София - кв. Гео Милев, Изток, Слатина

• 49 682
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
  • в моя свят на мир и любов
Ето снимка от първият рожден ден на Ели в "Пинокио".
Бебето в количката не е мое, а на познати.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5147082

ПП: Аз държа Ели, но вече не съм тъй млада и слаба.

# 256
  • София
Що, бре, ти си си  Rolling Eyes За слаба не мога да преценя, но фейса си е същият.
А обувките ти са много готини  Flutter

# 257
  • под дъгата
Слон Балон
Приятно клубче, но не съм ползвала услугите, била съм гост  Wink

# 258
  • София
Аз също много харесвам Слон-Балон,там ни бяха и 2 и 3 рожден ден.Отделно си ходим много често малката да си играе и на всички прителки от квартала на рожденните дни.

# 259
 Благодаря на всички  bouquet
Разгледах сайтовете и на четирите парти центрове. Тази събота и неделя ще се разходя да ги разгледам и лично Simple Smile
После ще показвам снимки  bouquet

# 260
Здравейте момичета, аз сыщо сым от квартала (когато сым в БГ), ще се радвам да се запознаем, понеже в момента не познавам почти никого там, с когото да разхождам малкия.

Карилиус - ние с теб май ще се окажем сыседки не само в холандската тема Simple Smile

# 261
Илче тъъъкмо докато гледах непрочетени отговори и си мислех аз ли още спя или си ти Simple Smile
Къде сте в ГМ? Аз мисля да си идваме в БГ към средата на март , ти сега там до кога си?

# 262
Аз сым в Холандия сега, ще ходим в БГ края на Април. Иначе сме до зала Универсиада, а ти? Докога ще сте в БГ?

# 263
Ами мисля за 10-30 март засега. Живея до китайския рест. на Хемус (ама и аз един ориентир дадох), или ако знаеш Скай Сити шопин центъра- на 2 мин от там.

# 264
Ейй няма да се засечем Sad жалко. Ние ходим до Скай - Сити, но ни е на 15-20 мин бавен ход.

# 265
  • София
здравейте момичета,нови членове приемате ли?
и аз съм от района,но пиша сега по-скоро за да ви питам нещо.
разбрах че съм бременна съвсем скоро и тея дни трябва да отида на лекар.препоръчайте ми моля някой добър гинеколог в района,а ако работи и със здравната каса,цена няма да има.
 Hug благодаря предварително

# 266
Аз съм фенка на Пинокио, долу при пазара Ситняково. Двора им е фантастичен, а ако е студено и вътре може.
Другото място е така известното Тинки-Уинки, което НЕ харесвам, Приказка без край на ул.Голаш, има и едно клубче в една уличка до Фестивална, но  му забравих името, него много ми го хвалят.
Но аз съм за Пинокио  Wink

Здравейте. Ходихме в Пинокио. Много е малко. Ние сме канили 10 деца и около 22-23 възрастни. Ако е топло става, но март месец не зная какво ще е. времето В "Приказка без край", всичко беше заето два месеца преди датата, а аз отидох само месец преди рождения ден...
 В "Слон Балон" също нямаше свободни места. Иначе много ми хареса там. Супер е, чистичко и новичко...
 В крайна сметка ще сме в Тинки-Уинки. Имаше места за събота на 15.03, точно във времето, което ни е удобно. Цените са приемливи. Играчките са добри.
Благодаря на всички за предложенията  bouquet

# 267
  • София
препоръчайте ми моля някой добър гинеколог в района,а ако работи и със здравната каса,цена няма да има.....
моята лекарка е в тина киркова- сега  1 АГ "Св. София", нямам предложения от района Thinking предполагам че в 22 п-ка, към плиска има гинеколози Peace

# 268
  • на странно място ......
препоръчайте ми моля някой добър гинеколог в района,а ако работи и със здравната каса,цена няма да има.
 Hug благодаря предварително

Не ти препоръчвам нито един гинеколог от 22 П-ка по-добре си потърси в някоя АГ болница, където смяташ да раждаш, тъкмо ще ти следи бременността и след това раждането.
Лека бременност ти желая и най-сладкото бебче след това  Hug

# 269
  • София
И аз бих казала същото-БЯГАЙ ДАЛЕч ОТ ГИНЕКОЛОЗИТЕ ОТ КВАРТАЛА Peace

Общи условия

Активация на акаунт