите-вечната тема  Mr. Green
Моята спазва благоприличие, ама аз съм голям, дзвер. Като иска да идва на гости-звъни по телефона предварително. Нали знаете за свекървите и тортите  Mr. Green

# 27
Ох хайде утре да се виждаме, че още един такъв ден и ще се гръмна

# 28
Тука такъв дъжд заваля, че ми се струва, че никога няма да спре  ooooh! А до края на седмицата го дават такова. Ще издивея вкъщи  Crazy

# 29
Уф! И при нас времето е гадно, но Дара спи на балкона и не се оплаква... Включих бебефона и си шетам из къщата...

Общи условия

Активация на акаунт