Отговори
# 195
  • София
Здравейте.Днес бяхме на консултация и вече сме 6950кг. и 66см.
Имаме проблем с трескичките на главата, аз досега не съм ги пипала и наистина има събрани
доста ,но днес сестрата ми каза да започна да ги мажа с олио и да ги реша с гребен.
Моля споделете вие как се справихте с тях.
Нищо не се налага да правиш, но ако искаш - мажи. В днешно време има мазила за щяло и нещяло... При Шош отшумяват без никакви допълнителни грижи. То ако почнем всичко да правим, както УЖ трябва - ще стоим надвесени над бебето по около 10 часа на ден!!! А и крустите не пречат... освен тези на веждите, понеже загрозяват  Mr. Green

С олио??? Сигурна ли си, че не имала предвид зехтин??? Аз не бих ползвала олио.... нито зехтин, де, за главата.... Но ако решиш - пази очите!

При нас ваксинините са: Act-HIB, Infanrix, Imovax Polio

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 04:12 от ivonska

# 196
  • София
Току-що подмених насраното си бебе и сложих от новите памперси, които купих вчера. Мацките на форумската среща ме усвиркаха за размера, но да ви кажа - Либерото от 7 до 14 кг си ни е таман.... Малкото гюленце явно е пораснало.  Crazy

Г.Димова, докладвай доволна ли си от Молфикс.... newsm78

# 197
Здравейте и от мен.
Ivonska-  Вашите ваксини заедно  ли ще ги поставите? И на нас ни препоръчват тези.Има ли майки които вече са поставили Инфарникс вече, как я понасят?

# 198
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Хи хи , днес съм от раннобудните Mr. Green То не ми е много смешно,че цяла нощ пак си се хранихме на 2 часа, пак бях като в менгеме - Алекс от едната страна ме ритка, Ники от другата, ама какво да се прави - двойна мъжка мама,да свиквам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ох, ходи ми се на топло, на някой остров, децата да бягат около мен, на мама да и правят масажчета, да си пийваме Маргарити... Mr. Green Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Ми така де,мечтая си Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy

Нинище,къде си ма сестро newsm78 липсваш ми Hug

# 199
Ох, ходи ми се на топло, на някой остров, децата да бягат около мен, на мама да и правят масажчета, да си пийваме Маргарити... Mr. Green Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Ми така де,мечтая си Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy

Сега и мен ме накара да си мечтая, ама ми се иска и двама симпатяги (островитяни) да ми правят вятър с ветрила от листа Mr. Green

# 200
Момичета какво става незнам - нямах кърма, беше почти спряла. И изведнъж снощи като бликна, изцедих 100 гр., че малката спеше, сложих я в хладилника, ама сега незнам как да я стопля и да й я дам? В микровълновата дали става? Или на стайна температура да я оставя?

И какво става - откъде дойде тая кърма по никое време newsm78

# 201
Момичета какво става незнам - нямах кърма, беше почти спряла. И изведнъж снощи като бликна, изцедих 100 гр., че малката спеше, сложих я в хладилника, ама сега незнам как да я стопля и да й я дам? В микровълновата дали става? Или на стайна температура да я оставя?

И какво става - откъде дойде тая кърма по никое време newsm78

Ели, кърма се топли на водна баня.

# 202
  • Варна
Днес ни слагаха ваксина, голям рев беше. Уплашихме педиатърката и сестрата. Дори ме питаха друг път дали така е плакала и аз потвърдих, че ни се случва и в къщи. Изписаха ни някакви успокоителни хомеопатични лекарства.

Кажи какви, че и ние доста ревем?

Chamomilla 2x5 гранулки
Mg phosphorica 3x5 гранулки
Colocynthes 3x5 гранулки

# 203
Момичета,на някоя от вас случвало ли и се е да я боли вена? На показалеца на лявата ръка,от вътрешната му страна,точно през средата,където е най-широк,вчера така ми се беше подула вената,че имах чувството,че ще изскочи Shockedднес лилавото ми се махна,но пак ме боли ужасно,особено като го пипам ooooh! Към обяд ще водя беба на консултация и освен да питам нейната лекарка,че мойто джи пи е много далече и най-често не отговаря на телефона newsm78 Между другото днес ще ни бият дифтеткока(екскюзми,ако не го изписвам правилно Mr. Green) и ще ни правят полиомиелита,та стискайте палци да мине без усложнения и много рев Praynig Желая ви весел и усмихнат ден,въпреки,че времето навън не предразполага към усмивки Confused Hug Hug Hug

# 204
Ние засега сме най-доволни от huggies, иначе ползваме и памперс 3, защото по-малките му се отбелязват по крачетата.....
За ваксината, док ни предлагаше някаква ДТК дето имал на капки умъртвена, ама ние ще вземем Пентаксим....

Днес и утре сме при баба и дядо в Студентси град, но за съжаление като гледам гадното време няма да можем да излезем, иначе можеше да направим една разходка с маметата наоколо Simple Smile

Вие държите ли вече дрънкалки- аз мисля да купя някои подходящи, че да почва вече да си ползва ръцете...засега само си ги опипва една друга, ама още не ги гледа......

Аз кърмама я топля в нагревателя на Авент, страхотна работа върши, ама днес и ние ще сме на водна баня....

Много хубави снимки от вчера сте направили....Kayrenn Grinning, много ви е готина количката, толкова сме й  точили лиги с татито, ама накря се отказахме........

# 205
  • София
Ivonska-  Вашите ваксини заедно  ли ще ги поставите? И на нас ни препоръчват тези.Има ли майки които вече са поставили Инфарникс вече, как я понасят?

На 1 път, с 2 убождания; нямаше странични ефекти, нито нервност повече от друг път.

# 206
Ели, кърма се топли на водна баня.

Благодаря  Hug

# 207
  • София
Абе то и аз имам нагревателя на Авент (една приятелка ме обзаведе де - да е жива и здрава, тя и нейното бъдещо бебче) Grinning, и го ползвах най-редовно докато отидохме на гости за събота и неделя в Етрополе при родата и там в микровелето за 40 сек. - супер  Partyи така си свикнах и вече цяла седмица така топля кърмата. Ама някой ще ме светне ли поврежда ли и се нещо, не е замразена само охладена в хладилника. За замразената знам, че остава да се размрази в хладилника, във вода или награвателя, ама на тази прясната от хладилника всичко полезно ли убивам.  newsm78
Щото Борис като се сети, че е гладен не търпи отлагане и огласява цялата къща. Shocked

# 208
Разгледах снимките, скоро не се бях сещала. Мацките са много готини Grinning Емили на Dobito е с ракова сладко сукманче, само ги гледам момичешките дрешки и въздишам. И какви коси имат бебетата ви. Наш Любо беше съвсем оплешивял, русото пухче опада и на негово място никне тъмна косичка.
Лек ден и по-скоро да идва слънцето Hug

# 209
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Сега и мен ме накара да си мечтая, ама ми се иска и двама симпатяги (островитяни) да ми правят вятър с ветрила от листа Mr. Green

Ти глей тия ,двамцата,островитяните друго да не ти правят,пък то за вятъра лесна работа hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт