Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 971
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 390
Може би ли д покажете за какъв сладолед?

# 391
  • София
Този :

# 392
Докато тук махнаха намалението 50% на храни с изтичащ срок, във Великобритания най-голямата верига Теско ще ги дават безплатно: https://www.dailymail.co.uk/news/article-14493047/Major-British- … -new-meaning.html 

# 393
Подарявам

# 394
Другата седмица ще има блендер Silver Crest. От доста време го чакам, а сега като го пускат се чудя дали го искам. Като нутри булет ли е, става ли за смутита? Някой с лични впечатления?
Ако е това 3 в 1 пасатор за 40 лв. Много съм доволна. Ползвам го постоянно! Даже мисля да си взема нов, че моя е вече на почти 5 години и купата е станала ужасно начупена. С бъркалката разбивам белтъци/ сметана за нула време

# 395
  • Велико Търново
благодаря, Севда, обаче имам предвид бледндера само, не 3 в 1 уреда. Той си е доказано и потвърдено на всяко пускане безупречен Simple Smile

# 396
Някой връщал ли е скоро за рекламация? Обадиха ми се от Спиди и ми казаха , че трябва аз лично да отида в някакъв офис да си взема пратката. Мислех , че ще си взема стоката от магазина.
Не ми се е случвало да ме пращат в офис на Спиди. Или ходя в магазина, или са ми доставяли нов продукт директно на адрес.
Обаче последният път при рекламация (в края на миналата година) нямах известие от тях над 30 дни, нито смс, нито обаждане по телефон. Обадих се на телефона им и ми казаха да отида да си взема новия продукт от магазина, там бил. Очаквах да върнат пари, защото продуктът беше сцепена бамбукова дъска за около 10 лв, даже при рекламацията ми казаха, че за такива артикули на ниска стойност обикновено връщат пари (а и то нямаше какво да и' ремонтират дъската). В магазина обаче няколко човека така и не я намериха новата дъска😂 и накрая ми върнаха парите. Сега чакам да пуснат пак същата, за да си я купя.☺️

# 397
Ето още един купон. Валиден до неделя

# 398
И аз бих се възползвала от купона за пушена сьомга, ако на някой му е излишен.
Благодаря!

# 399
На мен ми хареса течния сапун в туби от 4л. Аз харесвам и този по литър на Сиен.
Според мен не е рядък (сравнявам го с Медикс и Тео, същия на гъстота като тях).
Ще взема още една туба, че и на работа много сапун ползваме.

# 400
Бишкоти има ли в ПА?

# 401
  • София
Да, при бисквитите са.

# 402
Нямаме купони, а е четвъртък😏

# 403
  • София
Нямаме купони, а е четвъртък😏
Писаха по-назад в темата че изпращането им зависи от потребителското поведение, не е само до абонамент.

# 404
Получих и съм активирала орехи пекан с -30%, обаче не помня кой беше другия купон Confused
Дописвам, че се сетих - сладолед беше другият купон.

Общи условия

Активация на акаунт