София - кв. Гео Милев, Изток, Слатина

• 49 665
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • на странно място ......
аз съм за и без това се чудя с кого да изляза само казвате къде и кога и съм там с всъдехода!!!! Crazy

# 46
  • под дъгата
аз съм за и без това се чудя с кого да изляза само казвате къде и кога и съм там с всъдехода!!!! Crazy
Къде се разхождате обикновено? Аз водя беба в парка след обед, като не вали, де. Иначе обикаляме квартала  Wink

# 47
  • София
Обикновено го извеждам сутрин до 11.30-12ч и после го прибирам

Когато не вали излизаме и вечер. Рядко съм на кръговото, повече обикаляме по кучешката алея и нагоре към бункерите.

# 48
Здравейте, търся си мами, които се разхождат в парка Заимов. Laughing

# 49
  • София
Здравейте, търся си мами, които се разхождат в парка Заимов. Laughing

и там ходя, защото съм по средата м/у двата парка  Laughing

# 50
Къде се разхождате обикновено? Аз водя беба в парка след обед, като не вали, де. Иначе обикаляме квартала  Wink
И ние обикаляме квартала, аз преди много ходех из парка, но сега нещо не ми се катери баира, аз съм от другата страна на ул.Гео Милев, пък и напоследък с тоя дъжд до никъде не можем да стигнем, ако искаш може да се видим някой път в парка!  Grinning

# 51
  • под дъгата
И ние обикаляме квартала, аз преди много ходех из парка, но сега нещо не ми се катери баира, аз съм от другата страна на ул.Гео Милев, пък и напоследък с тоя дъжд до никъде не можем да стигнем, ако искаш може да се видим някой път в парка!  Grinning
Искам, как да не искам! Само нека се стабилизира времето, че с тия облаци не ми се рискува изобщо, пък и ми е трудно така да се уговоря за конкретен час  Simple Smile От коя страна на Гео Милев си? Ака искаш пиши на лични Wink

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 18:30 от Buba Mara

# 52
  • София
Привет на всички!!

Бях забравила за тази темичка. С огрооомно закъснение искам да благодаря на lulumba за бързия и подробен отговор навремето, когато търсех педиатър  bouquet

И аз се записвам за разходки в парка, хайде да се организираме!

# 53
  • София
Привет и от нас  Simple Smile

Искам да питам дали знаете за някой добър зъболекар в района на х-л Плиска. Защото моята зъболекарка е чак в центъра, а в тази жега хич не ми се пътува дотам.

# 54
Аз ходя в поликлиниката при д-р  Шумкова.Доволна съм.

# 55
Аз също ходя в поликлиниката при д-р Македонски, много съм доволна, а другата му смяна е д-р Портарски мисля се казваше също много добър специалист. Но там винаги е навалица   Confused Все пак ти си преценяваш!

Buba Mara къде се изгуби нали щяхме да излизаме, децата ще станат първи клас ние докато се разберем  Mr. Green Шегичка  Wink

# 56
  • под дъгата
Buba Mara къде се изгуби нали щяхме да излизаме, децата ще станат първи клас ние докато се разберем  Mr. Green Шегичка  Wink
Ооох, варя се в собствен сос! След няколкоседмично нощно бдение, използвам времето, когато беба спи, да подремна и аз  Whistling То след 11 часа става вече много жега за разходки. А и не мога да отлепя щерката от гърдите си от няколко дни Wink  Как да го измислим?  Rolling Eyes

# 57
  • под дъгата
Еееееееей! Никой ли няма тук???

# 58
Няма ли бременни мами от Слатина? Laughing

# 59
Привет на всички от тази темичка  Grinning Ние засега сме в друг район, но има голяма вероятност да се преместим в Гео Милев. Искам да ви питам до зала Универсиада има ли градинка, в която можем да се разхождаме? Нещо не мога да си спомня... Confused А като гледам парка Гео Милев не е много близо...
Предварително благодаря за отговорите   bouquet Ако се преместим, обещавам редовно да досаждам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт