Лидл 189 тема, МАРТ

• 74 305
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 1 005
Един единствен купон Избрано имам - бабешката рокля 🙄
Ми.... Подарявам го 😅

Така " презентиран" едва ли ще има опашка от желаещи JoyJoyJoy , да се облекат в бабешката рокля. Joy

# 1 006
Отбих се в почивката да си допълня лентата за месеца с 3-4лв. Знаете ли дали месото изтичащо днес трябва да е на -50% , или е по волята на управител? Имаше едно особуко , добре изглеждащо , но беше на -20%. Не ми се викаше служител да питам , че зареждаха, правеха размяна на стоки...
Същото го купих вчера, срок 30.03. Беше с етикет -50% на касата ми отрази -20%, касиера го оправи след забележката ми. Сварих го снощи, прекрасно беше.
Прикачвам снимка, за първи път виждам 50% с такъв етикет.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 16:05 от Пролетно цвете

# 1 007
  • София
Един единствен купон Избрано имам - бабешката рокля 🙄
Ми.... Подарявам го 😅

Така " презентиран" едва ли ще има опашка от желаещи JoyJoyJoy , да се облекат в бабешката рокля. Joy

По-добре да я облече като Бонго. Ще сравним на кого му отива повече. Joy

От изтичащите днес купони имам за краставици на брой 2+1 подарък, рукола на 20% и боровинки на 20%. Имам и ягоди за 2 пакета по 250 гр с 40% на втория пакет, печурки и спанак на 25%. Те са с давност още 3 дни.

Седмичните купони са много, но ще ги покажа когато имам повече време.

# 1 008
  • София
ММ също има купон за прословутата рокля.
Нищо, че е бабешка, харесвам този модел, бих инвестирала. То аз съм си и баба в живота. Но съм дискриминирана - няма моя номер. А в немския Л. са до над  № 50 - остро протестирам!

# 1 009
Подарявам купоните

# 1 010
Използвал ли е някой препарата за цветно пране Formil? Току-що го забелязах и ми се струва на добра цена. Ако е и с добро качество, бихме го пробвали. В момента използваме Teo Bebe (нямаме бебета, но ни харесва).
Благодаря предварително! 🙏🫶🏻
Скрит текст:

# 1 011
  • София
Използвал ли е някой препарата за цветно пране Formil? Току-що го забелязах и ми се струва на добра цена. Ако е и с добро качество, бихме го пробвали. В момента използваме Teo Bebe (нямаме бебета, но ни харесва).
Благодаря предварително! 🙏🫶🏻
Скрит текст:
Този от сегашната брошура е много хубав, цената е ок също, дори не намалена

# 1 012
Подарявам
Скрит текст:

# 1 013
Подарявам купоните
Скрит текст:
Няма кроасан

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 00:19 от an1ka

# 1 014
  • София
Аз от години пера само с този препарат, доволна съм.
Скоро идва техник за пералнята /по ел. повод/ говорихме си и също се изказа, че е добър за машинариите на пералнята.

# 1 015
И аз харесвам течния препарат на Формил. Ползвам го от две-три години може би.

# 1 016
Аз от години пера само с този препарат, доволна съм.
Скоро идва техник за пералнята /по ел. повод/ говорихме си и също се изказа, че е добър за машинариите на пералнята.

Кой ползвате?

# 1 017
  • София
Ползвам препарата  за цветно от снимката по-горе.
Но ние сме 2 възрастни, не се цапаме много, нямаме петна по дрехите, перем се често и без омекотители и подобни.

# 1 018
Подарявам купоните:

# 1 019
  • shumen
Препарата за пране съм го ползвала и ми хареса как пере.

Общи условия

Активация на акаунт