Лидл 189 тема, МАРТ

• 76 002
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 375
Течният сапун е ужасен. Точно този в голямата туба. Водорльок. Цената е примамлива, да, но няма качество.
вероятно е така предвид цената, ама за едни ръце без претенции става.

# 376
Ако някой нещо си хареса, да пише на лично съобщение
Скрит текст:

# 377
Ето я промоцията, не е купон

И на който му се смята:

Не знам ако пазаруваш за 101лв дали ще ти даде 20% или е по добре да минеш на 2 сметки по 50 за да хванеш 10%.- например.
Между другото - течен сапун (:мед и нещо си ....) 4л за 5.99 е много добра цена.
[/quote

В тази касова бележка има и два артикула, които са за по една стотинка. Имахте ли активирани такива купони.

# 378
Gulubvheto благодаря за изчерпателния отговор.Не търся вкус на месо(не ям) нито на млечните.

# 379
Последен шанс утре за купоните от имейла от предишната седмица, ако някой иска нещо, може да ми пише

# 380

И на който му се смята:

Не знам ако пазаруваш за 101лв дали ще ти даде 20% или е по добре да минеш на 2 сметки по 50 за да хванеш 10%.- например.
Между другото - течен сапун (:мед и нещо си ....) 4л за 5.99 е много добра цена.
[/quote

В тази касова бележка има и два артикула, които са за по една стотинка. Имахте ли активирани такива купони.
да имах такива купони за 1ст, но няма как да се начисли отстъпка на 1 ст.

# 381
# 382

И на който му се смята:

Първият и последният артикул от сметката са с купон за 1 ст. Стойността на двата продукта е почти 2,50 лв. Дали се пазарува за 50 лв или за 100 лв, отстъпката все е 5 лева!😉 Тези 5 лв са се разпределили между всички останали продукти. Т.е. извадете тези приблизително 2,50 лв за двата продукта по 1 ст. (те са си намалени с друг вид купон) от общата отстъпка с Лидъл+, която е около 7,50 лв (закръглям) отдолу на касовия бон. Остават 5-те лева отстъпка от въпросния купон  за пазаруване над 50 лв.
И защо да не е купон, а промоция?🤔 Пише си го, че се зарежда купон в приложението.
5 лв от 50 лева са 10% отстъпка, 5 лв от 100 лв са 5% отстъпка. Какви 20% отстъпка?🙂
Признавам, че не съм прочела много подробно условията докрай, но моето предположение е, че купонът за 5 лв отстъпка се зарежда след пазаруване за над 50 лв или във вторник, или в сряда, а не и в двата дни.

# 383
Не е промоция, а е игра от която получавате купон, който трябва да активирате.
Общо за периода се получават 3 купона за 5 лв - по 1 купон седмично.
Трябва да пазарувате в ден вторник или сряда.
Ако пазарувате във вторник над 50 лв, ще получите 1 бр купон. Ако пазарувате пак на следващия ден (сряда) - няма да получите купон.
 В седмицата може да получите купона само веднъж.
 Не се увеличава отстъпката - ако пазарувате за 100 лв, няма да ви изпратят два купона по 5 лв.

# 384
  • София
Търся, ако някой има купон за бразилски орех, или пушена сьомга, ще се радвам да ги сподели с мен. 😊

Подарявам тези, сякаш не ги видях назад (този за парченцата шоколад е подарен)
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 11:04 от Аня♥♥♥

# 385
Мнения за веганските артикули на Vemondo

Има едни бургери (2бр.), миришат много апетитно,когато се затоплят и са вкусни и едни кюфтенца,които на мен лично не ми харесват.

# 386
  • Пловдив
Ако някой има купони за брашно или бразилски орех, може да ми изпрати. Благодаря.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 15:18 от Джи

# 387
  • Велико Търново
Другата седмица ще има блендер Silver Crest. От доста време го чакам, а сега като го пускат се чудя дали го искам. Като нутри булет ли е, става ли за смутита? Някой с лични впечатления?

# 388
Някой връщал ли е скоро за рекламация? Обадиха ми се от Спиди и ми казаха , че трябва аз лично да отида в някакъв офис да си взема пратката. Мислех , че ще си взема стоката от магазина.

# 389
Дойдоха купоните по имейл - сладолед и пекани. Ако някой иска нещо от двете, да пише.

Общи условия

Активация на акаунт