Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 65 395
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 095
Аз споделих, че не ми се занимава да връщам страшно дребни неща, по принцип като имам оплакване, избирам опцията за връщане на парите без връщане на продукта. Последно едни игли за мъниста, които се счупиха след първата употреба и ги хвърлих. Попита ме искам ли да ги върна, натиснах други опции.

Аз за тебе знам и те разбирам, но по-горе се питаше за “хак” и че така си е възстановил/а супер много пари. Даже и има създаден втори  профил със същата цел. На мен не ми харесват такива “тактики” и даже се погнусявам.

Е, друго попитах, но благодаря, мислех, че темата е за обмяна на опит.

Да искаш да излъжеш системата и да изкяриш, не се нарича “обмяна на опит”.

# 1 096
  • Варна
Всеки има право да си пазарува както сметне за добре според условията на продавача. Успех с темата и онлайн пазаруването занапред!

# 1 097
От такива пазаруващи "както сметнат за добре" един френски сайт спря доставките си до БГ, но в крайна сметка всеки сам си преценява...

# 1 098
  • София
Спокойно хора. Китайците са в дъното на класациите за честност, така че са си нагодили софтуера да е финансово изгоден. Със сигурност се следи съотношение покупки / върнати артикули и като минеш някаква стойност иска да връщаш и карфица до склада. Отменя се с нови купени и невърнат продукти - това е хака.

# 1 099
  • София
Олее, разбиха ме...
Както писах, поръчах падъл борд за 250лв с връщане на кредит, доплатих каквото не ми стигаше с карта.
След три дни взимане на кредит влизам днес и наградите ми ги пише - рециклирани за следващите дни. Чудя се какво става - не са го изпратили, върнали са ми кредита и парите по карта.
Ядосах се, обаче сега влизам и се оказва, че съм наказана да нямам повече оферта с връщане на кредит... много се ядосах.
Не стига, че нямам вина, че не е изпратен продукта, който вече много хора в ревютата и тук във форума са получили, пък и сега наказана, сякаш, аз съм отказала поръчката.
Карам се със съпорта, но там е ясно, че винаги е глас в пустиня.

# 1 100
Искам да помоля, ако някоя от вас е купувала кърпи за този робот за прозорци, да  пусне линк
https://share.temu.com/PxTi05Ui3HA

Поръчах едни, уж гледах, днес пристигнаха, обаче не са същите и ще ги връщам.

От АлиЕкспрес поръчах, чакам ги. В Тему няма такъв размер.

# 1 101
  • София
Презаредили са ми 80/100, но във вид 55/95 (за първите 4 часа). Дали при някой са върнали отново 80/100?

# 1 102
  • Пловдив
Пратката ми е на митница и скоро ще дам отзив за възглавницата. Чакам е с нетърпение ,и дано ми е удобна 🤞
Ето  тази чакам:

https://share.temu.com/7UhipGa3D2A

# 1 103
И на мен ми е 55/95. Сестра ми също вчера ми каза, че при нея е така. Ами малко ще си почина. Така не ми идва изгодно, макар че имам кредити.

# 1 104
Добро утро, февруарската тема я пропуснах, сега се връщам да чета мартенската, извинявам се ако е коментирано, това, което ще питам. Имам питане, преди пазарях само с връщане на кредит 80 лв, а сега дава само 55 лв да си върнеш. Явно са променили нещата. С кое е най-изгодно в момента Да се пазари?

# 1 105
Днес и при мен е 55/95. За пръв път ми я дава така, за колко дена я сменяха офертата. Жалко, секнаха ми желанието 😃

# 1 106
  • Бургас
На мен втори месец ми дава 95/55 и карта през ден. Не помня 100/80.Отскоро и колелото, но не ми се занимава с купони.

# 1 107
  • Бг-мама
И при мен от вчера е 55/95. И аз възнамерявам да си почина. И без друго се заринах.

# 1 108
  • софия
При мен е 55/95 от миналата седмица. Чакам 80/100. Така или иначе не са дошли всички поръчки, а и се опитвам да спазвам финансова дисциплина.

# 1 109
  • пустинята Гоби
На мен ми върнаха 80/100, направих 3 поръчки и от вчера офертата ми също е за връщане на 55 лева. И аз ще пасувам, още повече че ще пътувам и няма кой да ми взима пратките.

Общи условия

Активация на акаунт