Лидл 189 тема, МАРТ

• 76 100
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 165
Коментирахте качествено течно средство за цветно пране, на което са запазени оригиналните съставки.
Моля за марката и колко литра е, че не разбирам от препарати и бих се доверила на изпробвани средства.

# 166
  • оттам, откъдето започва България
И още малко свободни купони:

Скрит текст:

# 167
Подарявам

Скрит текст:

# 168
  • Пазарджик
Този кашкавал хубав ли е?

На нас ни харесва.Бях взела преди 2-3 седмици от промоционалния вариант от 3 опаковки на цената на 2.

# 169
Коментирахте качествено течно средство за цветно пране, на което са запазени оригиналните съставки.
Моля за марката и колко литра е, че не разбирам от препарати и бих се доверила на изпробвани средства.
Аз ползвам този по препоръка от форума и съм много доволна.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 170
  • shumen
Взех от този кашкавал наскоро и се одобри.

# 171
  • до най-прекрасния мъж
Този кашкавал хубав ли е?

На нас ни харесва.Бях взела преди 2-3 седмици от промоционалния вариант от 3 опаковки на цената на 2.
+1 Въпреки че в темата се писа, че не е хубав, на мен ми хареса много. Правих пица с него. Запече се много добре, не изчезна, а си стана така, както трябва. И пицата стана много добре на вкус. Правя и принцеси с него, също перфектен резултат. Така, суров, също е много вкусен. Аз бих купила отново.

# 172
  • София
Възможно е различни производители да правят този кашкавал. При мен е от Ведраре и е хубав. Много рядко обработвам топлинно кашкавал и не знам дали него конкретно съм, но така, натюр, ми е вкусен.

# 173
Родна стряха Гьобека се одобрява в къщи както суров така и печен ( но да споделя,че тримата нищо не разбират от кашкавал, но щом го харесват  това взимам, иначе хубавия кашкавал гони цена 40лв/ кг).

# 174
  • София
Деборана, аз също ползвам течния, концентриран препарат за цветно пране. 1 л, не е тежко за влачене от пешеходец.
Кашкавала го харесваме у нас, но само единични опаковки съм купувала.

# 175
  • Свети Влас
mauigirl и пак не е сигурно дали е хубав...

# 176
Дали скоро Лидъл ще преминават към лятно работно време?

# 177
Дали скоро Лидъл ще преминават към лятно работно време?

Те не са ли сега с лятното?
Моя филиал сега работи до 22:00 ч.
По спомен това е лятното, защото преди коледните празници беше до 21:30 и го увеличиха с половин час след НГ.

# 178
# 179
Марина, при нас преди няколко дни работното време си беше все още до 21,30 ч. Тази седмица не съм гледала, но отедполагам, че няма промяна. Чакам да стане 22 ч. От друга страна, поне през тази зима беше до 21,30 ч, а не до 21 ч като други години...

Общи условия

Активация на акаунт