Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 65 373
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 110
На мен ми спряха и creditback, и wincredit. Няма да пазарувам, имам над сто лева кредити, но ще чакам да ми върнат игрите с кредити. Ще видим кога ще е това. Creditback го нямам вече от месец. На нов акаунт ми го дадоха веднъж и пак го спряха. На още един нов акаунт пак веднъж и го спряха.
Еми не става. (Нищо не съм връщала, нямам обяснения). Единственото ми “прегрешение” е, че имам единични поръчки от неизгодните (два подаръка при поръчка за 50, купоните, намаления отделни). Всички останали поръчки са ми с връщане на кредит.

# 1 111
Аз от края на Декември съм само с връщане на кредит. Като цяло ми е 80/100, няколко дни беше 70/95 и от днес е 55/95. Не съм използвала през това никакви други оферти, а са ми пращали - колела, ваучери, дискаунт карти. Може би виждат, че ползвам само тая оферта и само нея ми дават. 55/95 не ми е изгодна и ще спра за малко, макар че имам кредити за харчене. 70/95 беше няколко дни и си мисля, че скоро ще ни възстановят 80/100.

# 1 112
Веднъж ми дадоха някаква игра с монети, но не бях наясно с нея и не се възползвах.
Някой има ли информация за тези "монети" и заслужава ли  си?

# 1 113
Не са изгодни монетите, писано е няколко пъти за тях в темите.

# 1 114
  • пустинята Гоби
Между другото, когато пазарувах с връщане на кредит 55/88 ли беше, получих много добри корекции на цени, така че реално и този кредит ми беше изгоден. После като ми върна 80/100 само стотинки получавах, така че не съм сигурна кое е по-добре.

# 1 115
Според мен корекциите са съвпадение.

# 1 116
Друго да ви кажа - последните ми поръчки много се бавят, стоят по 5+ дни на път към летището. Снощи ботът ми даде купон, днес едната поръчка има ъпдейт, но всъщност си стои на същото място. Преди беше in transit to airport,  сега е picked up from temu warehouse. Само така ги слагат тия обновявания на състоянието имам чувството.

# 1 117
  • Пловдив
Gorg0nzola, може ли реална снимка на чаршафите за дъщеря ти?

# 1 118
Искам да благодаря на всички, които ми препоръчаха тази ютия.
https://share.temu.com/GIvs84ZIb9A
Много ми хареса как работи.
Да, не е най-евтината, но с оферта 80/100 е много изгодно.

Всъщност и при мен офертата от вчера е 55/95 и явно е време да им върна всичко, което не ми харесва от последните 2 месеца, взето с 80/100.

# 1 119
  • София
Gorg0nzola, може ли реална снимка на чаршафите за дъщеря ти?
Извинявам се, че са смачкани, но не съм човекът който ще глади спално бельо Kissing Face

Възглавниците се различават от показаното в сайта, по начин на скрояване на плата.

# 1 120
А тези купони, които дават, как мога да разбера какви ще са? Или трябва да направя поръчка, след това да ги получа и видя какви са?

# 1 121
Гледай за мъничък въпросителен знак, като го натиснеш ти показва какви ще са купоните в пакета.

# 1 122
  • София
Ако натиснеш i-то за информация или "условия на играта", понякога пише какви МОЖЕ да са купоните, но няма гаранция че ще са такива. Ако обаче пише, че са от лошите (15 от 100), изобщо не си струва да опитваш.
Иначе никога не е сигурно. Някои сме правили поръчка и ако купоните са лоши веднага я анулираме.

# 1 123
  • София
Gorg0nzola извинявай, но може ли снимка и на сивите. Не разпънати - само да се види цвета, шарката и плата както са сгънати. Simple Smile

# 1 124
От АлиЕкспрес поръчах, чакам ги. В Тему няма такъв размер.
Благодаря ти! Намерих ги там. Би ли споделила като ги получиш стават ли, може и на лично, да не спамим темата...

Иначе вчера получих и тези дървени подноси, харесват ми и двата.

Въртящ се https://share.temu.com/OOQ8iLk29pA

Дървен поднос - листо  - по-малък, отколкото очаквах, но за сметка на това е красив и ще му намеря приложение.
https://share.temu.com/RcfVAFRpZmA

Кутия за съхранение на храна/плодове
 https://share.temu.com/x7anpQA7WVA - страхотна е.

Довечера ще взема още една поръчка и нямам търпение. 😊

Общи условия

Активация на акаунт