Лидл 189 тема, МАРТ

• 76 004
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Моля за купон за кръглия кашкавал Пилос 300 грама. И също за инфо дали пише за ограничение в условията.
*Получих, благодаря и тук.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 20:26 от RebelHeart

# 361
Подарявам:
Скрит текст:

# 362
Мнения за веганските артикули на Vemondo

# 363
Има 5 лв отстъпка на 50 лв сметка всеки вторник и сряда до 06.04. , което си е 10%, но ако сметката е повече отстъпката се разпределя по всички артикули и например при сметка 75лв., тя ще е7,5%,  така, че 50лв!

# 364
Мнение от дългогодишен веган - някои ми харесват, други не.
Предпочитам кокосовия йогурт, вместо соевия. На вкус е по-добър. 🤪
 Тофуто е супер - предпочитам пушеното или с босилек.
Само соевото мляко в кутия харесвам - идеално се разпенва за капучино. Добро е като консистенция и за десерти. Другите млека - бадемово или оризово например, са ми твърде редки за кафето.
Наденичките и пастетът от нахут (когато ги има) са ми много вкусни.
Взех спред с подправки от брошурата тази седмица. Идеален е за препечени филийки - наподобява масло на вкус, не и крема-сирене. Да се има предвид. На основата на кокосово масло е.
Пробвала съм всякакви други продукти на марката - няма нещо конкретно, което да съм запомнила, че не ми харесва. Имайте предвид, че вкуса ми не търси вкуса на заместител на конкретен животински продукт.
Ако търсите сходство - вероятно няма да ви харесат някои, ако ги опитвате за първи път.
💚
Мнения за веганските артикули на Vemondo

# 365
Подарявам

# 366
  • Бургас
Има 5 лв отстъпка на 50 лв сметка всеки вторник и сряда до 06.04. , което си е 10%, но ако сметката е повече отстъпката се разпределя по всички артикули и например при сметка 75лв., тя ще е7,5%,  така, че 50лв!

Не е баш тъй.
Ако пазаруваш над 50 лв. в тези дни, ти дават купон -5 лв., който да ползваш при следваща покупка. А не ти намалят сметката с 5 лв.
Купонът е с валидност 6 дни.

# 367
  • Троян
Подарявам:
Скрит текст:

Може ли купона за пицата?

# 368
Скрит текст:
Има 5 лв отстъпка на 50 лв сметка всеки вторник и сряда до 06.04. , което си е 10%, но ако сметката е повече отстъпката се разпределя по всички артикули и например при сметка 75лв., тя ще е7,5%,  така, че 50лв!

Не е баш тъй.
Ако пазаруваш над 50 лв. в тези дни, ти дават купон -5 лв., който да ползваш при следваща покупка. А не ти намалят сметката с 5 лв.
Купонът е с валидност 6 дни.

А случайно има ли изискване и сметката закоято ще се използва купона от -5лв да е също над 50лв?
То аз пазарих в понеделник и така или иначе не получих такъв,но пък май ще важи до края на месеца за всеки вторник и сряда.

# 369
Да, 5-те лева се използват при сметка, която също е над 50 лв. И вероятно в тези 50 лв не влизат купуване на цигари, алкохол, подаръчни ваучери...

# 370
  • Бургас
Във вторник пазарувах, над 50 лв., имах и една бутилка вино. Имам купон за -5 лв., важи за сметка над 50 лв.
Алкохол може. Цигари - не.

# 371
  • Бургас
Има и друго, явно условието е вторник или (не и) сряда. Във вторник пазарих за 85лв и получих купон -5лв. Днес сметката беше 54лв след приложените намаления, но друг купон -5лв няма.

# 372
Ето я промоцията, не е купон

И на който му се смята:

Не знам ако пазаруваш за 101лв дали ще ти даде 20% или е по добре да минеш на 2 сметки по 50 за да хванеш 10%.- например.
Между другото - течен сапун (:мед и нещо си ....) 4л за 5.99 е много добра цена.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 22:22 от mauigirl

# 373
Течният сапун е ужасен. Точно този в голямата туба. Водорльок. Цената е примамлива, да, но няма качество.

# 374
Днес взех тостер сандвича и преди малко го разопаковах, но горната част адски много се мърда, не е стабилна. Утре ще ходя да го сменям. Дали и другите ще са така или е дефектна бройка? На друг случвало ли се е?

Общи условия

Активация на акаунт