Лидл 189 тема, МАРТ

• 76 021
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 345
  • In transit
Прясното мляко UHT 3,5% е с нова цена от 2,79 лв.🙄
Вчера купих пастет в стъклено бурканче за 2,49 лв. Не сме го опитали още, но съставките са все едно аз съм си го направила вкъщи.😃
Този пастет отдавна ни е любим вкъщи. Производителят е същия, като на тези френски терини.
Скрит текст:

# 346
Аз се подлъгах и взех това сирене на Пилос с обещанието, че е "гръцко". Или в Гърция съм яла много хубаво сирене, или това не струва 🤷🏻‍♀️

# 347
  • Бургас
Аз пък взех едно цедено кисело мляко днес. Ми не ни хареса. Даже по има вкус и мирис на заквасена сметана.

# 348
  • Пазарджик
Похвалвам ягодите тази седмица.Бяха много вкусни и ароматни.Пак ще повторя.

# 349
Подарявам
Скрит текст:

# 350
Мikkey, като го гледам през бурканчето, мисля, че пастетът ще се хареса и вкъщи.😊 То и бурканчето е едно сладко.😍
Имаше и намален с 50% пастет от онези от 3,99 лв, които са като отрязан салам; взех и от тях.
Видях, че има нови сладка без захар в асортимента, боровинка и ягода. 70% плод, подсладени са с еритритол и стевия. Цена май 4,99 лв за бурканче.
Благодаря на съфорумката за купона за оцет РС!🙂

# 351
Долче, тези сладка ли?
 Те са български на карнобат плод. Бяха в тематична седмица когато пускат протеините на борн уинър. Аз съм купувала миналата година. Сега видях, че са ги сложили в ПА вече и са наредени при другите сладка. Имаше ягода и праскова.

# 352
Аз се подлъгах и взех това сирене на Пилос с обещанието, че е "гръцко". Или в Гърция съм яла много хубаво сирене, или това не струва 🤷🏻‍♀️

Не е хубаво сиренето.
А това сега по дзп или което там беше? Загледах го, някакъв производител в Пазарджик....не взех.

# 353
Mарина, да, тези са бурканчетата със сладко. Но на етикета пишеше само боровинки/ягоди.🙂 Имаше и надпис "Ново!".

# 354
  • гр.София
Донесоха ми от тези сладкА преди време,по друга линия,не от Лидъл, не са никак лоши.След отваряне не могат да стоят дълго.Едното за малко да мухляса. Аз си ги добавям в сладолед, дъщеря ми в мюслито за закуска.

# 355
Подарявам ги.

# 356
Подарявам:
Скрит текст:

Купоните за закуската с гауда и за оризовия бар - са дадени.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 12:05 от Viara T

# 357
  • Бургас
Днес при отваряне за участие в анкетата това излезе. На кого да пиша?  То не, че нещо, ама защо да не помогна?

# 358
Нещо са пипали по анкетата, защото вече може да се попълва само веднъж.
Преди регистрирах много бележки. Сега ми дава само една.

# 359
  • София
Който иска нещо, да пише да го активирам.

Общи условия

Активация на акаунт