Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 65 310
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Я върнат, я не върнат.... устройват ме напълно и 55, стига да не ми я спират, всяка седмица Mr. Green

При изхарчени 100лв., върнати 55 и след това още толкова от върнати продукти, тотал-а пак е 0. Само като правя поръчки от по един продукт, като куфар или качествена завивка, съм си оставяла всичко, в 90% от случаите половината от поръчката, просто не става и отива обратно.

Аз по-скоро се чудя до кога ще имаме безплатно връщане 90 дни, това никой чуждестранен сайт не го предлага и за мен е огромен плюс.

# 1 351
About You е със сто дни безплатно връщане, така че и Тему са в тренда Simple Smile

# 1 352
И аз се пречупих и пуснах една поръчка с 55 лв. връщане Joy Ама ме подгони абстиненцията и не издържах Satisfied  Забелязвам, че все по-често освен липса на корекции се оказва, че продуктът е спрян от продажба и така няма как да се получават тези корекции.

Препоръчвам сгъваемата количка, за който не може като мен да носи тежки неща - вече два пъти я пробвах с 25 кг шкаф и сигурно повече от 10 кг препарати и се справи прекрасно - лесно изкачване по стълби и леко движение по равна повърхност. Сигурно не става за супер тежки неща, но аз съм доволна, че не се налага да търся помощ от някой друг. Това е най-ниската цена, на която съм я виждала, аз я взех по-скъпа:

https://share.temu.com/BjniNeNaWvA

# 1 353
  • София
About You е със сто дни безплатно връщане, така че и Тему са в тренда Simple Smile
About you, е друга категория. Тук говорим за продукти с почти нулева стойност.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 18:07 от nad_tab

# 1 354
На мен ми спряха и creditback, и wincredit. .
и при мен е точно така но доколкото разбирам те ги спират за всички потребители в България по едно и също време. И след това вероятно отново ще ги пуснат. На вас преди да ви ги спрат колко време бяха активни и колко поръчки успяхте да направите с тях. При мен около десетина.

# 1 355
About you, е друга класа. Тук говорим за продукти с почти нулева стойност.
Нулева,колкото и да е нулева, масово се правят поръчки за около 100 лв.И то доста поръчки ,не по една на месец.Кеша се събира,сроковете са дълги заради големия срок на връщане.
На някой върнали ли са му кешбек ,след минаване на срока ,от cashway uли tipli.
Аз лично имам минали срокове в cashway и кредита не е потвърден,но не е и отказан.В tipli съм от скоро,и незнам какво да очаквам.

# 1 356
С пин код на boxnow, плика без товарителница ли се изпраща? Виждам новости при приготвяне на пратката, а и не съм връщала продукти реално до сега.

# 1 357
  • София
About you, е друга класа. Тук говорим за продукти с почти нулева стойност.
Нулева,колкото и да е нулева, масово се правят поръчки за около 100 лв.И то доста поръчки ,не по една на месец.Кеша се събира,сроковете са дълги заради големия срок на връщане.
На някой върнали ли са му кешбек ,след минаване на срока ,от cashway uли tipli.
Аз лично имам минали срокове в cashway и кредита не е потвърден,но не е и отказан.В tipli съм от скоро,и незнам какво да очаквам.
При мен от 10 поръчки, 9 са над 100лв. но заради оферта 80/100 и някое и друго връщане, реално от януари няма нито един лев платен от кредитната карта, всичко е от натрупан кредит.

# 1 358
С пин код на boxnow, плика без товарителница ли се изпраща? Виждам новости при приготвяне на пратката, а и не съм връщала продукти реално до сега.
Да, само с кода, написан на плика.

# 1 359

Дойде ми пратката. За точно 12 дена, това е най-бързо пристигналата пратка,браво!
И аз отчетох рекорд с тях.Поръчка направена на 21.03,днес ще я взема от boxnow.
Един от артикулите е този чопър,който много ми го похвалиха. https://share.temu.com/DF559AUElMA
Може ли да дадете отзиви за чопъра, след като го изпробвате? Обмислям да го купя за подарък. Да не се изложа.
[/quote]Днес го ползвах,хареса ми.Купата е от дебела стомана,не тънка тенекия.И е доста мощен.Рязах зеле и стана за секунди.Опитах да кача снимки,но не ми позволява.

# 1 360
На мен ми спряха и creditback, и wincredit. .
и при мен е точно така но доколкото разбирам те ги спират за всички потребители в България по едно и също време. И след това вероятно отново ще ги пуснат. На вас преди да ви ги спрат колко време бяха активни и колко поръчки успяхте да направите с тях. При мен около десетина.

Не спират офертите за всички. От декември до днес вкл. имам 31 поредни оферти (съответно поръчки) с връщане на кредит.

Последните 2 са 55/95.
По някое време имах три поръчки с оферта 70/103 (нещо такова).
Останалите 26 са 80/100.

Очаквам вече да ми я спрат и на мен.

# 1 361
https://share.temu.com/1DNrkggLHJA някой да го ползва този модел? Моля за коментар, цената е много добра 120 лв.

# 1 362
  • София
Офертата със седемте карти за отстъпка я разбирам така, че ще ми дадат почти безплатно даден артикул, но при поръчка за минимум 25 лв., тоест карат ме да пазарувам 7 дни за по мин. 25 лв. (като в кошницата е и безплатният продукт), както и поръчка за минимум 25 лв. в началото, за да имам право да получа първата карта за отстъпка.

# 1 363
Две карти за отстъпки ползвах в една поръчка. Дребни неща са, но ми трябват. Ампули за коса, за трети път поръчвам, от 9 и нещо ми ги намали на 3 и нещо.
Обаче пак не стана както трябва плащането през Кешуей. От стария телефон платих, там нямам приложение, но май само през сайта мина, а от Кешуей ме прехвърли, обаче не виждам да е отразено.
Минава и през браузъра. Което ми напомня, че за последните поръчки с карта с намаление забравих да мина през Кешуей. Не, че много разчитам на тях, де.

Ако не можете да си принтирате етикета за връщане с Бокс Нау, можете на бял лист да изпишете номера на товарителницата и да го залепите на плика за връщане. Проверено, от снощи. Няма проблем с пратката, върнаха парите на мъжа ми минути след оставяне на пратката в бокса (това си беше специално за неговия акаунт), така че действа.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 21:29 от FreakOnALeash

# 1 364
Само номер на товарителница без нищо друго ?

Общи условия

Активация на акаунт