Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 65 379
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 275
Има логика, и аз наблюдавам същото през последните няколко седмици. Аз днес също поръчах на 55/95. Иначе имам забавяне 15 дни, но не са спешни артикули. Имам две пратки през 5 дни, втората вече изпревари първата.

Аз все пак пуснах поръчка за 55/95, че ми трябваха някои неща за Великден, защото имах събран кредит и нямах повече време да се бавя, а и забелязах, че доста ми се моткат последните пратки.
-Поръчка от 17.03 още чака полет. Т.е. не е излетяла от Китай. Това са 11 дни.
-Поръчка от 22.03 е само шипната, не е стигнала летището даже. Това са 6 дни.
Не бързам никак и изобщо не са ми спешни. Просто забелязвам значително забавяне. Като се има предвид, че съм имала пратки, които за 11 дни съм ги взимала, а тук още не е излетяла. И това го казах предния път при промяна на офертата за кешбек - според мен като се натрупат много пратки и забавяния, намалят офертите. Така по естествен начин ще се намалят поръчките и малко ще се “отпушат” доставките. Струва ми се много логично.

# 1 276
  • София
Тази оферта не я разбирам. Става въпрос за 30-те лв.
Скрит текст:

# 1 277
Така както са го написали, изглежда все едно, че може да се направи поръчка за 30 лв и една стотинка и като се приложи купона, сметката ще е една стотинка. Но вероятно е някаква грешка при автоматичния превод - виж правилата на офертата.

# 1 278
  • София
Четох правилата, нищо не пише за тези 30 лв. Ако някой я има и използва такава оферта, моля да сподели.

# 1 279
Аз не съм проверявала от онзи ден дали се е върнала оферта 80/100 вместо 55/90, просто защото не ми трябват много неща и няма как да напълня количката до 100 лв. Че и до 90 лв. също.
Вчера пак ми даде карта за намаление, но си играх 2 часа, докато ми предложи отстъпка точно за една чанта, която си бях харесала. Влизах и излизах от офертата сигурно 50 пъти. И накрая се сетих какво е станало, че да имам 2 активни карти за отстъпка миналия път. Едната е тази, която ми идва на имейла. А другата - в приложението. Не знам дали е така, не пробвах сега, защото просто не съм си харесала друго. Та, издумках порядъчно още 27 лв. кредит и си кротувам.

Иначе, забелязвам някакво забавяне и в Бокс Нау, и в Пощите. Върнатата поръчка с Бокс Нау от понеделник още не е достигнала точката в София (в София я върнах), от която я изпращат за Китай. В предишните случаи, на петия ден вече е в Китай и са ми връщали парите. Сега цикли нещо. Пощите - от два дни пратките ми седят на "освободени от митница и предадени на куриер", но няма никакъв ъпдейт. Надявах се да дойдат до утре, че ми е трудно взимането през делнични дни, но май няма да стане. Здраве да е.

И да питам, тук се спрягаше един уред за почистване на плочки в банята, ето такъв:
https://share.temu.com/ILEV2Utrm5A
Въпросът ми е ОК ли е за фугите? Трябва ми специално за там като се появят точки с мухъл да не ги чистя съвсем ръчно с четка. То, от препарата си падат де, но си иска и малко търкане.

# 1 280
Дойде ми пратката. За точно 12 дена, това е най-бързо пристигналата пратка,браво!

# 1 281
  • Пловдив
Аз ползвам този уред за плочки и фуги. Добре се справя на стените. Малко трудно достига по ъглите и там си иска ръчно с друга четка.
Купила съм си  такава, много хубава работа върши за по-недостъпни места
https://share.temu.com/ISBUYSvJc4A

# 1 282
Момичета, как точно викате оферта? Искам да си върна двете карти за отстъпка, които изчезнаха. Не пише изтекла дейност, просто ги няма. А си нагласих купон за пазаруване, който е до утре вечер.

discount 777, само че няма как да се върнат двете - ако може, ще върне една.
Една е по-добър ре от нито една. Къде да го напиша това? С лупичката или?

# 1 283
един път досега и на мен ми даде два продукта намаление с discount777 . и си даваше две свободни позиции за два продукта с намаление

# 1 284
Момичета, как точно викате оферта? Искам да си върна двете карти за отстъпка, които изчезнаха. Не пише изтекла дейност, просто ги няма. А си нагласих купон за пазаруване, който е до утре вечер.

discount 777, само че няма как да се върнат двете - ако може, ще върне една.
Една е по-добър ре от нито една. Къде да го напиша това? С лупичката или?
Да, в търсачката за търсене на артикули.

Аз ползвам този уред за плочки и фуги. Добре се справя на стените. Малко трудно достига по ъглите и там си иска ръчно с друга четка.
Купила съм си  такава, много хубава работа върши за по-недостъпни места

https://share.temu.com/ISBUYSvJc4A

Много благодаря!

# 1 285
Има начин да се намери втората карта, но е много вероятно да не е активна, ако намалението е изчезнало от количката. При съобщенията понякога пише "цената падна" и се отнася за един артикул - като натиснете на това съобщение, то също е карта за отстъпка и артикулът може да се смени.

# 1 286
Дойде ми пратката. За точно 12 дена, това е най-бързо пристигналата пратка,браво!
И аз отчетох рекорд с тях.Поръчка направена на 21.03,днес ще я взема от boxnow.
Един от артикулите е този чопър,който много ми го похвалиха. https://share.temu.com/DF559AUElMA

# 1 287
  • София
Вече не генерира ли товарителница?
Сега пуснах едно нещо за връщане и не виждам от къде да си я разпечатам.
Пише само:
Стъпка 2: Моля, уверете се, че на видно място прикрепете или напишете кода за връщане върху опаковката и се уверете, че няма да падне или да се замъгли
•Код за връщане: ХХХХХХХХХХ
Товарителница няма!?

# 1 288
FreakOnALeash, аз имам този уред от твоя линк. Точно фугите чисти идеално, светват.

# 1 289
Момичета,
Получих съобщение от БГ пощи, че една от пратките е в офис. Понеже тя вървеше паралелно с още три, видях, че трите са обединени в един номер на БГ пощи, но при проверка и в Тему, и на сайта се показва ето това:
Пратка
Товарителница № PSWAPI10B43BO
Събития
Дата   Офис   Тип събитие   Събитие
Не са намерени записи.

Случвало ли ви се е? По телефона ми казаха да си проверя онлайн. Ами, проверих ама...

FreakOnALeash, аз имам този уред от твоя линк. Точно фугите чисти идеално, светват.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт