Лидл 189 тема, МАРТ

• 74 349
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте! Знаете ли дали този веган крем е в постоянния асортимент? Взех за проба и много ми хареса.

# 976
При нас е с етикет ново и седи на местата на редовните продукти, вероятно е в постоянния. На базата на какво е този крем?

# 977
stonefaced, пише кокосово масло и бадемов протеин.

# 978
При нас е с етикет ново и седи на местата на редовните продукти, вероятно е в постоянния. На базата на какво е този крем?

# 979
  • Пловдив
Виждали ли сте някъде още от био маслото? Толкова го харесвах тяхното, последните две седмици не го намирам,а съм го търсила в три магазина поне. Беше в ПА.

# 980
Здравейте! Знаете ли дали този веган крем е в постоянния асортимент? Взех за проба и много ми хареса.

Вече няколко пъти купувам и се надявам да се задържи в ПА. Веган шоколадът изчезна, а аз се надявах да пуснат и синята опаковка.

# 981
Кой кърпички са по-добри?

# 982
Имам въпрос за вакуумиращата машина. Мога ли да вакуумирам пръчици/парченца от кашкавал или филе (като снак)? Как е най-удачно да се направи? Дали ще мога да наредя пръчиците през някакво разстояние (и колко е удачно да е то) в ролката с фолио, да вакуумирам и после с ножица да разделя вакуумираните парчета на отделни снакове, които да са готови за взимане навън?🙂

# 983
  • Буркина Фасо
мисля че едно по едно трябва да ги направиш.
правиш една доза и отрязваш с ножицата. после правиш друга.

# 984
Използвала съм и двата вида кърпички ..
И в момента имам и от двата.
Лидълската марка ми е в кухнята,  за забърсване след готвене.
А Бинго имам в банята/ тоалетната, с трима мъже вкъщи,  все има за забърсване 😉
И от двата вида съм доволна.

# 985
dolce miele , няма да можеш. Вакуумирай едно по едно.

# 986
Добро утро!
Подарявам

# 987
  • In transit
Долче, ако правилно съм разбрала какво искаш да направиш, може. Със снак не съм го правила, но с грана падано - да. Нали са триъгълни парчетата. Слагам ги в голям плик и правя двоен шев или оставям малко място между двете, така, че мога да срежа, за да извадя едното парче, а другото да си остане вакуумирано.

Преди малко ходих до Лидл и погледнах за ядките. И при нас са ги преместили вляво. Grinning

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 15:27 от Mikkey

# 988
Подарявам купоните от имейла, не съм избрала продукт.

# 989
Подарявам

Общи условия

Активация на акаунт