Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 222
  • 1 393
  •   2
Отговори
# 1 005
Имам нова оферта - 4 подаръка с покупка за 50 лв. Първият подарък е по-скъп - в зависимост от това, което съм разглеждала предлага неща за 20 до 40 лв. Другите са по 4-5 лв.

Предишната ми такава оферта беше два подаръка и покупка за 50 лв - използвах я три пъти, най-скъпите подаръци, които успях да наглася бяха общо около 40 лв (ако броим редовната цена са малко повече, но те почти никога не се продават на тази цена).

# 1 006
След полунощ получих 28-те лв. кредит от 80/100 и реших да направя нова поръчка 80/100 .  Но артикулите които ме предложи от количката бяха за около 50 лв. и след това ми отне мнооого време да до пълня до 100 лв. с артикули извън количката.
Има ли начин да се избират от количката артикулите, които не са предложени и искате да купите тях, а не да ровите из неща, които не ви интересуват?

# 1 007
Слагате си в количката (извън офертата) това, което искате да купите и при презареждане на офертата (на страницата на офертата) при мен предлага да се прехвърлят всички артикули от количката в другата количка (на страницата на офертата).
Да добавя - ако искате да промените нещо и по-лесно да го намерите, слагате си нещата в първата количка и понякога на страницата на офертата предлага точно тях да изберете за кредити. Преди ми позволяваше да копирам текста под снимките и да го прехвърлям на страницата на офертата, но сега май не се получава.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 17:56 от alys

# 1 008
  • Pazardjik
Никога не са ми давали 80/100 всеки ден я викам , но няма и няма

# 1 009
Слагате си в количката (извън офертата) това, което искате да купите и при презареждане на офертата (на страницата на офертата) при мен предлага да се прехвърлят всички артикули от количката в другата количка (на страницата на офертата).
Бях ги сложила в количката, но тези които ми предложи бяха за около 50 лв.

А може би аз не съм много наясно и допускам някаква грешка?
На компютъра слагам много неща в количката( защото ми е много по-лесно, а на телефона трябва да ползвам и лупа и това ме затруднява). А след това на телефона използвам офертата 80/100.

# 1 010
  • София
Няма значение колко неща сте добавили в основната количка, при оферта 80/100 в количката на офертата се добавят последните 20.

Някой се оплака, че нищо не му прехвърля. При мен винаги се трансферират последните 20.

дайте линк към чаршафите, моля....
Тези от вас, които препоръчаха долните чаршафи от египетски памук - какви пликове купувате към тях и калъфки? Имате ли препоръка?

Ей това са чаршафите от египетски памук, които поръчах.
https://share.temu.com/RjtCQ8d1pUA

Ще ги съчетая с наличните копринени калъфки, това ми е любимият магазин за коприна. В тему е пълно с копринени калъфки, само напишете 19 momme pilowcase
https://www.lilysilk.com/us?https://www.lilysilk.com/us/product/ … k-pillowcase.html

Поръчах и тази завивка.
https://share.temu.com/PxP3ZKZh1wA

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 18:30 от nad_tab

# 1 011
Ако искам да върна нещо, аз ли избирам дали ще е с бокса или пощите, или от Тему избират?

# 1 012
  • София
Ако искам да върна нещо, аз ли избирам дали ще е с бокса или пощите, или от Тему избират?
Вие избирате, опция е, след като изберете продуктите за връщане. С бокса е доста по-лесно и бързо.

# 1 013
  • София
Аз още чакам моите чаршафи с експрес-а. Крайният срок беше 18-ти. Дадоха ми 10 лв. (Още един начин да се трупа кредит към върнатите 80), ама днес пак се изнервих и питах бота. Дадоха ми купон за 20% разбира се. Точно това очаквах.
Подовите ми пвц плочки и те с експреса тръгнаха днес Fearful

За европейските складове: при мен се появяват за големи и тежки артикули. Те едва ли са върнати, преди просто нямаше артикули с такива габарити.
Загледах ей тази триколка за възрастни  https://share.temu.com/CsouhGG6FyA и шок и ужас: "основен материал PVC". Колело от водопроводни тръби боядисани в цвят металик Joy Яко! Чак после видях материал на рамката алуминий. Тъкмо бях решила, че китайците са направили пробив във вело индустрията.

# 1 014

Ако ти дават избор, ти си избираш.
На мен ми предложиха Бокс Нау или пощите, избрах Бокс Нау, естествено.

# 1 015
А мога ли артикул, който вече съм получила е дала отзив да върна?
Имам две тениски, които са ми малки и съответно е отбелязано в отзива, сега се чудя на кой да ги дам.

# 1 016
А мога ли артикул, който вече съм получила е дала отзив да върна?
Имам две тениски, които са ми малки и съответно е отбелязано в отзива, сега се чудя на кой да ги дам.
Спокойно можеш да си редактираш отзива.  Върни тениските.

# 1 017
Всъщност дано да дойдат две десни, така ще имаш два чифта. GrinGrinGrin
Мне, с върнатите пари за двете леви си купих точно два чифта маратонки, едните са същите розови, но 38 от друг търговец и белите, също размер 38. И за двете получих две отделни карти за намаление, които използвах заедно и двата чифта ми излязоха общо точно 22 лв. и 84 ст. Nerd За първи път мога да ползвам две карти за намаление заедно. Преди с карта за намаление ми даваше само да преизбера артикула с друг и то само веднъж.

# 1 018
Пуснала съм и три артикула с намаление.На всеки срока за поръчка е 24 часа.Изчаквам да ги събера.

# 1 019
Имам две пратки с пощите, на които пише, че от 21ви са на РЦС София, дали утре ще дойдат?

Общи условия

Активация на акаунт