Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на приспособлението за боядисване на коса, което се коментира?
Какви проблеми са докладвани при доставките от Temu?
Защо офертите се спират в Тему?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на приспособлението за боядисване на коса, което се коментира?
-
Какви проблеми са докладвани при доставките от Temu?
Доставките от Temu са изправени пред проблеми като закъснения и загуба на пратки. Някои потребители са се сблъсквали с липса на движение на техните пратки в продължение на дни и техните запитвания за поддръжка не са довели до разрешаване на проблема. Препоръчително е да се запазят номерата за проследяване, тъй като при забавяния може да се стигне до възстановяване на суми, но проследяването може да стане трудно след това.
-
Защо офертите се спират в Тему?
Офертите в Тему могат да бъдат спрени поради различни причини. Един възможен фактор е, ако потребител е върнал или анулирал поръчка, свързана с офертата. Освен това системата на Тему може да замени оферти, които не получават достатъчно интерес от потребителите, с нови. Оферти, които не предизвикват интерес, могат да бъдат заменени с нови.
-
Какви са предимствата на светлинното дърво, споменато в темата?
-
Какви са потенциалните опасности при получаване на пратки с техника чрез пощенски услуги?

Също някой да е хванал логиката кога може да връщаш нещо без да го връщаш? Със стария си акаунт така си върнах супер много пари, после спря да ми дава, направих си нов, защото си мислех, че е това и сега с новия нито 1 не ми е дало.. а това ми е любимия "хак", но сега разбрах за тия безплатни артикули и се чудя как да ги "уцеля"