Отговори
# 90
  • Варна
Ние се стараем с общи усилия да поддържаме 7 хранения, но някой път като съм уморена стават 6, т.е. пропускаме хапването в 12-1 вечерта.

Олеее, Цвета как издържаш с 9 наистина, ама явно има дни в които компенсирате - 5 хранения, пък човек да ти завиди

# 91
  • София; Дружбето
Нека си яде детето колкото иска, тя за сметка на това заспива в 8 или 9 вечерта и ми оставя вечерите за милото така Mr. Green Тогава си прави и 6 часовата пуза, като се буди към 1 или 2 чак да яде. Е , има и изключения, когато си ляга към 11, но не може всичко да е перфектно (пу-пу-пу)

# 92
Здравейте и от мен!!!Аз покрай моя малкия нямам много възможност да пиша!!Сякаш напук,когато реша да седна на компютъра се събужда и започва да реве!!
Иначе и ние имаме долу горе същите проблеми!!И пъпки имахме по лицето-слава богу минаха и сега си е един такъв хубав!!И колики и то понякога доста силни-направо подивяваме!!Дано да отшумят скоро,че само те ни морят!!Аз от една седмица кърмя Калоян 6 пъти!!Иначе всеки път трябваше да го будя за хранене!!!А така си спи колкото си иска и яде с по голям апетит!!!Ще видим другата седмица колко е наддал!!
Като го изкъпем към 20 часа заспива и се събужда между 2 и 3 -яде и после до 6,6 и половина пак спи!!
Относно килограмите-и аз съм колкото преди да забременея!!Още като излязох от родилния се претеглих и бях ги свалила!!Не знам как стана този номер!!А апетит си имам и даже сега изчезвам да си хапна,че много ми стърже!!Иначе и ние само дебнем хубавото време да кръстосваме улиците!!
Моя син след 5 дена става на 2 месеца,така,че ще кача снимки в албума на двумесечните!!!
Това е за сега!!Пазете се и нацелувайте малките ангелчета!!!

# 93
То май трябва вече да си правим албумче "Нашите бебета на 3 месеца".

Клеми - честито на Дани - все така да ти е послушен и хубав   bouquet

# 94
  • ville de Quebec

Ивонска, какво значи, че след 6 м кърменето обръща метаболизма- че ще си мухам както сега и ще слабея  Mr. Green .Аз все си мисля, че ако спра шоколада ще почна да свалям,ама съм спряла секса и не може всеичко на куп . И аз душа нося.

...дано не са ме излъгали.... че и аз моята душа с мерак я нося...  Mr. Green

май не съм банната още...

Мили душички, и аз чаках след първата бременност да минат 6-7 месеца, та да започна да отслабвам, защото и аз така бях чела  Mr. Green Laughing, ама си ядях да не ми спре кърмата случайно Mr. Green (това е от митовете) и така си минаха година и 9-10 месеца, когато отново забременях, а бях все още 10кг отгоре......... Та, здравословното хранене му е цаката, поне аз така мисля, и поне важи за мен. Сега пак съм 10кг отгоре, ама не мисля да правя същата грешка - ще ям нормално и здравословно и ще правя упражнения, най-вече за корем, че мъж ми си мечтае за ония плосък корем, който имах едно време....

# 95
Ели,зетя чат-пат опищавя квартала, smile3514 но днес  е спокоен   newsm74 Досега беше с шезлонга до мен да гледа как мама му глади дрешките  1ironing  А снахата как е?  loveuuu

# 96
  • София
Да, днес ставаме на 3 месеца. Hug

# 97
Да, днес ставаме на 3 месеца. Hug

Хайде Честито,да ти е жив и здрав  newsm59

# 98
  • София
  bouquet
Мерси, девойки!
Утре? Кои сме, в колко?  newsm78

# 99

Девойки бяхме преди мноого време  Joy

# 100
  • София
Ааа, няма такъв филм, аз още съм девойка. Mr. Green Laughing Joy

# 101
Ама вярно бе, утре в колко? 12.30 - 13 ч. ок ли е? Идвате ли?
Ние си направихме страхотна разходка от 13.30 та до преди малко. Само се прибрах да накърмя и после пак навън Heart Eyes

# 102
Ааа, няма такъв филм, аз още съм девойка. Mr. Green Laughing Joy

Как беше мохабета:"Аз още съм девствена,кълна се в детето си!!"  Joy hahaha Joy

# 103
Снахата кротува - тя като види дебелите учебници на майка си и ми съчуства и ме оставя да чета  Peace

# 104
  • София
Ама вярно бе, утре в колко? 12.30 - 13 ч. ок ли е? Идвате ли?
13.00-13.30 сме там! Wink

и тук беше добре времето, ама аз нали им повярвах, че ще е студ и дъжд, та изпрах дебелите дрешки  Crazy и не излизахме. Sad
Ама утре ... Party

Общи условия

Активация на акаунт