Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 785
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Някой поръчвал ли е куфар с колелца за ръчен багаж, някакви отзиви относно здравината им? Дали ще има проблем при доставката, защото е по-обемна пратка и при евентуално връщане, ако се наложи?

# 361
Някой поръчвал ли е куфар с колелца за ръчен багаж, някакви отзиви относно здравината им? Дали ще има проблем при доставката, защото е по-обемна пратка и при евентуално връщане, ако се наложи?

Нямам отзив. Куфари са пристигали с бг пощи. Връщането трябва също да е с тях, ако даде такава опция. Някой спомена, че има опция само БоксНау.

# 362
При връщане с пощите пак ли изпращат етикет ,който се залепва на пратката или при тях по друг начин се случват нещата ?

# 363
По същия.

# 364
  • при моите любими
Поръчах paddle board, доста обемна и тежка пратка. Тръгнала е с Екпрес Уан. Ще видя кога и как ще дойде.

# 365
Поръчах paddle board, доста обемна и тежка пратка. Тръгнала е с Екпрес Уан. Ще видя кога и как ще дойде.
Ще чакам отзив и линк , като пристигне.
Аз получих първата си поръчка с Експрес Уан и съм много доволна. Две пратки обединени в една . Получих известие по Вайбър + обаждане по телефона да отида да си  взема. При нас офисът е само един и там я бяха оставили, може би защото адресът не беше пълен на товарителницата.

# 366
  • София
Чакам тези дни куфар, ще го доставят с Експрес Оне. Ще пиша как е.

# 367
Другата седмица трябва да ми дойдат две пратки с експреса и две с пощата.
Офисът на експреса и при нас е един, ужасно неудобна локация на края на града, за капак имам проблеми с номера, който съм дала в Тему. Каквото такова.

# 368
Пак ми върнаха офертата за 30% кредит. Не, че имам поръчка с 80/100, но защо за толкова кратко?
Пратката ми още стои на летището, "Складов процес на авиокомпания?".  Този път и аз сигурно ще имам 10 лв.за забавяне.

Сега се притесних с моя робот. Не откривам никъде резервни подложки? Как е възможно? Дори и в други сайтове не виждам.

# 369
Дева, нямаш поръчка с 80/100 ли?
Моето мнение е, че една оферта като не я ползваш, я сменят с друга. Логиката е, че може би не ти допада. Нищо, че 30% е даже по-зле, но може би я водят отделна оферта и сменят. Не поръчвай и с нея.

# 370
  • Somewhere far away
Кога се вижда информацията в  профила относно това с кой куриер ще бъде пратена поръчката?

# 371
Ами то и с купони нямам, но непрекъснато ми дават оферти за безплатни подаръци и купони, даже не ги отварям вече.

Кога се вижда информацията в  профила относно това с кой куриер ще бъде пратена поръчката?

Когато я разпределят от Китай. Виждаш в профила си в Тему.

# 372
На мене постоянно ми възобновяват 80/100, но поръчвам, след като си събера кредита. Дано не решат, че нямам интерес Hug .

# 373
  • Somewhere far away
Знам ,че се вижда в профила- въпроса ми не беше това. Grinning 

# 374
Оферта 80/100 не съм виждала аз в моя профил. 30% кешбек ми излиза само. Два пъти ми се случва и купоните в секция инфо да са от хубавите за 50%, но като поръчам не те се появяват в профила ми, а от другите, които не са така изгодни.

Общи условия

Активация на акаунт