Лидл 189 тема, МАРТ

• 76 084
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 180
Някъде в Сф лидъли да сте виждали фарове за колела?

# 181
Чаках намаление на памперсите да заредя, те само 1 и 2 размер пуснали този път 😒😒😒 ами ще поръчам от друго място, излагат се.
Иначе се зарадвах на иберийската седмица, харесам от там доста неща.

# 182
  • Троян
Подарявам

Скрит текст:

Привет, ако са свободни все още, ще искам купоните за течния сапун и салатата трикольор Simple Smile

# 183
Добавям тези два купона, някои от старите също са свободни:
Скрит текст:

Добро утро, подарявам купоните, от които пак няма подходящи за мен 🤷
Edit: останаха оцета, царевица, дрехите, ябълков сок, кренвиршка.
Скрит текст:

# 184
От вчера имам купон 5 лв,някой получавал ли е и за какво?!
Дали не е за ЧРД или  оплакването за  пилешките шийки?!

# 185
  • София, Манастирски ливади
Това е от днешни имейл, но пък пише от 10.03, може затова да са ви дали.

Избери си ден за… пестене! 🤩
Само във вторник или сряда от 10.03. до 30.03. навести най-близкия Lidl и се зареди с продукти за поне 50 лева. Сканирай твоя Lidl Plus на касата и получи купон за 5 лева отстъпка в секция Купони в приложението. Наслади се на повече от любимото, а следващия вторник или сряда повтори отново! Избра ли си вече ден?

# 186
Яко. Аз само купоните прегледах Grinning

В новата брошура на страницата с постните неща има паучове с кокос. Нови ли са?

# 187
Нови са, да. Досега не е имало.

# 188
Днес питах в магазина и навсякъде нямало сушени безсолни семки. Оборих я, че вчера от София щерката ми беше купила. При вас има ли?
Благодаря за брошурата. Харесах доста неща.

# 189
Това е от днешни имейл, но пък пише от 10.03, може затова да са ви дали.

Избери си ден за… пестене! 🤩
Само във вторник или сряда от 10.03. до 30.03. навести най-близкия Lidl и се зареди с продукти за поне 50 лева. Сканирай твоя Lidl Plus на касата и получи купон за 5 лева отстъпка в секция Купони в приложението. Наслади се на повече от любимото, а следващия вторник или сряда повтори отново! Избра ли си вече ден?
Попитах ,защото нямам още купон за рожден ден,а скоро не съм пазарувала за над 50 лв.

# 190
  • Mediterraneo
А, пуснаха и при вас 5 лв за покупка от 50.Видоизменено, де, при нас беше с натрупване за 6 дни, на 50 и на 100 евро по един купон от 5. Но с цените в бг Лидл, какво са 50 лв.

# 191
Днес питах в магазина и навсякъде нямало сушени безсолни семки. Оборих я, че вчера от София щерката ми беше купила. При вас има ли?
При нас има от сухо печеният слънчоглоглед. Не е със задраскан код (засега).
Хубав ли е пастетът от сардини от Иберийската седмица? А лютият сос Пири-пири много лют ли е (ако е така, ще е добре, обичам люто)?
stonefaced, какво ти харесва от Иберийската седмица? Аз съм опитвала и наденицата за печене, харесва ми.

# 192
При нас има от сухо печеният слънчоглоглед. Не е със задраскан код (засега).
Хубав ли е пастетът от сардини от Иберийската седмица? А лютият сос Пири-пири много лют ли е (ако е така, ще е добре, обичам люто)?
stonefaced, какво ти харесва от Иберийската седмица? Аз съм опитвала и наденицата за печене, харесва ми.

Пири-пири е дори една идея по-лют от чилито на Унифууд което е най-добро съотношение цена и качество.
Заслужава си за ежедневно ползване от любители на капсайцина.
П.п.В Португалия е 39 цента Sad

# 193
Долче, аз наденицата я обожавам, не просто харесвам 😂. Иначе пастет от сардини ще взема, чоризо, салчичон, маслини, пица за мъжа, ще го видя айоли соса, от морските дарове сигурно също ще взема нещо.

# 194
Versace_Dreamеr, благодаря! Значи с малко количество се постига лют вкус?🙂
stonefaced, горе-долу тези неща набелязах и аз. И замразените сардини.

Общи условия

Активация на акаунт