Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 184
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 825

Аз ползвам тази машинка за почистване на злато и сребро https://share.temu.com/iSKVaou9FTA
Има и по-евтини които предполагам че ще вършат абсолютно същата работа
Почиства ли наистина добре? Аз имам някаква купувана от Алито, но не върши никаква работа. Среброто когато не го нося се старая да го държа затворено в пликчета без достъп на въздух.
И среброто и златото ми стават като нови

# 826
Експес уан продължават да не пращат уведомление за пратки.
Какво означава от сайта на тему: Получен код: Изпратено за доставка (това за експрес уан)
В техния сайт е следното:

# 827
Защо в кошницата с кредит не мога да добявя 2-ри артикул, а в другата кошница са 2 ? При повторно избиране пак стои 1 брой.

# 828
Има ограничение по един брой от артикул, когато е с кредит

# 829
Аз продължавам да не мога да си избирам от количката с 80/100, ама нищо. Последната ми поръчка заседна на in transit to airport в Китай и не мърда вече 6 дни. За пръв път ми се случва чак толкова да се бави, пък за късмет точно тя ми трябваше възможно най-бързо 😂 писах на бота, но той горкия какво да направи, помолих да я забързат да видим.
 Ей тия жилетки много ги харесвам, имам вече в два цвята. Тъмно синята е особено красива.
https://share.temu.com/R9woCkU8dKA

# 830
Има ограничение по един брой от артикул, когато е с кредит
Благодаря!
Аз продължавам да не мога да си избирам от количката с 80/100, ама нищо.  
Долу като натиснеш на Общо 0 лв. не става ли?

# 831
Някой купувал ли си е такава соларна лампа? За първи път си купувам соларна и мислех, че не се прави нищо по нея, но явно трябва, защото не свети. В ръководството за употреба не са обяснили нищо, разбира се Grin Ще съм благодарна за съвети как работи, че може аз да не се справям нещо и да я върна без причина.

https://share.temu.com/LESl6cZaNcA

Виж дали някъде из храсталаците няма нещо, което трябва да издърпаш, за да започне да работи. По принцип са едни бели пластмасови неща.

# 832
Цитат
Долу като натиснеш на Общо 0 лв. не става ли?

Не, преди ставаше. От около 2 седмици вече не и не се връща като опция.

# 833
Да. Все още не дава да избираш от количката.  Намирам си нещата, обаче е тромаво и неприятно.

# 834
  • София
Да. Все още не дава да избираш от количката.  Намирам си нещата, обаче е тромаво и неприятно.

Зарежда последните 20 добавени артикула, ако междувременно(събирайки кредита) сте задействали нов(онова с чашките) то кошницата ви вече е напълнена с това което и имало в нея.

Винаги имате добавени последните 20 продукта от кошницата.

# 835
Преди беше така. Сега не зарежда нищо. Няма нищо от кошницата. Това го обясняваме няколко човека вече. Вчера пак поръчах. Не ми дава да избирам от кошницата. Променили са го. Може би не на всички, но от седмица/10 дни при мен е така.

# 836
Ох, знам го това, но точно това казвам. ВЕЧЕ не е така. Поръчвам с офертата от есента, наясно съм. Промени се. Това, че при Вас го дава, не значи, че при всички акаунти е така.

# 837
Аз преди 3 дни взех кредит и заредих всичко, което исках от кошницата. След няколко дни ще искам нов кредит и ще споделя дали ще мога да направя същото, ако ме одобрят де.

# 838
Това пък с чашките е голяма простотия. Помислих, че ми връщат 80/100, то пак 30?!
Ами не!

# 839
  • София
От седмица нямам никакви оферти освен карта за един продукт или 30% кредит или подаръци с яйца с пазаруване от 100лв. Дори колело за купони не ми се появява вече, а 80/100 никога не съм имала. С една дума ще се прави нов акаунт, но как? Кое сменяте - имам 1 телефон, адрес, карта... нещо четох и че IP то трябвало да е различно... ще помогнете ли кое трябва да променя?

Общи условия

Активация на акаунт